Ajira Portal Login - portal.ajira.go.tz Lowongan sareng Kumaha Ngalamar Proyék

Portal Ajira

Ajira Portal Login - portal.ajira.go.tz Vacancies na Kumaha Ngalamar Proyék Lamun anjeun geus wanting pikeun login ka Ajira Portal di séjén pikeun nempo sababaraha lowongan panganyarna na kamungkinan Moden News. Teras anjeun parantos darat dina halaman wéb anu leres sabab kami parantos nambihan sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan ieu… Maca deui

BBC Media Aksi Tanzania Jobs 2023/2024 | Bentuk Aplikasi Proyék BBC Media Aksi

BBC Media Proyék

BBC Media Aksi Tanzania Jobs 2023 | BBC Media Action Proyék Aplikasi Bentuk BBC Media Action ngaliwatan ayana di loba nagara Afrika. Geus ngagunakeun média pikeun ngawangun narasi sareng urutan kajadian, mastikeun yén jalma-jalma ngaksés inpormasi anu mangpaat iraha waé di mana waé. Nanging, éta nyertakeun jangkauan anu lega di Tanzania sareng parantos ngawangun… Maca deui

Airtel Tanzania Proyék 2023/2024 | Airtel Tanzania Vacancies

Logo Airtel Tanzania

Airtel Tanzania Jobs 2023 | Airtel Tanzania Vacancies Dinten ayeuna, kami bakal nyayogikeun jawaban ka sadaya anu milarian padamelan anu parantos milarian hal-hal sapertos padamelan Airtel Tanzania 2023/2024, padamelan telekomunikasi di Tanzania, padamelan di Airtel Tanzania, sareng seueur deui. Inpormasi anu kami umumkeun dina halaman wéb ieu sanés ngan ukur ngungkabkeun anu pang anyarna… Maca deui

Rekrutmen DRC 2023/2024 | Proyék Déwan Pangungsi Denmark di Tanzania

DRC Proyék

Rekrutmen DRC 2023/2024 | Proyék Déwan Pangungsi Denmark di Tanzania Déwan Pangungsi Denmark mangrupikeun organisasi kamanusaan Denmark sareng sababaraha organisasi kolaborasi di handapeunana. Ngabantosan nyayogikeun jasa bantosan sareng kamanusaan ka daérah anu paling dicabut di dunya, khususna di Afrika. DRC, ti saprak sumping di Tanzania, parantos ngabantosan pisan pikeun komunitas… Maca deui

Palang Merah Tanzania Jobs 2023/2024

Palang Merah Tanzania Jobs

Palang Merah Tanzania Jobs 2023 Palang Merah mangrupikeun LSM multinasional anu khusus dina nyayogikeun bantosan darurat ka nagara tempatna. Aya di seueur nagara di sakumna dunya sareng ogé damel sareng langkung ti sajuta sukarelawan dina hiji waktos. Kusabab dugi ka Tanzania éta parantos ngabantosan dina nyayogikeun asistén pikeun… Maca deui

Kadutaan Kanada di Tanzania Vacancies 2023/2024

lowongan di kadutaan di Tanzania

Kedubes Kanada di Tanzania Vacancies 2023 Dina apdet Pakasaban Tanzania kami ayeuna, kami bagja ngungkabkeun yén rekrutmen pikeun Kedutaan Kanada di Tanzania Vacancies 2023/2024 parantos ngamimitian. Nanging, kami yakin yén anu milari Kedubes Kanada Tanzania Jobs, Jobs di Kedubes Kanada di Tanzania, atanapi lowongan di kedutaan di Tanzania bakal mendakan… Maca deui

Jobs Otoritas Pajeg Tanzania 2023/2024 | Proyék panganyarna di Tanzania

Otoritas Pendapatan Tanzanian Proyék 2020

Jobs Otoritas Pajeg Tanzania 2023 | Pakasaban panganyarna di Tanzania Otoritas Pendapatan Tanzania biasana ngokolakeun koléksi sareng pangiriman hasil pendapatan internal nagara. Nanging, éta ngalakukeun ieu ngaliwatan tim staf sareng mitra di Otoritas. Salian ti ngatur IGR nagara, TRA ogé nyayogikeun kasempetan padamelan pikeun warga anu layak di… Maca deui