Gaji Manajer Gudang Leutik di 2023
gaji manajer gudang leutik

Manajer gudang leutik bakal ngahasilkeun sakitar $50,000 dugi ka $55,000 per taun. Ngabédakeun gaji manajer gudang dumasar kana ukuran gudang tiasa sesah. 

Gudang anu langkung alit tiasa ngahasilkeun bédana gaji sababaraha rébu langkung seueur dolar per taun. Ieu hartina bédana $5,000 ka $10,000 kirang dina sababaraha kasus, hartina manajer gudang leutik nyieun sabudeureun $45,000 ka $50,000. 

Teu gampang pikeun ngajalankeun gudang. Anjeun kudu jadi alus jeung jalma jeung meunang loba rengse. Tapi upami anjeun saé, ngatur gudang tiasa janten cara anu saé pikeun ngahasilkeun artos.

Kami bakal ngabahas sadayana anu anjeun kedah terang pikeun janten manajer gudang anu percaya diri sareng suksés, sapertos: Kursus-kursus, déskripsi padamelan, sareng alat pikeun ngabantosan padamelan langkung lancar.


Naon hartosna ngajalankeun gudang?

A manajer gudang leutik bisa ngalakukeun loba hal béda jeung boga loba jobs béda. Sanaos déskripsi padamelan béda-béda, aranjeunna gaduh seueur persamaan. Tungtungna, manajer gudang bakal tanggung jawab nempatkeun sistem manajemén gudang sareng prosés kana tempatna. Sistem sareng prosés ieu tiasa robih dumasar kana jinis gudang anu anjeun gaduh sareng sabaraha sering anjeun mindahkeun pesenan ti hiji tempat ka tempat anu sanés.

Sababaraha hal anu paling penting anu dilakukeun ku manajer gudang nyaéta ngobrol sareng karyawan sacara rutin, pastikeun jadwal diurus sareng diropéa, sareng ngalacak inventaris. Kadang anjeun tiasa janten manajer lantai, sareng kadang anjeun tiasa damel di kantor.

Naon anu dilakukeun ku manajer gudang leutik?

Bos gudang nyaéta Manajer Gudang. Aranjeunna ngurus sagala tugas administrasi sarta meta salaku koordinator pikeun kagiatan gudang sarta link antara departemén, bisnis, jeung konsumén Anjeun. Aranjeunna kedah diatur pisan sareng terang sakedik ngeunaan seueur hal anu béda.

Sababaraha hal anu aranjeunna kedah laksanakeun nyaéta:

  • Ngabogaan standup mingguan sareng karyawan gudang pikeun ningkatkeun moral sareng ngarencanakeun saminggu.
  • Sagalana pikeun ngalakukeun jeung Ngiring jeung ngalatih pagawe anyar.
  • Rencanana jam gawé jeung waktu libur.
  • Siap ngabantosan naon waé anu kedah dilakukeun di lantai.
  • Pastikeun yén prakték gudang anu pangsaéna dianggo sareng yén sadaya padamelan dilakukeun dumasar kana standar perusahaan sareng industri.
  • Méré tim maranéhanana daptar pikeun pengiriman barang jeung narima pikeun poé.
  • Ngawaskeun katepatan laporan data sacara real-time sareng milarian anu kaluar.
  • Pariksa sareng cacah saham anjeun sering.
  • Tugas pangatur dasar, sapertos ngabersihkeun sareng nyéépkeun waktos anu leungit nalika sibuk.
  • Manajemén umum sareng bantosan ti sadaya pagawé gudang kedah gampang ditampi nalika aya patarosan atanapi masalah.
  • Lalajo jadwal pengiriman barang sareng damel sareng manajer departemén sanés pikeun mastikeun sadayana lancar.
  • Pitulung rencana gudang pikeun mastikeun aya cukup spasi jeung stock pikeun barang anyar atawa slow-pindah.
  • Ngabantosan staf sareng masalah komputer atanapi masalah sareng pesenan, sareng masihan idin pikeun parobihan naon waé, khususna pikeun harga sareng diskon.
  • Pastikeun karyawan meunang latihan rutin ngeunaan naon anu kudu dipigawé dina kaayaan darurat sarta yén sakabéh kawijakan darurat dipasang sarta dituturkeun.
disarankeun:  Gaji Chef Di New Zeeland

Manajer gudang kedah terang seueur ngeunaan kumaha unggal bagian tina gudang jalan. Seringna, aranjeunna parantos damel di gudang sateuacanna. Pikeun ngabantosan masalah naon waé, éta ngabantosan anjeun terang sadayana touchpoints di jero sareng di luar. Nalika sistem rusak, tugasna pikeun terang naon anu salah sareng ngalereskeunana. A manajer gudang boga loba tanggung jawab, tapi pakasaban pisan rewarding sarta boga dampak badag dina sagala bisnis.

Naon Rata-rata Gaji Manajer Gudang ku Nagara

nagaraGaji taunanMayar BulananMayar MingguanSajarah nguping
-Wyoming$55,857$4,654$1,074$26.85
-Arizona$55,502$4,625$1,067$26.68
-Montana$54,976$4,581$1,057$26.43
- Tennessee$54,068$4,505$1,039$25.99
-Indiana$53,914$4,492$1,036$25.92
-Massachusetts$53,855$4,487$1,035$25.89
-Hawaii$53,835$4,486$1,035$25.88
- New Jersey$53,493$4,457$1,028$25.72
-Nevada$53,386$4,448$1,026$25.67
-Connecticut$52,337$4,361$1,006$25.16
-Minnesota$52,313$4,359$1,006$25.15
-Washington$52,249$4,354$1,004$25.12
-York énggal$52,135$4,344$1,002$25.07
- Pulo Rhode$51,421$4,285$988$24.72
-Alaska$51,048$4,254$981$24.54
-Orégon$51,045$4,253$981$24.54
-Nuta Dakota$50,096$4,174$963$24.08
-Wisconsin$50,008$4,167$961$24.04
-Ohio$49,414$4,117$950$23.76
- Maryland$49,251$4,104$947$23.68
- Alabama$48,914$4,076$940$23.52
- New Hampshire$48,892$4,074$940$23.51
-Virginia$48,074$4,006$924$23.11
-Iowa$48,058$4,004$924$23.11
-Kalifornia$47,961$3,996$922$23.06
- Dakota Kidul$47,660$3,971$916$22.91
- Vermont$47,609$3,967$915$22.89
- Méksiko Anyar$47,608$3,967$915$22.89
-Florida$47,592$3,966$915$22.88
-Idaho$47,547$3,962$914$22.86
-Utah$47,423$3,951$911$22.80
-Nebraska$46,954$3,912$902$22.57
- Colorado$46,686$3,890$897$22.45
-Delaware$46,644$3,887$897$22.43
- Karolina Kidul$45,821$3,818$881$22.03
-Kansas$45,281$3,773$870$21.77
- Maine$45,261$3,771$870$21.76
- Arkansas$44,948$3,745$864$21.61
-Mississippi$44,697$3,724$859$21.49
-Oklahoma$44,363$3,696$853$21.33
- Géorgia$44,015$3,667$846$21.16
-Kéntucky- $ 43,879$3,656$843$21.10
- Michigan$43,683$3,640$840$21.00
-Pennsylvania$42,874$3,572$824$20.61
-Missouri$42,772$3,564$822$20.56
-Illinois$42,570$3,547$818$20.47
- Virginia Kulon$42,081$3,506$809$20.23
-Teks$41,894$3,491$805$20.14
-Louisiana$41,869$3,489$805$20.13
- Karolina Kalér$38,404$3,200$738- $ 18.46

 
Kumaha anjeun janten manajer gudang leutik di gudang?

Pikeun -jadi manajer gudang, hal kahiji anjeun peryogi diploma SMA. Téhnisna, ieu mangrupikeun hiji-hijina jinis e-pendidikan anu diperyogikeun ku padamelan. Nanging, pangusaha sering langkung milih calon anu ngagaduhan gelar sarjana atanapi sarjana dina logistik. Aya ogé program sertifikasi anu ngajarkeun jalma anu hoyong janten manajer gudang kumaha - ngatur inventaris, masihan peran sareng tanggung jawab, sareng nyetél rohangan lantai anu aranjeunna gaduh.

Naon Jenis Manajer Gudang Leutik Aya?

T-aya sababaraha jinis gudang anu peryogi sababaraha jinis manajer pikeun ngajalankeunana. Pangecér utama ngadamel sareng ngajual barang-barang sorangan sacara pribadi sareng gaduh sareng ngajalankeun gudangna nyalira. Toko ritel leutik nyéwa rohangan di wa-rehouse umum pikeun waktos anu pondok. Aya ogé gudang kalayan kontrol iklim, dimana barang disimpen dina suhu cert-ain. A manajer gudang ogé bisa jadi jawab hiji gudang otomatis, dimana robot ngalakukeun lolobana karya.

Pangalusna Kursus Manajemén Gudang Leutik

Kursus-kursus mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar langkung seueur ngeunaan industri pergudangan sareng nyéépkeun istilah-istilah anu béda anu dianggo di dinya. Aya sababaraha perusahaan top anu ngadamel kursus anu saé pikeun industri gudang. Sababaraha diantarana langkung saé tibatan anu sanés, tapi milarian Google anu gancang bakal ngabantosan anjeun mendakan seueur kursus gratis sareng mayar. Saatos éta, cara anu pangsaéna pikeun nyortir kursus sareng milarian anu pangsaéna nyaéta maca ulasan kursus online.

disarankeun:  Gaji Chef Di Nepal

Maca mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar langkung seueur ngeunaan bisnis gudang. Anjeun tiasa diajar ngeunaan ampir naon waé ku maca ngeunaan éta. Kami nyarankeun yén anjeun ningali blog sareng situs sanés anu gaduh eusi anu sami. Parios blog kami nalika anjeun di dieu, sareng anjeun bakal mendakan seueur inpormasi ngeunaan cara ngatur gudang sareng saham anjeun.

Ieu sababaraha kursus anu katingali saé anu anjeun hoyong tingali.

Kursus Manajemén Gudang Gratis sareng Diploma ti Kursus Manajemén Gudang Alison sareng Sertifikasi ti Kursus Manajemén Gudang sareng Sertifikasi Udemy Technology Ed.


Naon Anu Katutupan Kursus Manajemén Gudang?

Nalika anjeun milarian kursus-kursus, anjeun bakal mendakan rupa-rupa topik, tapi kursus manajemén gudang biasana nutupan ieu di handap. Kami daptar aranjeunna di dieu supados anjeun tiasa mutuskeun naha anjeun peryogi kursus manajemén gudang atanapi henteu.

Kumaha ngajalankeun hiji gudang éféktif

Anjeun bakal hoyong ngajalankeun gudang anu saé sareng éfisién upami anjeun tanggung jawab. Kursus anu saé bakal nunjukkeun anjeun sababaraha cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun hal-hal sareng hal-hal anu parantos damel pikeun jalma anu ngadamel kursus. Aya seueur sudut pandang anu béda dina ieu, janten entong bingung upami anjeun nguping sababaraha jawaban anu béda.

Kumaha Ngurus Saham Gudang Anjeun

Hésé terang iraha mesen, dimana nempatkeun stok, sareng kumaha mastikeun yén unggal pesenan nampi sateuacan dikirim. Ngalakukeun éta ogé langkung hese, sareng pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ieu kalayan saé, anjeun peryogi pangalaman atanapi pelatihan.

Tilu bagian anu paling penting pikeun ngajalankeun gudang

Prosés inbound, neundeun, sareng prosés outbound mangrupikeun tilu bagian anu paling penting dina manajemén gudang. Upami anjeun henteu acan terang naon hartosna istilah ieu dina industri gudang, nyandak kursus anu ngajelaskeun aranjeunna sigana bakal ngabantosan anjeun.

Software pikeun pitulung kalayan ngalacak inventory jeung karyawan

Usaha gudang ngagaduhan seueur kauntungan tina program parangkat lunak. Utamana lamun datang ka ngatur item di stock na jalma anu dianggo pikeun anjeun. Kalayan parangkat lunak anu saé, anjeun henteu kedah ngetik eusi ku leungeun, sareng anjeun bakal tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun tugas-tugas sanés anu langkung saé pikeun gudang sacara gembleng.

disarankeun:  Gaji Pustakawan Di Florida

Manajemén ranté suplai

Penting pisan pikeun terang dimana pesenan anjeun dina ranté pasokan. Ieu ngabantuan mastikeun yén sagalana tetep dina jalur. Pesenan kadang bisa leungit, sarta eta waragad loba pikeun nyimpen stock. Hésé pikeun ngabéjaan upami pesenan leungit, dikirim ka tempat anu salah, atanapi peryogi langkung lami pikeun ninggalkeun pabrik. Pikeun manajemén gudang janten lancar, anjeun kedah terang kumaha ngatur ranté suplai anjeun.

Pikeun janten manajer gudang, naha kuring kedah nampi sertipikat?

Henteu aya "syarat" pikeun janten manajer gudang ayeuna. Seueur jalma anu damel di padamelan ieu henteu ngagaduhan pelatihan pergudangan. Tapi panilitian Wonolo nunjukkeun yén 59% manajer gudang gaduh sahenteuna gelar sarjana dina sababaraha widang. Sanaos gaduh gelar kuliah sigana ngagampangkeun padamelan salaku manajer gudang, éta sanés sarat.

Upami anjeun ngagaduhan gelar sarjana dina widang anu aya hubunganana sapertos manajemén ranté suplai, logistik, bisnis, atanapi administrasi, anjeun langkung dipikaresep nampi padamelan sabab masing-masing gelar éta masihan anjeun seueur palatihan anu manglaku ka industri pergudangan.

Seueur perusahaan gudang anu langkung ageung, sapertos Amazon sareng Walmart, nawiskeun pelatihan padamelan dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan prosésna sareng cara anu pangsaéna pikeun nanganan hal anu béda. Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa jadi kudu meunang leuwih latihan, tapi pausahaan gedé mindeng boga program sorangan pikeun ngalatih manajer gudang alus.

Ogé Baca: janten agén perjalanan

Dimana milarian padamelan salaku manajer gudang

Ieu sababaraha tempat anu saé pikeun milarian padamelan di manajemén gudang. Proyék ieu di paménta tinggi ayeuna sabab ékonomi tumuwuh sarta aya salawasna merlukeun leuwih solusi e-commerce. Seueur padamelan dipasang online sareng dina situs wéb perusahaan. Ieu sababaraha tempat anu saé pikeun milarian padamelan pikeun ngatur gudang.

Leres pisan

Mémang parantos janten tempat anu saé pikeun milarian padamelan énggal salami lami. Dunungan sok ngeposkeun padamelan énggal sareng milari jalma anu saé dina platform Indeed, henteu paduli widang naon waé anu anjeun pikahoyong. Antarbeungeut online ngagampangkeun ngirim resume anjeun sareng masihan perhatian anu anjeun peryogikeun. Anjeun tiasa ngalamar padamelan di Mémang dina ngan sababaraha menit ti mana waé di nagara éta.

LinkedIn

Tempat anu saé pikeun milarian padamelan nyaéta LinkedIn. Upami anjeun gaduh akun LinkedIn, éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun nunjukkeun naon anu anjeun lakukeun dina karir anjeun. Dunungan tiasa langkung seueur ngeunaan anjeun sareng pangalaman naon anu anjeun gaduh ku ningali riwayat padamelan anjeun, promosi, sertifikasi, gelar, sareng hal-hal anu sami.

Facebook

Kadang-kadang aya postingan padamelan dina Facebook ti perusahaan leutik sareng ageung. Pariksa halaman Facebook perusahaan anu anjeun resep damel pikeun ningali naha aranjeunna gaduh postingan padamelan. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nyambung sareng perusahaan sareng diajar langkung seueur ngeunaan budayana ku ningali hal-hal anu aranjeunna pasang dina média sosial sacara rutin.

Google

Kalayan milarian gancang dina Google, anjeun tiasa angkat ka padamelan Google, anu ngagaduhan ratusan rébu daptar padamelan tina seueur situs anu béda. Anjeun tiasa sacara gampil ngabandingkeun postingan padamelan ieu pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun mana anu pangsaéna pikeun anjeun. Upami anjeun milarian hiji hal sareng henteu terang dimana ngamimitian, éta sanés ide anu goréng pikeun ngalakukeun sababaraha pamilarian Google.

Anu pamungkas, pastikeun anjeun nganjang ka Daptar pikeun Pakasaban homepage sarta ogé pariksa kaluar kami bayaran kategori, pikeun inpormasi gaji anu langkung penting.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *