Top 40 Beasiswa Dibiayaan Pinuh Pikeun Urang Afrika Pikeun Diajar di AS 2023/2024 - Warta Modéren
Beasiswa Dibiayaan Pinuh pikeun Urang Afrika Pikeun Diajar di Amérika Serikat

Top 40 Beasiswa Dibiayaan Pinuh pikeun Urang Afrika Pikeun Diajar di AS 2023/2024

Amérika Serikat tetep salah sahiji nagara anu ngagaduhan sistem pendidikan anu pangsaéna di dunya. Kalayan fasilitas diajar anu ditingkatkeun sareng téknologi canggih, Amérika Serikat parantos tiasa nyetél laju pikeun standar pendidikan anu teu aya bandinganana. Hasilna, aranjeunna ngarekam loba éntri ti mahasiswa internasional milarian beasiswa sareng pangakuan ka Universitas Internasional di dunya.

Dina pembaruan kami ayeuna urang bakal ngagariskeun luhur 40 Beasiswa Dibiayaan Pinuh pikeun Urang Afrika pikeun Diajar di AS 2023/2024. Pembaruan Beasiswa panganyarna ieu kami yakin bakal dipikaresep ku jalma anu milarian Beasiswa di AS pikeun mahasiswa Afrika, Beasiswa di AS pikeun mahasiswa Internasional 2023, sareng kumaha carana kéngingkeun Beasiswa di AS atanapi Beasiswa Afrika pikeun sarjana.

Top 40 Beasiswa Dibiayaan Pinuh Pikeun Urang Afrika Pikeun Diajar di AS 2023/2024

beasiswa: Beasiswa Internasional Fullbright Pikeun Siswa Internasional-AS

Kelayakan / Syarat pikeun Beasiswa Internasional Fullbright Pikeun Siswa Internasional-AS

  • Anu mimiti, kalayan langkung ti 4000 slot beasiswa, sadaya jalma anu layak milarian Béasiswa di AS pikeun siswa internasional 2023, paling wilujeng sumping ngalamar.
  • Ogé, éta kabuka pikeun lulusan sareng mahasiswa internasional sarjana.
  • Pastikeun anjeun gaduh paspor internasional nalika ngalamar. Kusabab anjeun peryogi éta nalika dipilih pikeun Beasiswa ieu.

beasiswa: Beasiswa Mahasiswa Pascasarjana Usaha Pendiri Nasional-AS

Beasiswa Mahasiswa Pascasarjana Bisnis Pendiri Nasional-AS Rincian

  • Tangtosna, Beasiswa disponsoran ku Brown PC sareng ayeuna kalebet Top 40 Beasiswa Dibiayaan Pinuh pikeun Urang Afrika Pikeun Diajar di AS 2023/2024.
  • Bréh, kalawan leuwih $500 dollar dina intuisi, dahar, sarta Akomodasi, ieu pisan Éropa. Sareng Beasiswa Afrika pikeun sarjana mangrupikeun salah sahiji alungan anu paling pasti pikeun ngawujudkeun impian Scholarship anjeun.
  • Aplikasina ngan dibuka pikeun Siswa Bisnis.

beasiswa: Allen Lee Hughes Fellowship & Internship ku Arena Stage di AS

disarankeun:  Sakola Usaha Sarjana Pangalusna, Kalayan Rengking Unggal Sakola

Rincian Allen Lee Hughes Fellowship & Internship ku Arena Stage di AS

  • Kalayan niat pikeun ngahasilkeun thespians sora sareng intelek anu saé dina bisnis seni téater, Allen Lee Hughes Fellowship & Internship ku Arena Stage di AS disetél.
  • Salaku tambahan, seleksi bakal dumasar kana motivasi sareng nunjukkeun kasenian. Ku alatan éta, Ngalamar anu gaduh cinta kana téater disarankan pikeun ngalamar.
  • Nya kitu, lulusan sakola ngora milarian kumaha carana kéngingkeun Beasiswa di AS anu tiasa ngasponsoran impian téaterna kedah dilarapkeun.
  • Diingetkeun yén ngan ukur murid anu condong Seni anu tiasa nerapkeun.
  • Didatangan halaman wéb Aplikasi www.arenastage.org jeung nerapkeun.

beasiswa: Consuelo W. Gosnell Peringatan Scholarship | Beasiswa Yayasan NASW-AS

Eligibility / Detil ngeunaan Consuelo W. Gosnell Peringatan Scholarship | Beasiswa Yayasan NASW-AS

  • Consuelo W. Gosnell Memorial Scholarship tetep salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus dibiayaan pinuh beasiswa pikeun siswa internasional di AS.
  • Salajengna, kalayan langkung ti $ 4000 dina hadiah beasiswa, panampi sacara harfiah dipasihan kabébasan kauangan dina usaha akademikna.
  • Sumawona, ngan ukur anggota National Association of Social Workers anu layak ngalamar.
  • Didatangan halaman wéb Aplikasi www.naswfoundation.org jeung nerapkeun.

beasiswa: Washington CPA Foundation Scholarship-AS

disarankeun:  Dartmouth College Scholarships AS - Kumaha Larapkeun

Sadaya anu Anjeun Kedah Apal Ngeunaan Washington CPA Foundation Scholarship-USA

  • Hésé ngabebaskeun Beasiswa ieu tina Top 40 Beasiswa Dibiayaan Pinuh pikeun Urang Afrika pikeun Diajar di AS 2023/2024. Kusabab jumlah éntri, éta nampi ti kalolobaan mahasiswa Afrika.
  • Samentawis éta, Siswa ti urang Afrika milarian jinis Beasiswa ieu pikeun urang Afrika di AS kedah ngagaduhan paspor internasionalna. Kusabab éta mangrupikeun sarat inti pikeun Beasiswa ieu.
  • Panarima bakal dileler $ 5000 dina Beasiswa pikeun SPP wungkul.
  • Jalma anu minat kedah sumping www.wscpa.org jeung nerapkeun.

beasiswa: Program Ulama Nasional USDA/1890 AS

Syarat pikeun Program Ulama Nasional USDA / 1890 AS

  • Anu mimiti, Beasiswa disponsoran ku USDA 1890 Historically Black Land-Grant Universities di Amérika Serikat Amérika.
  • Kadua, upami anjeun milarian Beasiswa Afrika pikeun sarjana mastikeun anjeun ngaidentipikasi sareng Beasiswa ieu kusabab lulusan SMA. Freshmen College, Sarjana sadayana mumpuni pikeun nerapkeun.
  • Salian biaya SPP, jalma anu dipilih ogé bakal disayogikeun kasempetan padamelan, buku, akomodasi jsb dugi ka 4 taun.
  • Éta tetep salah sahiji Top 40 Beasiswa anu dibiayaan pinuh pikeun urang Afrika pikeun Diajar di AS 2023/2024 anu tiasa dianggo ku urang Hideung sareng Afrika.
  • Aplikasi Beasiswa tiasa diolah dina situs wéb www.outreach.usda.org.

beasiswa: Beasiswa Téknik AES-AS

Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun Ngeunaan AES Engineering Scholarship-USA

  • Beasiswa sanés diantara Top 40 Beasiswa anu dibiayaan pinuh pikeun urang Afrika Pikeun Diajar di AS 2023 anu urang moal tiasa disebatkeun nyaéta AES Engineering Scholarship-USA.
  • Éta nyayogikeun platform anu masihan mahasiswa Téknik gairah ngora kasempetan pikeun ngamankeun kaamanan kauangan pikeun diajarna.
  • Calon dipilih dumasar kana kaunggulan akademik sanaos anjeun ogé kedah nunjukkeun kabutuhan Scholarship.
  • Anu pamungkas, mahasiswa Téknik anu ngagaduhan titik kelas rendah tapi parantos nunjukkeun poténsi unggul dina widang anu dipilih ogé ditampi ogé.
disarankeun:  Kumaha Kéngingkeun Diskon Siswa Amérika Eagle sareng Anggona Saé

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Internasional beasiswa pikeun urang Afrika sareng Éropa, ngalanggan Newsletter kami di dieu di Warta Modéren sareng tinggalkeun koméntar di handap pikeun kéngingkeun apdet Scholarship salajengna.

Pikiran 109 ngeunaan "Biasiswa 40 Anu Dibiayaan Sapinuhna pikeun Urang Afrika Pikeun Diajar di AS 2023/2024"
  1. Abdi resep ngamajukeun pendidikan sareng janten warga nagara anu saé. Punten pasihan abdi kasempetan ieu. Kontak abdi 0880362882/0778093827

    1. Ok, punten ieu kontak abdi 0248691501. Abdi anjeun peryogi kuring ngan nelepon kuring

    2. Kuring kabetot gabung anjeun ku kituna kuring bakal kaala pangaweruh, Abdi peryogi kasuksésan alus dina waktu hirup abdi
      Punten hubungi kuring dina WhatsApp kuring
      09210202017.

  2. Abdi Jeremiah T Bannah,
    Ti Liberia; Abdi hoyong ngahargaan sareng milarian beasiswa sapertos diajar di luar negeri, AS.
    Abdi bakal ngahargaan upami kuring katampi pikeun kasempetan anu unik sapertos kitu.

  3. Éta pikaresepeun pisan sareng kuring BAGJA, tapi kumaha kuring tiasa kéngingkeun paspor internasional upami kuring meunang

    1. Nami abdi muluken Israel Abdi ti étiopia sareng kabetot diajar di dinya. Upami anjeun masihan kuring kasempetan anjeun moal kuciwa. Kuring yakin kuring bisa nyadiakeun sabagian rojongan kana masalah dunya kalawan profési kuring jeung
      hoyong ngahontal universitas langkung seueur studi tapi teu tiasa mampuh. Bakal bener-bener daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring.
      ngawaler . Punten hubungi kuring nomer telepon kuring +251994783030 sareng alamat email kuring [email dijaga]

  4. Abdi ti Afrika, Étiopia sareng profésional kaséhatan damel di unit perawatan intensif (ICU) janten, kuring peryogi langkung seueur ngabantosan jalma miskin ieu, punten upami mungkin peryogi langkung seueur pendidikan master sareng enggal tiasa masihan kuring kasempetan ieu hatur nuhun

      1. Nami abdi muluken Israel Abdi ti étiopia sareng kabetot diajar di dinya. Upami anjeun masihan kuring kasempetan anjeun moal kuciwa. Kuring yakin kuring bisa nyadiakeun sabagian rojongan kana masalah dunya kalawan profési kuring jeung
        hoyong ngahontal universitas langkung seueur studi tapi teu tiasa mampuh. Bakal bener-bener daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring.
        ngawaler . Punten hubungi kuring nomer telepon kuring +251994783030 sareng alamat email kuring [email dijaga]

  5. Abdi namina Bangura Alusine. Abdi resep kana beasiswa ieu sareng beasiswa ieu tiasa ngarobih kahirupan kuring upami aya kasempetan pikeun janten salah sahiji beneficer tina beasiswa ieu. Hatur nuhun pikeun waktos anjeun maca komentar ieu.

  6. Abdi South Sudanese.
    Abdi anu gaduh diploma dina Perawat sareng kuring resep ngalamar. Naha kuring layak?

  7. Kami Ntala Elvine ti Kamerun kuring ngahargaan pisan sareng milarian kasempetan sapertos kitu pikeun ngagaduhan beasiswa sareng diajar di AS. Abdi bakal ngahargaan pisan upami dipasihan kasempetan sapertos kitu .hatur nuhun

  8. Nami abdi LAVALIE Mustapha Abdi bakal lebah pinuh pisan upami kuring dipasihan kasempetan ieu hatur nuhun pikeun kerjasama anjeun

  9. Abdi abshir abdi omar ti Somalia
    Abdi lulusan ngora anu kuring réngsé kursus form4 taun ka tukang 2019 ayeuna kuring gaduh dokumén dina Google drive kuring
    Rencana abdi diajar kursus élmu komputer
    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring ngahargaan bantosan anjeun
    Salam hormat

  10. Abdi zuanah G. Sarnor, ti Liberian, punten bantosan kuring kabetot pikeun ngamajukeun Atikan kuring.

  11. Abdi majak magok majak ti Sudan Kidul.
    Abdi hoyong nerapkeun.
    Dupi abdi gaduh patarosan?
    Naha éta beasiswa Gratis

    1. Lulusan SHS sareng mahasiswa bisnis. Abdi hoyong ngalamar beasiswa ieu pikeun ngamajukeun pendidikan di AS. Abdi resep kana kasempetan ieu, éta bakal aya mangpaatna pikeun kuring sareng sadayana. Punten ngabantosan abdi kéngingkeun beasiswa ieu. Hatur nuhun.

  12. Nami abdi Ndangoh nadine. Abdi hoyong ngalamar beasiswa di AS supados langkung jauh dina widang médis. Abdi ti Kamerun

  13. Abdi ngahargaan upami kuring dibéré kasempetan beasiswa di Amérika Serikat. Abdi Harrison yii
    Freeman urang Liberia.

  14. Nami abdi Alice Aba Arku. Siswa bisnis, ogé lulusan SHS. Abdi bakal bagja upami anjeun nganggap kuring sareng ngabantosan abdi nampi beasiswa ieu. Eta bakal nulungan kuring. Janten kuring resep kana beasiswa ieu pikeun ngamajukeun pendidikan kuring.

  15. Siswa bisnis, ogé lulusan SHS. Abdi bakal bagja upami anjeun nganggap kuring sareng ngabantosan abdi nampi beasiswa ieu. Eta bakal nulungan kuring. Janten kuring resep kana beasiswa ieu pikeun ngamajukeun pendidikan kuring.

  16. Abdi wongel neguse ti Étiopia Afrika Abdi resep ngalamar sarjana kumaha carana abdi tiasa nerapkeun?
    Abdi nuju kelas taun kadua ku rékayasa industri di universitas ambo sateuacan covid 19
    nilai saméméhna sareng hasil ujian nasional kuring saé
    Abdi awéwé 20 taun.

  17. Kuring bakal bungah pisan pikeun ilubiung dina skéma beasiswa ieu di nagara-nagara.
    Mugi tiasa dipasihan kasempetan ieu.hatur nuhun
    Manuchim jackwest
    Ti Nigeria

  18. Kuring resep diajar di dinya ayeuna kuring nuju diajar di universitas di Ethopia tapi kuring hoyong kasempetan ieu punten bantosan kuring

  19. Abdi profésional kaséhatan kuring bakal ngahargaan upami kuring dibéré kasempetan beasiswa di Amérika Serikat. Abdi Marshet Girma

  20. Hatur nuhun pisan! Nami abdi yordanos Alebachew. Kuring boga MA dina jurnalistik jeung komunikasi. Abdi hoyong ngalanjutkeun karir pendidikan kuring dina file anu aya hubunganana (media, komunikasi atanapi file anu aya hubunganana) .Hatur nuhun!

  21. Warta ieu pikaresepeun & kuring resep
    Gelar Am Bidan profésional ti Étiopia, Afrika kalayan 3 taun pangalaman damel.
    Upami kuring calon kasempetan ieu mangga ngahubungi kuring liwat telepon kuring 251937395557
    Hatur nuhun pikeun hiji informasi penting Anjeun

  22. Abdi Melaku Tariku ti Étiopia sapertos abdi 18 abdi nembé réngsé SMA. Abdi hoyong ngabéréskeun sésana di dinya coz abdi hoyong kalapa. Sarta sangkan kulawarga kuring reueus

    1. Abdi Abduselam Aliyi sareng abdi ti Étiopia sareng parantos réngsé gelar BA dina Ékonomi sareng CGPA 3.81 ti universitas Addis Ababa nembe. Nyaho kuring boga kabetot dina gagasan anjeun iklan. Punten! bantosan kuring dina cara anu sami janten milik anjeun. Taroskeun ka kuring ngalangkungan email sareng kuring ngantosan réspon anjeun.
      Hatur nuhun pikeun gawé babarengan hébat anjeun!

  23. Nami abdi santo khamis ti sudan kidul, abdi tamat SMA sareng milarian dukungan pikeun ngabéréskeun karir pendidikan sareng kuring resep janten diantara pilihan anjeun

  24. Abdi resep pisan, kuring semira Mohammedseid, Eritrean sareng kuring cicing di Mesir, kuring diploma téknologi kimia lulusan di Institut Téknologi Éritréan, sareng kuring gaduh pangalaman 6 taun di perusahaan farmasi. Abdi untung janten diantara pilihan Anjeun.

  25. Nami abdi Tesfanesh Derib sareng abdi ti étiopia sareng kabetot diajar di dinya. Upami anjeun masihan kuring kasempetan anjeun moal kuciwa. Kuring yakin kuring tiasa masihan sababaraha dukungan pikeun masalah dunya sareng profési kuring.

  26. Iam ti Étiopia, disertipikasi ku gelar BSc dina Téknik Kimia. Abdi hoyong diajar gelar MSc dina profési kuring atanapi widang anu aya hubunganana. Punten, hubungi kuring ngalangkungan whatsapp: +251955148056
    atanapi Email: [email dijaga]
    Hatur nuhun pikeun nyiapkeun kasempetan anu luar biasa ieu pikeun urang Afrika.

  27. Abdi bagja janten bagian tina kasempetan ieu, abdi ti Liberia kulon Afrika, abdi hoyong diajar Tatanén.

  28. Hai. Abdi Stonetta N, T McGill
    Abdi Liberian, éta bakal ngahargaan pisan upami kuring kasempetan pikeun diajar di luar negeri
    Abdi nuju diajar padamelan sosial
    Abdi ngarepkeun anjeun tiasa nyatujuan kuring

  29. Abdi Emmanuel Z.Mulbah. Kami ti Liberia, abdi mahasiswa sarjana, abdi dua puluh hiji (21yrs) old.I museurkeun beasiswa ieu mangga mantuan kuring pikeun dipilih diantara maranéhanana anu bakal dipilih.

  30. bagja ningali kasempetan ieu, kalayan harepan yén kuring bakal janten bagian tina ieu pikeun gaduh master dina kauangan

    ti Namibia

    1. Hai. Abdi Makur Magot
      Abdi Bungah Ningali Kasempetan Ieu Ditampilkeun Abdi Hayang Janten Bagian tina Universitas Agung Ieu

  31. Kuring nulis hatur nuhun pikeun anjeun beasiswa berehan, beasiswa i Abdi bagja pisan sareng ngahargaan pikeun diajar yén kuring Washington dipilih salaku panampi beasiswa anjeun

  32. Abdi ti Étiopia nami abdi melese matewos toma,
    Abdi lulusan matematika sareng élmu lingkungan, ku diploma, janten kuring resep anjeun béasiswa, punten, harepan abdi bakal ngamimitian gelar sarjana dina administrasi bisnis, janten punten pilih kuring, hatur nuhun

  33. Abdi ti Étiopia nami abdi melese matewos toma,
    Abdi lulusan matematika sareng élmu lingkungan, ku diploma, janten kuring resep anjeun béasiswa béréhan, punten, harepan abdi bakal ngamimitian gelar sarjana dina administrasi bisnis, janten punten pilih kuring, hatur nuhun 0916625810 nelepon kuring

  34. Nami abdi Cherinet Berhanu Abdi di Étiopia sareng abdi gaduh gelar Bsc dina Sumberdaya Cai sareng Téknik irigasi janten kuring resep kana Beasiswa ieu, punten bantosan abdi, abdi miskin sareng yatim piatu.

  35. Abdi sudanese Kidul, kuring resep ngalengkepan standar universitas kuring, bantosan anjeun bakal ngahargaan pisan.

  36. Abdi resep ngembangkeun pendidikan & karir profésional khususna dina manajemén proyék sareng manajemén bisnis sareng janten warga anu saé. Punten pasihan abdi kasempetan ieu.

  37. Abdi kabetot pikeun nambihan pendidikan sareng karir profésional, éta sababna kuring peryogi program MSC anu dibiayaan sapinuhna upami anjeun resep ngabantosan abdi

  38. Halo dear hatur nuhun pisan pikeun nawiskeun
    kasempetan emas ieu pikeun internasional
    siswa nagara berkembang kawas kuring.
    Nami abdi Shakur Muktar Mohammed ti
    Étiopia. Abdi 28 taun lalaki ngora. Abdi masih lengoh.
    Abdi ngagaduhan gelar sarjana dina sumber daya alam
    manajemén
    sareng abdi supervasers pangwangunan désa
    agén ayeuna. Tapi kuring hebat
    ambisi pikeun leuwih jauh dina atikan tapi kuring henteu
    gaduh aksés finansial. Ku kituna nalika kuring
    tingali kasempetan emas ieu, Abdi greatly senang
    lamun masihan kasempetan jeung lamun aplikasi abdi gaduh
    hiji ditampa dina I bakal pisan senang jeung
    kabetot pisan. Janten abdi hoyong ngalamar
    gelar master dina elmu lingkungan atawa
    mitigasi perubahan iklim jeung adaptasi atawa
    sagala widang séjén nu patali.
    Sakali deui hatur nuhun pisan pikeun kahadean anjeun!
    Hayu atuh masihan anjeun handphone kuring jeung mangga cobian
    wartosan kuring ngaliwatan eta
    0983502708, 0922798000
    hatur nuhun pisan
    walon

  39. Hai, abdi mahlet Alemayehu Tadesse ti étiopia abdi parantos lulus universitas debre brehan ku gelar bsc dina biologi gpa abdi 3.56 sareng ogé gelar BA ku manajemén gpa abdi 3.49 janten pikeun masa depan abdi hoyong diajar abrod ku master widang kaséhatan. di AS janten punten bantosan kuring impian kuring janten kanyataan upami anjeun milih kuring ngahubungi ku telepon +251921275260

  40. Hatur nuhun Bapak / Ibu, nami abdi Njukang Chapacha Nellie Haddy, abdi diajar fisioterapi di Universitas Dschang di Kamerun. Abdi yuswa 19 taun sareng diajar kadokteran di luar negeri khususna di nagara sapertos AS parantos janten impian anu paling liar sareng kuring ngarepkeun kuring boga kasempetan pikeun ngalakukeunana.
    Telp: 677451028.

  41. Dear Sir, Madam,
    Nami abdi Boh Matong Kuony ti Sudan Kidul sareng kuring resep pisan nampi kasempetan ieu pikeun diajar di pendidikan luar negeri.

  42. Abdi pangungsian Sudan kidul anu parantos ngahadiran diajar SMA sareng hoyong ngajangkepkeun studi salajengna di universitas tapi teu mampuh. Bakal bener-bener daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring.

    1. Nami abdi muluken Israél am ti Étiopia abdi resep kasempetan emas ieu anu parantos ngahadiran diajar SMA sareng badé kéngingkeun universitas langkung seueur tapi henteu mampuh .bakal leres-leres daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring

  43. Abdi pangungsian Sudan kidul anu parantos ngahadiran diajar SMA sareng hoyong ngajangkepkeun studi salajengna di universitas tapi teu mampuh. Bakal bener-bener daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring.

  44. Am Gubek Jibril ti Sudan Kidul… Janten bagja sareng bakal janten lalaki anu paling bagja upami ngagungkeun beasiswa ieu

  45. Abdi calon Yaman sareng kuring resep kana beasiswa ieu. Upami anjeun punten ngahubungi kuring di 0967770597144

  46. Abdi Kennedy ti Ghana ... Abdi bakal bagja pisan upami kuring meunang beasiswa ieu. Janten punten bantosan abdi

  47. 4, 2020 jam 12:08 siang
    Abdi resep ngamajukeun pendidikan sareng janten warga nagara anu saé. Punten pasihan abdi kasempetan ieu. Kontak abdi +252618662100/+252610731239

  48. Nami abdi muluken Israel Abdi ti étiopia sareng kabetot diajar di dinya. Upami anjeun masihan kuring kasempetan anjeun moal kuciwa. Kuring yakin kuring bisa nyadiakeun sabagian rojongan kana masalah dunya kalawan profési kuring jeung
    hoyong ngahontal universitas langkung seueur studi tapi teu tiasa mampuh. Bakal bener-bener daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring.
    ngawaler . Punten hubungi kuring nomer telepon kuring +251994783030 sareng alamat email kuring [email dijaga]

  49. Nami abdi muluken Israel philiphos, abdi ti étiopia. Abdi lulusan ku téknologi komunikasi informasi 2022 taun .teras kuring resep diajar di dinya. Upami anjeun masihan kuring kasempetan anjeun moal kuciwa. Kuring yakin kuring bisa nyadiakeun sabagian rojongan kana masalah dunya kalawan profési kuring jeung
    hoyong ngahontal universitas langkung seueur studi tapi teu tiasa mampuh. Bakal bener-bener daék ngalamar kasempetan ieu upami dipasihkeun ka kuring.
    . Punten hubungi kuring nomer telepon kuring +251994783030 sareng alamat email kuring [email dijaga]

  50. Bonsoir je suis Pangeran Mabweta, Asisten à l'université de Djuma jeung propinsi du kwilu en Rdc. Je suis intéressé par ces offres pour continuer mes études de Mhs et PhD en Agronomi. Dina umur 28 taun, anjeun tiasa ngadamel développer mon savoir faire dans la recherche agronomique.

  51. Abdi hoyong ka Kanada boh AS atanapi Australia Diajar sareng damel di mana waé kuring mangrupikeun program gelar Perawat Profesional BSC.

    1. Hatur nuhun pikeun masihan kasempetan anu ageung ieu ka jalma miskin sapertos kuring

      Nami abdi Yeleulseged Tafese Abdi murid kelas 12 sareng kuring resep pisan kana ieu

      Abdi ti Étiopia, Afrika

      Telepon 0985690641

  52. Abdi Anteneh ti Étiopia. Kuring ngagaduhan gelar master (MBA) dina Administrasi Bisnis, gelar kahiji dina élmu komputer sareng gelar kahiji di Matimacs ogé, janten kuring peryogi program PhD gratis dina widang bisnis atanapi program gelar master gratis dina widang téknologi. Tangtos….

  53. Nami abdi Temesgen ti Étiopia. Abdi gaduh gelar Bsc dina fisika sareng abdi hoyong nampi beasiswa ieu. Abdi gaduh 3.58 IPK di Bsc. Nyaan kuring resep ku beasiswa ieu.

  54. Dear Sir, Madam,
    Nami abdi Elshaday Demelew ti Étiopia sareng kuring resep pisan nampi kasempetan ieu pikeun diajar di pendidikan luar negeri kuring ngagaduhan gelar BSC ti B / dar universitas dina élmu komputer di 2022

  55. Bonjour je suis Edelyne.
    Je suis intéressée à trouver cette opportunité d'aller étudier dans un pays étranger. Svp ajudan moi. Je compte sur vous

  56. Nami abdi Hunde Beyan Hordofa abdi hoyong Beasiswa kusabab nagara abdi Afrika Étiopia nyaéta jalma miskin sareng miskin tapi Iam Health Bsc Perawat Profesional sareng Pangalaman abdi opat (4) taun janten kuring resep pisan pikeun ngabéréskeun masalah kuring ngabantosan abdi punten

  57. Nami abdi Hunde Beyan Hordofa abdi hoyong Beasiswa kusabab nagara abdi Afrika Étiopia nyaéta jalma miskin sareng miskin tapi Iam Health Bsc Perawat Profesional sareng padamelan Pangalaman opat (4) taun janten kuring resep pisan pikeun ngabéréskeun masalah kuring ngabantosan abdi punten

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *