Beasiswa Pascasarjana NDDC Patarosan sareng Jawaban Kapungkur - PDF - Warta Modéren
Logo NDDC

Beasiswa Pascasarjana NDDC Patarosan sareng Jawaban Kapungkur - PDF

Waktosna parantos sumping pikeun Komisi Pangembangan Delta Niger (NDDC) Penghargaan Beasiswa Pascasarjana Luar Negeri Tes Aptitude.

Nanging, cara anu pangsaéna pikeun Nyiapkeun Ujian Beasiswa sareng Excel nyaéta Praktek ieu Diropéa NDDC Pascasarjana Pascasarjana Patarosan sareng Jawaban baheula ku Cinafores.

Anu paling penting, catetan kami nunjukkeun yén kalolobaan jalma anu nyauran kami pikeun masihan kasaksian ngeunaan kéngingkeun Beasiswa atanapi Proyék ngalangkungan halaman wéb ieu, utamina anu ngalaksanakeun patarosan baheula sateuacan ujian.

Beasiswa Pascasarjana NDDC Patarosan sareng Jawaban Kapungkur
Beasiswa NDDC Patarosan sareng Jawaban Kapungkur

Sajaba ti éta, Daptar pikeun Pakasaban tim parantos daptar eusi Pascasarjana NDDC Panganyarna ieu beasiswa Patarosan sareng Jawaban Kapungkur aya di handap. Ogé, kami bakal ngirimkeunana ka email anjeun supados anjeun gampang ngaunduh sareng ngamimitian persiapan.

Ieu Patarosan Kapungkur pikeun Screening Scholarship NDDC Ngawengku:

  1. Akronim
  2. Analisis kuantitatif
  3. nurut akal
  4. Analisis Verbal
  5. Urusan ayeuna
  6. Pangaweruh Umum
  7. Pangaweruh Komputer
  8. Téknik umum
  9. teknis
  10. Téknik Perminyakan
  11. Manajemén Élmu
  12. Téknik lingkungan
  13. geologi
  14. Élmu Komputer & TIK
  15. Sciencelmu Médis
  16. Ékonomi Agric
  17. Patarosan Praktek Umum
  18. Tes Basa Inggris

Kumaha carana Cokot NDDC Pananya sareng Jawaban Kapungkur Beasiswa pikeun Siswa Pascasarjana

Pikeun meunangkeun NDDC Beasiswa Pascasarjana Patarosan & Jawaban Kapungkur, turutan prosedur:

disarankeun:  Rekrutmen NDDC 2023/2024 | Portal Rekrutmen NDDC - www.nddc.gov.ng

Anu mimiti, Bayar jumlah N2,000 ka salah sahiji akun di handap ieu:

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 2190177328
Bank: Zenith Bank

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 0022008619
Bank: Bank aksés

TRANSFER ONLINE ogé katarima

Bréh (Saatos mayar), ngirim téks ka nomer ieu 08060833386 ngandung ngaran lengkep Anjeun, alamat surélék, jeung NDDC PG Kapungkur Q & A. Sakali pamayaran Anjeun dikonfirmasi, urang bakal ngirim PDF Anjeun ka surelek Anjeun langsung.

OR

Kirimkeun voucher ngecas sanilai N2,500 kalayan nami lengkep anjeun, alamat email, sareng NDDC PG Kapungkur Q & A. Urang bakal ngirim Anjeun ebook langsung kana email anjeun.

NDDC beasiswa Contoh Patarosan sareng Jawaban

1. Di Nigeria, PENGASSAN nangtung pikeun______

A. Perminyakan Gas Pengetahuan Alam Staf Senior of Nigeria

B. Minyak sarta Gas Pengetahuan Alam Asosiasi Staf Senior of Nigeria

C. Asosiasi Minyak Bumi sareng Gas Alam Staf Senior Nigeria

D. Asosiasi Bensin sareng Gas Alam Staf Senior Nigeria

2. Saurang patani boga 17 domba, sarta sakabehna maot 9. tinggal sabaraha?

A. 17

B. 9

C. 8

D. 0

E. Moal aya di luhur

3. Pa Kalada umurna tilu kali leuwih ti anakna. Saatos lima belas taun, Pak Kalada bakal dua kali langkung lami tibatan umur putrana dina waktos éta. Lantaran kitu, umur Bapak Kalada ayeuna nyaéta_____

disarankeun:  Beasiswa Pascasarjana NDDC 2022/2023 | Program Beasiswa NDDC

A. 48

B. 45

C. 42

D. 36

E. 28

4. Jumlah naon asalna salajengna dina runtuyan ieu? 917452, 97452, 9745, 975, ?

A. 975

B. 974

C. 97

D. 95

E. 94

5. Amakiri ngalakukeun saloba gawé dina tilu jam sakumaha Kunle dina opat jam. putra Kunle urang gawéna satengah gancang sakumaha Kunle. Lamun tilu gawé babarengan dibayar N8.50k, sabaraha putra Kunle kedah nampi?

A. N2.00

B. N4.50

C. N3.00

D. N1.50

E. N2.20

Langkung Sampel NDDC Pascasarjana Pascasarjana Patarosan sareng Jawaban Kapungkur - PDF

6. Mana nu ganjil taya nu kaluar?

A. Ladang

B. Duplex

C. Bungalow

D. Pondok

E. Pondok

7. Kutub kalér, bunderan Arktik, _______, Khatulistiwa

A. Kutub Kulon

B. Tropis Kangker

C. bunderan Antartika

D. Tropic of Capricorn

E. Kutub Kidul

8. Bandara Heathrow mangrupakeun bandara dumasar_____

A. London

B. Paris

C. Jérman

D. Cina

9. Pyongyang aya di______

A. Jepang

B. Cina

C. Koréa Kalér

D. Koréa Kidul

10. ____mangrupakeun satelit komunikasi Pan Afrika anu munggaran diluncurkeun dina ping 21 Désémber 2007.

A. Afrikasat 1

B. NigComSat 1

C. Rascom-OAF1

disarankeun:  Beasiswa Pascasarjana NDDC 2022/2023 | Program Beasiswa NDDC

D.SUNSAT

E. PanSat 1

Pikeun nyimpulkeun, ngarasa Luncat ngabagikeun pikiran sareng patarosan anjeun ngeunaan Pascasarjana NDDC ieu Beasiswa Kapungkur Patarosan sareng Jawaban - PDF ngalangkungan bagian koméntar.

  1. Unduh Patarosan sareng Jawaban Pascasarjana PTDF Pascasarjana (MSc sareng PhD)
  2. Beasiswa SKUSAT Komprehensif Patarosan sareng Jawaban Kapungkur
  3. Unduh NNPC / Total Scholarship Patarosan sareng Jawaban Kapungkur
  4. Kéngingkeun Beasiswa SEPLAT NPDC Pananya sareng Jawaban Kapungkur

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Pikiran 9 ngeunaan "Biasiswa Pascasarjana NDDC Patarosan sareng Jawaban Kapungkur - PDF"
  1. Hatur nuhun pisan, kuring meunang sanggeus kuring mayar. Teu nyandak kuring nepi ka 5 menit. Allah ngaberkahan anjeun guys

  2. Halo Innocent Chiebuka Enyeribe, Hatur nuhun pikeun ngajaga kecap anjeun, kuring parantos nampi patarosan pas. Gusti abdi bakal ngaberkahan anjeun. Abdi bogoh naon anu anjeun lakukeun. éta henteu gampang pikeun kuring dugi ka kuring ningali ieu http://www.applyforajob.org. Hatur nuhun.

  3. Hatur nuhun pisan pikeun bahan ieu. Ieu memang pohara mantuan. Kuring meunang sanggeus mayar.

    Tetep rahayu!

    1. Naha ieu patarosan baheula pikeun ujian GEM NNDC pikeun Sakola sekundér. GEM nangtung pikeun ngamajukeun awéwé dina rékayasa, matématika sareng sains.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *