Gaji Manajer Gudang XPO Logistik
XPO Logistik Gudang Manajer

Gaji manajer gudang XPO Logistics hebat pisan, tapi gumantung . Hayu urang manggihan!

Salaku jalma anu milari padamelan atanapi parantos padamelan, salah sahiji hal anu tiasa ngadorong anjeun pikeun ngudag posisi idéal anjeun atanapi tetep sareng dunungan anjeun anu tos aya nyaéta pakét upah anu pangheulana. Naha anjeun kantos hoyong damel di logistik XPO? Upami kitu, naha anjeun parantos mikirkeun naon anu diperyogikeun sareng naha éta langkung ti ngan ukur nami?

Tulisan ieu bakal ngajalajah XPO Logistics, kalebet saha aranjeunna, naon anu aranjeunna laksanakeun, gaji XPO Logistics, gaji manajer gudangna, naha éta tempat kerja anu saé, sareng kumaha kompensasina terstruktur.

Naon XPO Logistics?

XPO mangrupikeun perusahaan angkutan angkutan barang Amérika anu nyayogikeun jasa anu kirang tina treuk di 18 nagara. Kantor pusat perusahaan XPO aya di Greenwich, Connecticut, AS

Usaha LTL XPO ngirimkeun kargo dina palet nganggo sistem distribusi hub-na-spoke. Éta mangrupikeun panyadia LTL panggedéna katilu di Amérika Kalér sareng panyadia LTL utama di Éropa Kulon. Jaringan LTL Amérika Kalér XPO nyertakeun 99% tina kode pos AS sareng kalebet 294 fasilitas cross-dock. Aranjeunna ngadamel gandeng sorangan di fasilitas in-house di Searcy, Arkansas, sareng ngoperasikeun 130 sakola pelatihan supir.

Aranjeunna nganggo profésional IT sareng élmuwan data anu damel dina otomatisasi sareng mesin cerdas, ramalan paménta, analitik prediktif, algoritma harga, perencanaan tenaga kerja, optimasi beban sareng rute, palayanan palanggan, sareng pasar angkutan barang digital na.

Gaji XPO Logistik

Karyawan logistik nampi santunan taunan rata-rata $127k, anu ngandung gaji dasar rata-rata $110k sareng bonus rata-rata $17k, gumantung kana tingkat sareng jabatanna. Gajih per jam Anggota Awak di XPO Logistics biasana dimimitian dina $10.95 sareng dugi ka $40.84 pikeun pakét.

Gaji manajer XPO Logistik

Di XPO, rata-rata gaji taunan pikeun manajer nyaéta $122,465. Dumasar kana gaji anu dikumpulkeun ti pangguna sareng algoritma Perkiraan Total Pay proprietary perusahaan, jumlah ieu nunjukkeun median, nyaéta tengah-tengah rentang. Gaji dasar taunan diperkirakeun janten $ 75,439 sareng diperkirakeun $ 47,026 panghasilan tambahan nampi taunan. Bonus, saham, komisi, bagi hasil, sareng tip mangrupikeun bentuk kompensasi tambahan.

Gaji manajer gudang XPO Logistik

Gaji taunan rata-rata XPO Logistics Warehouse Manager di Amérika Serikat sakitar $63,670, nyaéta 8% di luhur rata-rata gaji manajer gudang XPO Logistics nasional Deukeut New York. Rata-rata gaji taunan XPO Logistics Warehouse Manager di New York nyaéta kurang leuwih $ 78,689, anu 18% di luhur rata-rata nasional. Gaji manajer régional XPO Logistics Rata-rata gaji Manajer Wilayah XPO Logistics per jam di Amérika Serikat nyaéta kira-kira $25.11, 15% di luhur rata-rata nasional. Gaji manajer régional di California tiasa bénten antara $36,500 dugi ka $216,500 sareng gumantung kana sababaraha faktor, kalebet kaahlian, pangalaman, dunungan, bonus, tip, sareng seueur deui.

Naon bayaran pangluhurna di XPO Logistics Job

Gaji rata-rata per jam di XPO Logistics nyaéta $13.35; rentang nyaeta $13.35 ka $24.82. Posisi anu paling dibayar di XPO Logistics nyaéta Supir Truk LTL, kalayan rata-rata laju per jam $27.00. Posisi panghandapna-mayar nyaéta Material Handler, kalawan laju hourly rata $14.39.

Tanggung jawab Manajer Logistik XPO

Profesional anu judulna manajer logistik tanggung jawab pikeun mastikeun yén ranté suplai efektif sareng éfisién dina perusahaanna. Pikeun mastikeun yén suplai dikirimkeun ka lokasi anu pas, aranjeunna ngatur, nyimpen, sareng ngawas distribusi barang.

Tanggung jawab Manajer Logistik kalebet:

  • Ngarencanakeun sareng ngatur logistik, gudang, transportasi, sareng jasa palanggan
  • Ngarahkeun, ngaoptimalkeun sareng koordinasi siklus urutan pinuh
  • Liaising na negotiating kalawan suppliers, pabrik, retailers jeung konsumén
  • Langsung, ngaoptimalkeun sareng koordinat siklus urutan lengkep
  • Liase sareng negotiate sareng supplier, produsén, pangecér, sareng konsumen
  • Catet kualitas, kuantitas, tingkat saham, waktos pangiriman, biaya transportasi sareng épisiénsi
  • Susun gudang, barang katalog, rencana rute sareng prosés pangiriman
  • Ngabéréskeun masalah atanapi keluhan anu timbul
  • Ngawaskeun, palatih, sareng ngalatih tenaga kerja gudang
  • Minuhan biaya, produktivitas, akurasi sareng target waktos
  • Ngajaga métrik sareng nganalisis data pikeun meunteun kinerja sareng ngalaksanakeun perbaikan
  • Patuh kana hukum, peraturan, sareng syarat ISO
disarankeun:  Gaji Chef Di New Zeeland

Kualifikasi jeung Kamampuhan

Janten hiji XPO Manajer logistik merlukeun sababaraha kualifikasi jeung kualitas nu tangtu, sakumaha a

manajer di XPO Logistics, Manajer éta jawab mastikeun crews pangiriman muncul

unggal dinten sareng yén produkna dimuat gancang.

Sapanjang dinten, manajer logistik bakal ngabéréskeun masalah atanapi hariwang anu aya hubunganana sareng perawatan palanggan. Tim anu routed sarta dijadwalkeun pikeun poé bisnis handap. Pangropéa kualitas nungtut strategi metodis sareng dedikasi anu terus-terusan. Ngawangun budaya sareng ningkatkeun prosés bisnis internal mangrupikeun bagian tina éta sareng sacara konsisten netepkeun conto.

Ieu sababaraha kualitas sareng kamampuan:

  1. Distribusi suksés sareng manajemén logistik catetan lagu sareng pangalaman damel anu tiasa dibuktikeun salaku manajer logistik
  2. Kaahlian kapamimpinan sareng manajemén anu padet Mahir dina parangkat lunak logistik umum
  3. kamampuan analitis, organisasi, sareng ngarengsekeun masalah anu saé
  4. kapasitas pikeun nanganan sababaraha proyék misah tur otonom
  5. BSc dina manajemén ranté suplai, logistik, atanapi administrasi bisnis

Individu anu tanggung jawab ngokolakeun XPO Logistics kedah nunjukkeun rupa-rupa bakat salian ti pamahaman kana materi pelajaran. Ciri-ciri manajer sareng logistik anu suksés penting pisan:

  • disiplin
  • assertiveness
  • lalawanan ka stress
  • komunikatif
  • kalenturan pamikiran
  • kecerdasan emosi

Hasilna, janten Manajer Logistik XPO sanés saderhana. Sarat pikeun "kapribadian T" anu kuat, atanapi anu gaduh kombinasi kualitas kapribadian anu tangtu sareng kamampuan pikeun nganggap hal sacara lega, ngartos sudut pandang anu sanés, sareng gaduh kaahlian praktis anu jero.

Kaahlian tambahan Diperlukeun

Kumisan ti pangalaman sareng latar pendidikan anjeun, dina pamanggih kuring, kelompok kaahlian di handap ieu sareng pangaweruh fungsional sareng kompeténsi keras, mangrupikeun anu paling penting pikeun janten manajer XPO Logistics:

  • Pamikiran holistik
  • Pendekatan Analitik
  • Nuansa Pangakuan
  • Assertiveness

Syarat pikeun XPO Logistics Manager

Sababaraha kualifikasi anu diperyogikeun pikeun janten manajer toko XPO Logistics, anu kalebet:

  • Ijazah SMA atanapi sarimbag diperyogikeun. Gelar Associate of Arts / Science Gelar langkung dipikaresep
  • Sahenteuna tilu taun pangalaman pangropéa armada diperyogikeun
  • Nunjukkeun kamampuan pikeun mingpin sareng ngamotivasi batur
  • Kaahlian komunikasi tulisan sareng lisan anu kuat, kalayan kamampuan ngatur sareng efektif
  • informasi ayeuna
  • kaahlian manajemén Alus waktos
  • Etos kerja anu kuat / riwayat padamelan anu stabil
  • Pangalaman industri dina industri Kurang-Than-Truckload (LTL) mangrupikeun tambihan
  • Mahir dina Microsoft Office Suite (Excel, Word, sareng Outlook)
  • lisénsi valid supir urang
  • CDL ayeuna dipikahoyong
  • Sertifikasi ASE ayeuna diperyogikeun, tapi henteu diperyogikeun

XPO Logistics ayeuna bakal museurkeun ngan kana treuk, sabab spins off sareng ngajual usaha sanés

XPO Logistics ngumumkeun saatos bel nutup Salasa yén éta bakal janten ngan ukur perusahaan treuk, ngiringan bisnis calo treuk téknologi tinggi na janten perusahaan anu didagangkeun sacara umum.

"Ieu mangrupikeun perusahaan anu saé janten dua perusahaan anu hébat." Pupuhu sareng CEO XPO Brad Jacobs ngawartoskeun CNBC. "Aya jagat ageung investor anu hoyong investasi dina kaulinan murni sapertos LTL [trucking kirang-ti-truckload] anu dumasar-asset kalayan balik modal anu luhur sareng levered kana pamulihan industri anu lumangsung."

disarankeun:  Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan

Anjeunna nambahan: "Aya ogé alam semesta misah investor anu hoyong investasi dina asset-lampu, tech-diaktipkeun platform brokerage treuk nu spin-off bakal."

Usaha trucking sésana bakal nahan manajemén ayeuna kaasup Jacobs, simbol ticker XPO sarta markas di Greenwich, Connecticut. XPO bakal difokuskeun ngan ukur dina LTL, dimana perusahaan nampi 33% tina pendapatan na.

Jasa pengiriman barang ti XPO LOGISTICS

Usaha eCommerce tiasa nganggo XPO pikeun ngintunkeun angkutan barang sareng ngadamel pangiriman mil terakhir. XPO mangrupikeun anu pangsaéna pikeun mastikeun yén barang-barang beurat sapertos perkakas sareng perabotan dikirimkeun aman dina mil terakhir. Biaya pangiriman mil terakhir XPO béda-béda di unggal pasar. Biaya pengiriman barang gumantung kana ukuran sareng beurat bungkusan, ogé sabaraha jauhna kedah angkat. Tanda kutip tiasa dilakukeun dina halaman wéb XPO atanapi dina platform sanés anu nawiskeun jasa anu damel babarengan.

Anjeun tiasa milih antara datangna Standar atanapi Dijamin On-Time mun anjeun ngilikan kalawan XPO. Dijamin kiriman nawiskeun duanana Dijamin ku Beurang (G!12) jeung Dijamin ku poé nu tangtu (G!).

Waktu Transit pikeun Kurang-Than-Truckload

Waktu transit pikeun kiriman Less-Than-Truckload (LTL), Truckload, atanapi Last Mile ti XPO gumantung kana jarak sareng faktor sanésna. Anjeun tiasa kéngingkeun perkiraan dina halaman wéb XPO atanapi dina halaman wéb anjeun nyalira nganggo jasa terpadu. Upami anjeun gaduh tanggal "Kirimkeun Ku", éta ogé tiasa dianggo pikeun terang sabaraha anjeun bakal ditagihkeun pikeun transit, jemput, sareng pengiriman.

Usaha anu gaduh perjanjian harga sareng XPO Logistics tiasa ngahémat artos. Malah tiasa aya diskon dugi ka 60% pikeun sababaraha usaha. Sababaraha hal khusus ngeunaan jasa anu ditawarkeun XPO, tapi henteu sadayana, nyaéta:

  • Palayanan Gancang ti Jauh ngajamin dugi ka 1 dinten langkung gancang ka tujuan anu jauh
  • pilihan ngagunakeun trailer swasta sorangan
  • A bill of lading anjeun tiasa nyitak
  • Label pengiriman barang anu anjeun tiasa nyitak sareng dokumen anu sanés anu diperyogikeun, sapertos dokumén adat
  • rencanana pick-up
  • Sertipikat asuransi
  • Pilihan pikeun mayar sateuacanna atanapi engké
  • Palayanan Customer Care+
  • Pilihan Tanggal Kritis waktos

Nyukcruk ti mimiti dugi ka ahir nganggo nomer PRO anu dipasihkeun dina waktos pengiriman. Kalayan kode 9-angka ieu, kiriman kargo tiasa dilacak ti mana waé. Dina halaman wéb XPO, halaman login pangguna mangrupikeun tempat anjeun tiasa nyetél panggeuing nyukcruk. Pamaké tiasa milih jinis apdet naon anu aranjeunna hoyong dicarioskeun sareng email naon anu badé dicarioskeun.

Dianjurkeun: Kumaha Janten Agén Travel Certified

Loba ditanyakeun

Naha XPO LOGISTICS NAMPIKEUN DI ATUR MINGGU?

Seueur kiriman anu dikirim via XPO henteu dianggap pangiriman mil terakhir. Ieu ngandung harti yén nalika angkutan barang dugi ka kota atanapi daérah tempatna, perusahaan pengiriman barang sanés, sapertos FedEx atanapi UPS, nyandak alih pikeun nganteurkeun unggal pakét ka panto palanggan anjeun. Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ngantepkeun kantor lokalna mutuskeun nalika aranjeunna tiasa ngirim.

Kalolobaan waktu, pesenan bisa dikirim kaluar pikeun anjog di sabtu minggu teh. Palanggan ogé tiasa milih atanapi ngarobih dinten sareng tempat pangiriman saatos ngagaleuh. Pangiriman mil terakhir ti XPO tiasa dilakukeun dina sabtu minggu. Nalika anjeun pariksa kaluar, anjeun bakal ningali perkiraan tanggal pangiriman.

Produk naon anu dikirimkeun XPO Logistics?

Usaha e-commerce tiasa nganggo XPO pikeun ngirimkeun kargo sareng ngadamel kiriman mil terakhir. XPO mangrupikeun anu pangsaéna pikeun mastikeun yén barang-barang beurat sapertos perkakas sareng perabotan dikirimkeun aman dina mil terakhir. Biaya pangiriman mil terakhir XPO béda-béda di unggal pasar.

disarankeun:  Sabaraha Gaji Apoteker Di Florida

Naha Amazon nganggo XPO Logistics?

Langkung ti satengah penjualan Amazon asalna tina FBA. Tétéla, Amazon nganggo XPO Direct, sigana pikeun kiriman anu langkung beurat. Sanaos sabagéan ageung lalu lintas Amazon masih bungkusan, XPO henteu nangananana. Eksekutif sering ngalih ti hiji perusahaan ka perusahaan anu sanés.

Naha USPS nganggo XPO Logistics?

Leuwih taun, XPO geus meunang kontrak USPS, salawasna ngaliwatan hiji buka, prosés Panawaran kalapa. Sadaya kontrak ieu dipasihkeun ka kami dumasar kana catetan prestasi kami ku perwira pengadaan karir USPS salami istilah umum postmasters saméméhna.

Naon kauntungan ti biasa XPO Logistics?

Gaji rata-rata per jam di XPO Logistics antara $13.33 sareng $24.79 sajam. LTL Truck Drivers di XPO Logistics ngamaksimalkeun, kalayan rata-rata upah per jam $27.00. Pawang Bahan, di sisi anu sanésna, ngadamel pangsaeutikna, kalayan rata-rata upah per jam $14.39.

Naha XPO ngirimkeun ka Walmart?

XPO Logistics pasar sorangan salaku pamimpin global dina angkutan, logistik, sarta jasa pangiriman panungtungan-mil. Éta ngalakukeun hal-hal ieu pikeun perusahaan sapertos Amazon, ASOS, Home Depot, IKEA, Nestle, Peloton, Starbucks, Target, Verizon, sareng Walmart anu dikenal di sakumna dunya.

Sabaraha supir lokal XPO damel?

XPO Logistik Gudang Manajer

Gaji taunan rata-rata pikeun supir treuk XPO Logistics di Amérika Serikat sakitar $145,553, nyaéta 103% langkung seueur tibatan rata-rata pikeun sadaya padamelan.

Naon logistik dina kecap basajan?

Logistik mangrupikeun istilah anu langkung umum pikeun prosés koordinasi sareng mindahkeun sumber daya, sapertos jalma, bahan, inventaris, sareng alat, ti hiji tempat ka tempat anu bakal disimpen. Logistik mangrupikeun kecap anu asalna tina militér. Hartina meunang parabot jeung suplai ka pasukan di lapangan.

Naha XPO nawiskeun lembur?

Sadayana damel salaku tim di XPO Logistics, dimana kuring damel tilu taun. Upami anjeun resep lingkungan kerja anu gancang, ieu perusahaan anu kedah dipertimbangkeun. Aya dukungan sareng kamekaran dina perusahaan pikeun tumbuh. Euweuh gawé lembur atawa naék gaji taunan.

Naha IKEA nganggo XPO?

IKEA outsources pangiriman na perlu ka parusahaan disebut XPO Logistics, sarta éta kasalahan bisnis dahsyat keur parusahaan nu prides sorangan dina produk kualitas luhur sarta pangalaman customer.

Anu pamungkas, pastikeun anjeun nganjang ka Daptar pikeun Pakasaban homepage sarta ogé pariksa kaluar kami bayaran kategori, pikeun inpormasi gaji anu langkung penting.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *