Proyék LSM di Tanzania 2023/2024 sareng Kumaha Ngeusian Bentuk Aplikasi Online - Warta Modéren
Proyék LSM di Tanzania

Proyék LSM di Tanzania | Proyék LSM di Tanzania 2023/2024

Ieu kanggo ngumumkeun yén rekrutmen parantos dimimitian pikeun sababaraha padamelan LSM di Tanzania 2023/2024. Pausahaan sareng LSM ngarékrut pikeun posisi anu motong padamelan supir LSM di Tanzania, padamelan perawat LSM di Tanzania, sareng LSM kaséhatan jobs di Tanzania.

Kalayan pangalaman tingkat éntri, anjeun tiasa ngalamar salah sahiji kalungguhan anu didaptarkeun di handap ieu. Proyék LSM di Tanzania 2023 utamina ti organisasi internasional sareng kelompok hak asasi manusa milarian individu anu gairah anu bakal ngabantosan tujuan sareng visi anu béda-béda.

Daptar padamelan LSM di Tanzania 2023/2024

Kami daptar padamelan anu sayogi dumasar kana peran anu aranjeunna rekrut, kami ngagaduhan padamelan kauangan LSM di Tanzania, padamelan hr LSM di Tanzania, padamelan LSM internasional di Tanzania, sareng padamelan hukum LSM di Tanzania diantara seueur padamelan LSM di Tanzania.

Baca di handap pikeun ningali daptar lengkep sareng cara ngalamar masing-masing.

Proyék Perawat LSM di Tanzania

Pikeun anu resep aub dina padamelan perawat LSM di Tanzania, kami parantos daptar padamelan perawat anu sayogi di LSM di Tanzania.

gelar: Mantri Senior (PBB)

location: Kamekaran

Ngeunaan Perawat Senior (United)

Posisi ieu aya di Divisi Administrasi, Pendaptaran, cabang IRMCT Arusha. Dina pangawasan sarta arah ti Officer Médis Senior. Organisasi milarian jasa perawat senior pikeun bantosan médis.

syarat

  • Ngabales telepon darurat sareng ngabantosan Patugas Médis dina nyayogikeun perawatan anu cocog.
  • Mastikeun komunikasi anu efektif antara pasien sareng dokter swasta, paramedik, anggota kulawarga, sareng batur sapagawean upami diperyogikeun.
  • Ngalaksanakeun evaluasi klinis pasien anu sumping di klinik walk-in nawiskeun perawatan atanapi naséhat upami diperyogikeun, atanapi ngagampangkeun rujukan ka Patugas Médis PBB atanapi ka dokter anu sanés, upami diperyogikeun.
  • Pamahaman perjalanan, vokasional, sareng perawat klinis.
  • Pangalaman ngalakukeun padamelan perawat ngo anu sami di Tanzania sami-sami diperyogikeun.
  • Instruksi formal dina CPR, BLS, jeung, ideally, ACLS, ATLS, PHTLS, atawa prosedur médis darurat comparable.
  • Gelar perawat profésional ti lembaga perawat kalayan akreditasi.
  • Salaku tambahan, lisénsi perawat sareng pendaptaran nasional.
  • Gelar sarjana perawat paling diperyogikeun.
  • Jieun tujuan tepat anu kongruen sareng taktik anu dipilih.
  • Nangtukeun sareng prioritas tugas sareng tugas, sareng ngarobih prioritas upami diperyogikeun.

larapkeun dieu

gelar: Mantri Bidan

location: Tanzania

Ngeunaan Mantri Bidan

Anjeunna atanapi anjeunna kedah tiasa nyayogikeun perawatan pasien anu berkualitas luhur dina Rencana Perawatan Perawat sareng saran panganyarna sareng langsung ngawartosan dokter anu nelepon ngeunaan parobahan naon waé dina kaayaan pasien pikeun ditinjau. Jalma kedah tiasa damel nyalira. Kedah janten profésional, nunjukkeun kaahlian interpersonal anu saé, gaduh kaahlian komputer anu saé, sareng bageur, motivasi, sareng yakin diri.

syarat

  • Nyadiakeun jasa perawatan médis.
  • Triage pasien kalayan leres, teras mimitian ngalaksanakeun paréntah tina protokol anu otorisasi.
  • Ngatur pasien kalayan ventilasi mékanis.
  • Ngurus individu anu ngagaduhan epicardia sareng pacing transvenous dina cara anu aman sareng terapi.
  • Ijazah perawat atanapi gelar sarjana ti sakola akreditasi
  • A lisénsi asuhan ayeuna
  • Pangalaman minimum 3 taun damel di rumah sakit atanapi setting kasehatan anu sanés.

larapkeun dieu

Proyék LSM internasional di Tanzania

Pikeun anu resep kana padamelan LSM internasional di Tanzania, kami parantos daptar sababaraha padamelan ayeuna di Tanzania anu bakal cocog sareng spésifikasi anjeun.

gelar: Dukungan Administratif (ICT/UNDP)

location: Tanzania

Ngeunaan Pangrojong Administratif di UNDP

Ngaliwatan Unit ICT, Kantor UNDP di Tanzania nawiskeun bantuan téknis sareng jasa IT ka 135 pangguna dina PBB anu damel di 8 Badan PBB sanés salian ti UNDP.

disarankeun:  Kenya Mikro jeung Usaha Leutik Otoritas Job Vacancies 2023/2024

Kantor Nagara UNDP Tanzania nyiptakeun pos pikeun Asistén ICT intern pikeun gabung sareng Tim Operasionalna pikeun ngadukung pangiriman jasa ICT anu dipuseurkeun klien, tepat waktu, sareng responsif ka klien pikeun ngadukung rupa-rupa tim Program sareng operasi na. The ICT Associate bakal ngawula ka salaku pengawas intern.

syarat

  • The ICT asisten intern bakal kakeunaan rupa-rupa pancén prosedural pikeun ngarojong fungsi ICT pikeun ngajamin rojongan efisien keur tanaga ICT sejen tur komunikasi suksés jeung konsumén.
  • Nepikeun bantosan tingkat kahiji jarak jauh atanapi sacara pribadi, ngurus pamundut, ngolahna, logging aranjeunna, sareng ningkatkeunana upami diperyogikeun;
  • Rencana sareng ngawaskeun padamelan nyalira nengetan detil sareng nyumponan wates waktu bari ngahasilkeun karya anu saé.
  • Pikeun didaptarkeun dina studi pascasarjana (gelar universitas kadua atanapi sarimbag, atanapi langkung luhur)
  • Ngabogaan pangalaman sareng jaringan sareng ngungkulan peryogi.

larapkeun dieu

gelar: Snr Data Mgt Associate (UNHCR)

location: Kamekaran

Ngeunaan Senior Data Mgt Mitra

Anggota staf profésional ngawasan posisi sareng masihan arah anu lega sareng rencana kerja. Pengawas ngawaskeun pagawéan incumbent nalika anjeunna damel nyalira. Sababaraha karyawan pangrojong aya dina pangawasan langsung peran éta.

Kontrak biasana dilakukeun sareng batur-batur di stasiun tugas anu sami supados inpormasi tiasa ditukeurkeun sareng aranjeunna tiasa ngabahas jadwal padamelan. Pikeun ngumpulkeun sareng tukeur data, aranjeunna ngadamel kontak éksternal sareng otoritas nasional sareng lokal.

syarat

  • Verifikasi katepatan sareng relevansi data sering ku ngawaskeun prosés asupan data rutin.
  • Jieun cadangan database rutin.
  • Atur babagi data rékaman pangungsian antara kubu.
  • Bisa jadi diperlukeun pikeun indit dina lalampahan sawah ka loka proyék, ngumpulkeun data GIS, sarta ngamutahirkeun peta.
  • Pastikeun inpormasi anu disimpen kana pangkalan data komputer akurat. Inpormasi ieu biasana aya hubunganana sareng pangungsi, pencari suaka, sareng jalma-jalma sanés anu prihatin ku UNHCR.
  • Boh dua taun pangalaman gawé relevan kalayan gelar sarjana muda atanapi saluhureuna atanapi opat taun pangalaman relevan sareng diploma SMA.

larapkeun dieu

gelar: Procurement Associate (UNDP)

location: Kamekaran

Ngeunaan Procurement Associate di UNDP

Mitra Pengadaan mastikeun palaksanaan jasa sareng prosés pengadaan anu transparan sareng efektif dina arah sareng pangawasan Analis Pengadaan sareng pengawas langsung. The Procurement Associate nyorong Unit pikeun ngadopsi strategi klien-dipuseurkeun, hasil-oriented nu prioritizes kualitas.

syarat

  • Nerapkeun strategi operasional, ngatur prosedur pengadaan, ngalaksanakeun strategi sumber, nawiskeun jasa logistik, sareng ngagampangkeun pangwangunan pangaweruh sareng masalah babagi pangaweruh sareng bursa inpormasi mangrupikeun conto palaksanaan strategi operasional.
  • Sahenteuna 6 taun (kalayan pendidikan menengah) atanapi 3 taun (kalayan gelar sarjana).
  • Boga pangaweruh ngeunaan cara ngagunakeun suite kantor sapertos Microsoft Word sareng Excel. Sanajan teu perlu, gelar universitas dina bisnis atawa administrasi publik bakal pikaresep.
  • Kauntungan tambahan nyaéta Program Sertifikasi Pengadaan UNDP.

larapkeun dieu

LSM Keuangan Proyék di Tanzania

Kalayan paningkatan milarian padamelan kauangan LSM di Tanzania, kami parantos tiasa daptar sababaraha padamelan anu ayeuna sayogi pikeun anu resep damel sareng LSM Tanzanian dina Keuangan.

judul: Asisten Keuangan (UNDP)

disarankeun:  Proyék di Pangsiun Kauntungan Otoritas | Proyék RBA di Kenya 2023/2024

location: Tanzania

Ngeunaan Officer Keuangan Senior

Asisten Keuangan nawiskeun jasa kauangan ka Operasi Kantor nalika damel di handapeun arahan sareng kontrol Associate Keuangan pikeun mastikeun standar akurasi sareng kualitas anu luhur. Asistén kauangan ngadorong pendekatan anu klien, kualitas, sareng berorientasi hasil. Pikeun ngajamin pangiriman jasa anu konsisten, Asisten Keuangan gawé bareng raket sareng tim Operasi, program sareng tanaga proyék, sareng Operasi.

syarat

  • Nyorong patuh lengkep kana undang-undang, peraturan, kawijakan, sareng inisiatif PBB dina sadaya operasi kauangan.
  • Nyadiakeun inpormasi pikeun pemetaan prosedur operasi standar internal (SOP) sareng prosés bisnis pikeun CO.
  • Méré input dasar pikeun nyiptakeun sareng ngalaksanakeun rencana kerja anu difokuskeun kana hasil pikeun tim administrasi.
  • Tunjukkeun kaahlian anjeun dina widang substantif anu relevan sareng kaahlian profésional anjeun.
  • Éta idéal pikeun ngagaduhan gelar sarjana dina kauangan, akuntansi, administrasi bisnis, atanapi disiplin anu sami.
  • Anjeun kedah lulus Ujian Téknis Akuntansi Dasar UNWomen.

larapkeun dieu

Gawé salaku praktisi hukum sareng LSM mangrupikeun salah sahiji pilihan karir anu paling minuhan. Kami parantos ngagariskeun padamelan LSM anu sayogi di Tanzania dina 2023/2024 pikeun pengacara sareng praktisi hukum. Baca di handap sareng nerapkeun.

gelar: Intern – Urusan Hukum (UN)

location: Tanzania

The International Criminal Tribunal for Rwanda (“ICTR”) jeung International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (“ICTY”) ditugaskeun pikeun ngalaksanakeun sababaraha tugas krusial anu ayeuna jadi tanggung jawab International Residual Mechanism for Criminal Tribunals (“Mekanisme”). ).

Mékanisme dianggo pikeun ngadukung warisan dua pangadilan kriminal internasional ad hoc inovatif ieu bari ogé nyobian ngawakilan prakték pangsaéna dina kaadilan kriminal internasional. Dina widang administrasi, hukum, kawijakan umum, sareng diplomasi, pendaptaran nawiskeun jasa dukungan. Patugas hukum Cabang Arusha bakal ngawasan sareng ngarahkeun padamelan calon anu suksés.

syarat

  • Panaliti hukum anu saé sareng kamampuan analitis; ngarasakeun usaha jeung accomplishments.
  • Tulisan sareng nyarios anu jelas sareng efektif.
  • Kolaborasi sareng kolega pikeun ngahontal tujuan organisasi.
  • Ihlas ngahargaan pendapat sareng kaahlian batur pikeun kéngingkeun input.
  • Nalika magang dimimitian, calon kedah aya dina taun terakhir studi hukum universitas di tingkat sarjana atanapi pascasarjana atanapi parantos nampi gelar universitas sarjana non-hukum sareng parantos réngsé sahenteuna sataun studi hukum sarjana.

larapkeun dieu

gelar: Perlindungan jeung Aturan Hukum Manajer Senior

location: Kamekaran

Ngeunaan Protection jeung Aturan Hukum Manajer Senior IRC

Dina respon kana bencana kamanusaan pangbadagna, Komite Nyalametkeun Internasional mantuan individu dina salamet tur ngadegkeun deui kahirupan maranéhanana. IRC diadegkeun dina 1933 atas saran Albert Einstein sareng nyayogikeun pangungsi pikeun jalma anu kabur konflik atanapi bencana alam kalayan perawatan nyalametkeun sareng dukungan transformatif. IRC nyadiakeun jutaan jalma anu geus dislocated ku kekerasan atawa tragedi kalayan kaamanan, martabat, jeung harepan ngaliwatan karyana di leuwih ti 40 nagara jeung 22 kota Amérika.


Tanzania ngagaduhan salah sahiji populasi pangungsi pangluhurna di Afrika sareng parantos janten tempat suaka. Kira-kira 311,000 pangungsi Burundi sareng Congolese cicing di nagara éta.
Dina hal ieu, IRC nawiskeun pertahanan sareng bantosan dasar dina daérah perlindungan budak sareng rumaja di pangungsian daérah Kigoma.

disarankeun:  Proyék Kenya Airways | Prosés Rekrutmen Kenya Airways 2023

syarat

  • Pastikeun inisiatif sareng kagiatan patuh kana Hasil sareng Kerangka Bukti IRC, nyugemakeun standar kamanusaan, sareng panyalindungan arus utama, sareng merhatikeun komunitas sareng ngawaskeun eupan balik.
  • Lamun perlu, ngumpul anggota tim luyu jeung ngarojong tur ngatur aranjeunna pikeun minuhan tujuan program pikeun piara tingkat greatest mungkin kapamilikan nasional jeung kapamimpinan.
  • Gelar maju dina karya sosial, HAM, hukum internasional, bantuan kamanusaan, atanapi profési anu sami.
  • A kasadaran nunjukkeun pentingna hukum kamanusaan internasional jeung panerapan HAM pikeun aksi kamanusaan, kitu ogé tilu nepi ka lima taun pangalaman ngalaksanakeun Protection and Rule of Law programming dina kaayaan darurat atawa lingkungan darurat kompléks.

larapkeun dieu

Proyék LSM HR di Tanzania

Spesialis SDM milarian karir anu nyumponan damel sareng LSM tiasa ngalamar padamelan SDM anu aya di LSM Tanzania. Lebetkeun anu kami parantos di handap sareng nerapkeun.

gelar: Sumber Daya Manusa (FAO)

location: Tanzania

Ngeunaan Spesialis Sumber Daya Manusia di PBB

Spéktrum lengkep SDM ngadukung tugas dikoordinasikeun sareng dilaksanakeun ku konsultan SDM. Di daérah tanggung jawabna, anjeunna mastikeun yén data sareng prosésna kualitas luhur, transparan, sareng konsisten, anu ngabantosan jabatan SDM ngajalankeun éfisién.

syarat

  • Koordinat penyediaan jasa rojongan pikeun Ngiring karyawan na affiliates; nyandak sababaraha léngkah anu relevan, sapertos persiapan kontrak, perpanjangan, sareng terminasi.
  • Mariksa jeung nanganan sauntuyan tungtutan pikeun SDM.
  • Siap pikeun ngawawancara, ilubiung dina éta, catet, sareng kompilasi hasilna.
  • Atur sareng ngawas pengarahan sareng debriefing karyawan afiliasi, sareng masihan aranjeunna detil ngeunaan sababaraha kontrak.
  • Interaksi sareng calon nalika nyiptakeun tawaran sareng perjanjian padamelan.
  • gelar universitas dina administrasi bisnis, manajemén SDM, atawa disiplin comparable.
  • Sahenteuna opat taun pangalaman relevan dina kalungguhan administrasi sareng dukungan dina sumber daya manusa.

larapkeun dieu

Kumaha Ngalamar LSM di Jobs Tanzania

Jalma anu kabetot, hoyong ngalamar LSM jobs di Tanzania kedah ngaklik tautan aplikasi anu disayogikeun di luhur sareng nerapkeun sateuacan deadline. Pastikeun anjeun maca sarat aplikasi sateuacan ngalamar sabab dokumén anu teu tiasa diverifikasi moal ditampi.

Salaku tambahan, LSM anu ayeuna ngarékam lowongan LSM di Tanzania henteu ngabutuhkeun artos ti pelamar sateuacan aranjeunna tiasa nerapkeun. Kade ulah ragrag pikeun scams mirah ti fraudsters pakasaban.

Hiji pamikiran ngeunaan "Proyék LSM di Tanzania 2023/2024 sareng Kumaha Ngeusian Bentuk Aplikasi Online"
  1. Abdi peryogi padamelan anu aya hubunganana sareng
    Dursasana Komunitas
    génder
    Awéwé jeung Girls pemberdayaan
    Patugas program

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *