Wema Bank Patarosan Kapungkur sareng Jawaban pikeun Test Aptitude Recruitment Proyék - Berita Moden
Logo Bank Wema

Bank Wema Patarosan Kapungkur sareng Jawaban pikeun Tes Aptitude Recruitment Proyék

Cara anu pangsaéna pikeun nyiapkeun sareng unggul dina Wema bank Tes Aptitude Proyék Plc nyaéta ku diajar patarosan sareng Jawaban Kapungkur anu komprehensif sareng diropéa ieu.

Nanging, upami anjeun hoyong panawaran fatanapi Proyék di Bank Wema atanapi anjeun nampi uleman pikeun Ilubiung dina Uji Aptitude Proyék Wema Bank Nigeria, Maka patarosan sareng Jawaban Kapungkur ieu dina format PDF kanggo anjeun.

Maksudna nyaéta, Rekrutmen Proyék Wema Bank Plc Patarosan Kapungkur anu anjeun kéngingkeun di dieu ngandung Penalaran Verbal, Penalaran Numerik/Kuantitatif, Interprétasi Data, sareng patarosan pangaweruh Komputer kalayan jawaban anu paling hadé pikeun nangtukeun unggal patarosan.

Salaku tambahan, Patarosan anu kapungkur ieu bakal ngabantosan anjeun gaduh pamahaman anu jelas ngeunaan tes penilaian, ujian, sareng wawancara Wema Bank.

Kumaha Ngundeur Wema Bank Plc Patarosan sareng Jawaban Kapungkur PDF

Pikeun Meunangkeun patarosan sareng Jawaban Kapungkur Wema Bank, Turutan Prosedurna:

Anu mimiti, mayar jumlah N2,000 ka rekening bank di handap ieu:

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 2190177328
Bank: Zenith Bank

TRANSFER ONLINE ogé katarima

Bréh (Saatos mayar), ngirim téks ka nomer ieu 08060833386 ngandung ngaran lengkep anjeun, alamat surélék, sarta Wema Bank Kapungkur Q & A. Sakali pamayaran Anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim PDF anjeun ka surélék anjeun langsung. Catetan, anjeun bakal nampi ieu dina 5 menit saatos kami nampi inpormasi anjeun sareng nampi konfirmasi pamayaran.

OR

Kirimkeun voucher ngecas sanilai N2,500 kalayan nami lengkep anjeun, alamat email, sareng Bank Wema kaliwat Q&A. Kami bakal langsung ngirim ebook anjeun ka email anjeun. Catetan, anjeun bakal nampi ieu dina 5 menit saatos kami nampi inpormasi anjeun sareng nampi konfirmasi pamayaran.

Wema Bank Plc Proyék Rekrutmen Aptitude Test Sampel Patarosan jeung Jawaban

wema bank patarosan baheula jeung jawaban pdf

Diajar inpormasi ieu di handap pikeun ngajawab patarosan anu dipasihkeun

1. Pengeluaran A dina 2014 jeung 2015 nyaeta N12 jeung N14.
Naon éta total panghasilan A di 2014 jeung 2015 babarengan
(a) N40.8
(b) N40.4
(c) N44
(d) N46.4
(e) Euweuh ieu

2. Rasio Pengeluaran Perusahaan A jeung B taun 1993 nya éta 4:5.
Naon babandingan panghasilan maranéhanana dina taun anu sarua?
(a) 58: 75
(b) 75: 58
(c) 78: 55
(d) 72: 55
(e) Euweuh ieu

3. Total Belanja pausahaan B dina sakabéh taun babarengan éta N125. Sabaraha total panghasilan perusahaan dina sadaya taun babarengan
(a) N185
(b) N520
(c) N250
(d) Teu bisa ditangtukeun

4. Tina sakelompok 4 lalaki, 3 awéwé, 2 jalma dipilih sacara acak, Panggihan kamungkinan sahenteuna hiji lalaki dipilih.
(a) 6/7
(b) 7/6
(c) 5/6
(d) 11/21
(e) 12/21

Hiji guci ngandung 6 oranyeu, 4 héjo, 3 pink, jeung 4 bal hideung. Lamun 3 bal dipilih sacara acak,

5. Naon kamungkinan yén sakabéh pink
(a) 2/650
(b) 1/680
(c) 4/630
(d) 3/680
(e) 4/680

6. Kecap mana anu TEU kagolong kana
batur
a. unik
b. geulis
c. langka
d. luar biasa

7. Guide nyaeta ngarahkeun sakumaha ngurangan nyaeta pikeun
a. ngurangan.
b. ngajaga.
c. naékkeun.
d. ngawétkeun.

Patarosan tambahan sarta Jawaban

8. Sakabéh tatangkalan di taman téh tangkal kembangan. Sababaraha tangkal di taman téh dogwood. Kabéh dogwoods mangrupakeun tangkal kembangan. Lamun dua pernyataan kahiji bener, pernyataan katilu bener
a. leres.
b. palsu.
c. teu pasti.

9. A karinjang buah ngandung leuwih apel ti lemons. Aya leuwih lemons dina karanjang ti aya jeruk. Karanjang ngandung leuwih apel ti jeruk. Lamun dua pernyataan kahiji bener, pernyataan katilu bener
a. leres.
b. palsu.
c. teu pasti.

10. Bu Leuweung resep ngantep murid-muridna milih saha nu bakal jadi pasanganna; kumaha oge, euweuh sapasang siswa bisa gawé bareng pikeun leuwih ti tujuh période kelas dina urutan. Adam sareng Baxter parantos diajar babarengan tujuh période kelas sakaligus. Carter jeung Dennis geus gawé bareng tilu période kelas dina urutan. Carter henteu hoyong damel sareng Adam. Saha anu kedah ditugaskeun pikeun damel sareng Baxter?
a. Carter
b. Adam
c. Dennis
d. Leuweung

Anu pamungkas, ngarasa Luncat nanya ka kami patarosan anjeun sarta sarua ngabejaan urang naon pikir anjeun, via bagian comment kaca web penting ieu. Ogé, anjeun tiasa ngalanggan apdet email gratis kami. Pikeun ngaktifkeun kami pikeun ngirimkeun padamelan panganyarna ka email anjeun.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Pikiran 4 dina "Patarosan sareng Jawaban Kapungkur Bank Wema pikeun Tes Aptitude Recruitment Job"
  1. Abdi ngajadwalkeun nyerat ujian penilaian sareng bank wema bulan payun.

    Punten kuring ngan hoyong mastikeun upami patarosan bank wema ieu leres-leres pikeun bank wema.

    Kusabab éta bakal ngabantosan dina persiapan.

    Wasalam

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *