Pulisi Nigeria Patarosan Kapungkur sareng Jawaban | NPF Patarosan Kapungkur sareng Jawaban PDF - Warta Modéren
Angkatan Pulisi Nigeria (NPF) Logo

Pulisi Nigeria Patarosan Kapungkur sareng Jawaban | NPF Patarosan Kapungkur sareng Jawaban PDF

Upami anjeun nuju nyiapkeun atanapi parantos diondang pikeun Angkatan Pulisi Nigeria pas datang Rekrutmen Pakasaban Pamariksaan. Lajeng urang diropéa Angkatan Kapulisian Nigeria rekrutmen patarosan baheula sareng jawaban dina format PDF kanggo anjeun. 

Maksudna, anjeun kedah nyiapkeun diri pikeun ujian rekrutmen upami anjeun leres-leres hoyong damel pikeun NPF. Nanging, ujian rekrutmen Pulisi Nigeria bakal janten Ujian Berbasis Komputer (CBT) sareng bakal dilakukeun ku Joint Admission and Matriculation Board (JAMB).

Ku alatan éta, informasi dina kaca ieu bakal pituduh Anjeun dina naon Angkatan Kapulisian Nigerian patarosan tes rekrutmen sareng jawaban bakal katingali, khususna topik sareng jinis patarosan anu bakal diarepkeun salami mangtaun-taun.

Salaku tambahan, kami nampi béwara rupa-rupa ti Pelamar NPF pikeun patarosan sareng jawaban anu kapungkur anu bakal aya dina format PDF. Ogé, sababaraha Ngalamar suksés kami parantos ngirimkeun kasaksian ngeunaan peran anu luar biasa pulisi Nigerian urang baheula patarosan sareng jawaban anu dimaénkeun dina ngungudag padamelan na, Waktosna urang ngupingkeun anjeun…

Pasukan Kapulisian Nigeria Patarosan Terahir sareng Jawaban
Angkatan Kapulisian Nigeria

Kumaha Ngunduh di Nigeria Pulisi Kapungkur Patarosan sareng Jawaban

Biaya anu nembé diénggalan NPF Patarosan sareng Jawaban Kapungkur nyaéta N2,000

Janten, pikeun kéngingkeun patarosan sareng Jawaban Kapungkur NPF ieu PDF, tuturkeun prosedurna:

Anu mimiti, mayar jumlah N2,000 ka rekening bank di handap ieu:

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 2190177328
Bank: Zenith Bank

TRANSFER ONLINE ogé katarima

Bréh (Saatos mayar), ngirim téks ka nomer ieu 08060833386 ngandung ngaran lengkep Anjeun, alamat surélék, sarta NPF Kapungkur Q & A. Sakali pamayaran Anjeun dikonfirmasi, urang bakal ngirim PDF ka email Anjeun langsung.

disarankeun:  Struktur Gaji Pulisi Nigeria, Pangkat sareng Sabaraha Bayar Patugas Pulisi

OR

Kirimkeun voucher pangecasan anu bernilai N2,500 kalayan nami lengkep, alamat email, sareng Q & A NPF Kapungkur. Urang bakal langsung ngirim PDF ka email anjeun.

Naon Anu Diarepkeun dina Ujian Rekrutmen Pulisi Nigerian

Patarosan uji bakat Angkatan Pulisi Nigerian (NPF) ti taun-taun saméméhna sok diwangun ku daérah tematik dina Basa Inggris, Matematika, pangaweruh umum ditambah urusan ayeuna. Sanajan kitu, patarosan ieu bakal datang dina bagian béda.

Salaku tambahan, pentingna uji bakat NPF nyaéta pikeun mastikeun naha anjeun ngagaduhan kaahlian akademik anu dipikabutuh pikeun anjeun janten Patugas Pulisi. Di sisi anu sanés, gagal tes bakat sacara otomatis ngabatalkeun hiji tina prosés rekrutmen. Janten, anjeun kedah nyobian anu pangsaéna pikeun ngalakukeun anu saé dina tés rekrutmen ieu. Ku Nyiapkeun kalawan ieu patarosan kaliwat komprehensif.

Tips Mantuan Pikeun Kasuksesan Dina Ujian Rekrutmen Pulisi Nigeria

Ngubaran tés sapertos anjeun ngalakukeun ujian anu sanés di awal. Salaku tambahan, ngalengkepan ujian gancang sareng tepat.

Setel wates waktos anu ketat pikeun jumlah waktos anu paling ageung anjeun tiasa nyéépkeun unggal patarosan.

Salaku tambahan, lengkepan saloba patarosan anjeun tiasa dina waktos anu ditangtukeun.

Di handap ieu Sababaraha Pulisi Nigeria rekrutmen Contoh Soal jeung Jawaban 1 – 10

1) Iraha Pasukan Pulisi Nigeria (NPF) didirikeun?
JAWABAT: 1930

2) Naon éta tujuan tina Pasukan Pulisi Nigeria?
JAWABAN: Tujuan pasukan pulisi Nigeria nyaéta pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan di nagara urang ku gawé bareng sareng masarakat sareng saluyu sareng hak konstitusional pikeun ngalaksanakeun hukum, ngajaga katengtreman, ngirangan kasieun sareng nyayogikeun lingkungan anu aman.

disarankeun:  psc.org.ng/candidateslist/ - Pariksa Calon Didaptarkeun Pulisi Nigeria

3). Naon motto kakuatan pulisi Nigeria?
JAWABAN: pulisi babaturan anjeun

4) Naon nami IGP Pasukan Pulisi Nigeria Ayeuna?
JAWABAN: IGP Usman Alkali Bapa

5) Saha Kepala Staf Pertahanan anu ayeuna?
JAWABAN: Jendral Lucky Irabor

6). Naon hartos lengkep NPF?
JAWABAN: Angkatan Pulisi Nigeria

7). Naon Harti Pinuh IGP?
JAWABAN: Inspektur Jenderal Pulisi

8). Saha presiden Sénat ayeuna di Nigeria?
JAWABAN: Sénator Ahmed Lawan

9). Taun sabaraha Pulisi Nigeria dirombak janten paréntah 7 daérah?
JAWABAT: 1986

10). Iraha Nigeria merdéka?
JAWABAN: 1 Oktober
1960

NPF Patarosan Kapungkur sareng Jawaban 11 - 21

11). Sebutkeun instansi pamaréntahan anu ngawas urusan éta Pasukan pulisi Nigeria?
ngajawab:
abdi). Komisi Pelayanan Polisi (PSC)
ii). Departemen urusan pulisi
iii). Déwan pulisi Nigeria (NPC)

12). Iraha Nigeria janten Républik?
JAWABAT: 1 Oktober 1963

13). Naon kakuatan staf pasukan pulisi Nigeria?
JAWABAT: 371,800 perwira

14). Sebutkeun 7 daérah Komando pasukan pulisi Nigeria?
JAWABAN: (Adamawa, Gombe, Jigawa, Kano, Katsina, Lagos, Ogun.)

15). taun sabaraha cara sipil Nigeria ngamimitian sareng réngsé?
JAWABAN: Dimimitian 1967 sarta réngsé 15 Januari 1970

16). saha presiden Eksekutif munggaran Nigeria?
JAWABAN: Alh. Shehu Shagari

17) Taun mana bendera Nigeria dirarancang sareng saha anu ngararancangna?
JAWABAN: Bandéra Nigeria dirarancang ku Mr
Taiwo Akinkumi taun 1959

18) Saha anu janten Speaker ayeuna Déwan Perwakilan Nigeria?
JAWABAN: Femi Gbajabiamila

disarankeun:  Portal Rekrutmen Amotekun | Formulir Rekrutmen Amotekun 2023/2024

19) naon populasi Ayeuna Nigeria?
JAWABAN: 183 juta

20) Saha Inspéktur Jéndral Polisi munggaran di Nigeria?

JAWABAN: Louis Edet

21) Sabaraha pamaréntahan lokal urang di Nigeria?

JAWABAN: Aya 774 pamaréntahan lokal di Nigeria sakumaha anu diserat dina Konstitusi Nigerian 1999.

Pikeun nyimpulkeun, Gancang turutan petunjuk di luhur, ku kituna anjeun tiasa nampi patarosan sareng jawaban kapungkur Polisi Nigerian lengkep, dikirimkeun kana koropak email anjeun. Ogé, ngarasa Luncat ninggalkeun komentar di bagian comment. Ogé, usaha pikeun ngabagi ieu "Pulisi Nigeria Patanyaan baheula jeung Jawaban | NPF Patarosan Kapungkur sareng Jawaban PDF" pikeun ngabantosan réréncangan anjeun gaduh aksés kana inpormasi ieu.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

44 pamikiran ngeunaan "Polri Nigeria Patarosan sareng Jawaban Kapungkur | NPF Patarosan Kapungkur sareng Jawaban PDF"
    1. Abdi peryogi sikep pasukan pulisi Nigeria nguji patarosan sareng jawaban anu kapungkur

  1. Abdi dirawat janten awéwé pulisi, kuring gaduh gairah pikeun padamelan kuring rumasa upami sanés awéwé pulisi henteu acan lengkep, pls kumaha kuring tiasa nampi patarosan sareng jawaban ujian anu kapungkur, kuring bakal pinuh pinuh, upami patarosan kuring keur diaku.hatur nuhun

  2. Abdi peryogi pasukan pulisi Nigeria
    Kumaha kuring tiasa kéngingkeunana
    Pikeun persiapan dina datangna ujian pulisi

  3. Ieu mangrupikeun platform anu saé pikeun gampang diropéa sareng rekrutmen pulisi komprehensif patarosan sareng jawaban anu kapungkur.

    Kuring narima milik langsung saatos mayar.

    1. Christopher bawa tiasa punten kirimkeun patarosan katukang kuring nyuhunkeun demi Gusti, punten upami anjeun tiasa ngabantosan kuring dina pdf éta

  4. Hatur nuhun pisan Mr Innocent pikeun ngajaga kecap anjeun sareng ngintunkeun patarosan ka tukang pulisi kalayan jawaban.

  5. punten Pak ngawartosan kuring nalika ngagorowok dimimitian, sareng Pak kuring hoyong anjeun ngirim kertas patarosan anu kapungkur punten

      1. Punten kumaha abdi tiasa nampi patarosan pas lengkep sareng jawaban pikeun matematika, basa Inggris sareng pangaweruh umum…

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *