Patarosan sareng Jawaban Kapungkur NDA dina Format PDF | Akademi Pertahanan Nigerian Patarosan Kapungkur - Warta Modéren
Akademi Pertahanan Nigerian, (NDA) Logo

nda Patarosan Kapungkur sareng Jawaban dina Format PDF | Akademi Pertahanan Nigerian Patarosan Kapungkur

Upami anjeun saé dina hasil JAMB anu nembé dileupaskeun, ucapan salamet sabab anjeun parantos ngalangkungan tangtangan anu munggaran pikeun janten mahasiswa di Akademi Pertahanan Nigerian anu bergengsi di Kaduna.

Sanajan kitu, halangan hareup pikeun meuntas téh salah sahiji pangpentingna dina Pangakuan Akademi Pertahanan Nigerian prosés. Nyaeta ujian lawang saméméh wawancara.

Sakumaha anjeun parantos terang ayeuna, kéngingkeun pangakuan kana NDA saingan pisan. Ngan sapuluh jalma ti unggal nagara bagian bakal diondang pikeun wawancara. Tong hilap yén bakal aya langkung ti 500 jalma anu nyerat ujian di unggal nagara bagian.

Sumawona, hasilna nunjukkeun yén jalma anu ngulik NDA anu terus diropéa patarosan kapungkur salawasna sukses dina ujian sakumaha NDA geus dipikawanoh pikeun repeating lolobana patarosan maranéhanana.

Siswa Akademi Pertahanan Nigerian (NDA).
Siswa Akademi Pertahanan Nigerian (NDA).

Kusabab ieu, kami mutuskeun pikeun langkung panjang kalayan masihan anjeun kertas patarosan anu kapungkur supados anjeun tiasa latihan sateuacan ujian bakat. Pikeun netelakeun, patarosan sareng jawaban kapungkur NDA ieu bakal dikirim ka alamat email anjeun sareng anjeun tiasa nyitak dimana waé. Patarosan sareng jawaban kapungkur NDA aya dina format PDF janten anjeun ogé tiasa diajar dina telepon, tablet, atanapi laptop anjeun.

Salaku hasilna, calon anu parantos milarian hal-hal sapertos:

  • patarosan kaliwat NDA APK
  • Makalah patarosan Akademi Pertahanan Nigerian kalayan jawaban dina format pdf pikeun diunduh
  • Patarosan baheula NDA pikeun 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 sareng 2021 pikeun ujian pangakuan 2022.
  • Patarosan wawancara Akademi Pertahanan Nigerian
disarankeun:  Aplikasi Pangakuan Akademi Pertahanan Nigerian (NDA) 2022/2023 - www.ndaapplications.net

Kedah kéngingkeun patarosan sareng jawaban kapungkur NDA ieu anu ngandung sadaya kursus Akademi Pertahanan Nigerian.

Tips Mantuan Pikeun Kasuksésan Dina Nigerian Defense Academy (NDA) Test Rekrutmen Proyék

Ngubaran tés sapertos anjeun ngalakukeun ujian anu sanés di awal. Salaku tambahan, ngalengkepan ujian gancang sareng tepat.

Setel wates waktos anu ketat pikeun jumlah waktos anu paling ageung anjeun tiasa nyéépkeun unggal patarosan.

Salaku tambahan, lengkepan saloba patarosan anjeun tiasa dina waktos anu ditangtukeun.

Kumaha kéngingkeun Akademi Pertahanan Nigerian (NDA) Patarosan sareng Jawaban Kapungkur

Pikeun kéngingkeun PDF ieu sareng mimitian latihan dina 20 menit ka hareup, Kantun tuturkeun prosedur di handap ieu:

Anu mimiti, Bayar jumlah N2,000 ka salah sahiji akun di handap ieu:

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 0022008619
Bank: Bank aksés

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 2190177328
Bank: Zenith Bank

TRANSFER ONLINE ogé katarima

Saatos mayar, kirimkeun téks ka nomer ieu 08060833386 ngandung ngaran lengkep anjeun, alamat surélék, sarta NDA Kapungkur Q & A. Sakali pamayaran Anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim E-buku anjeun ka surélék anjeun langsung.

OR

Kirimkeun voucher ngecas sanilai N2,500 kalayan nami lengkep anjeun, alamat email, sareng Q & A Kapungkur NDA. Kami bakal langsung ngirim E-book anjeun ka email anjeun.

Praktek Sampel Gratis Patarosan Kapungkur sareng Jawaban Ti Pamakéan Bagian Basa Inggris

Pilih tina alternatif anu dirumuskeun, AD anu pangdeukeutna hartina kana kecap anu digaris dina kalimah

  • Pak Kane pareng ngajawab fitnah
    A. nolak B. nahan
    C. ngajauhan D. ngahalangan
  • Tahanan dibéré reprieve tina hukuman maranéhanana
    A. remisi B. repressing C. remisi temporal D. reureuh
  • Lalaki éta pura-pura jadi tukang jualan A. usaha B. hayang
    C. ngaku D. mutuskeun
  • Manehna nampik tolerate kabiasaan scandalous misalna di imah nya A. condom B. ngidinan
    C. usaha D. Bawa
  • Aranjeunna nampik fraternization sareng salah sahiji tatangga anyar
    A. Babaturan B. Babaturan
    C. Paguyuban D. pergaulan ramah
  • Manéhna kajebak dina impasse
    A. kaayaan teu bisa diliwatan
    B. kaayaan gampang kajahatan
    C. kaayaan nu teu bisa dihindari
    D. kajahatan
  • Kaptén ngaluarkeun sababaraha kargo deui
    A. nyandak B. dimuat dina
    C. dibuang D. ditinggalkeun
  • Omonganana ngahalangan kamajuanana
    A. eureun B. lalaunan
    C. tekenan D. gagancangan
  • Aranjeunna geus depleted suplai maranéhanana
    A. béak B. ngurangan
    C. béak D. ngaronjat
  • Jalma hemat
    A. ekonomis B. Berehan
    C. pelit D. hampura
    Dina unggal patarosan 16-25 pilih pilihan anu paling pas sabalikna tina harti kecap atanapi frasa.
    diguratkeun.
  • Siswa anu saé tiasa gampang ngaidentipikasi argumen palsu
    A. asli B. metot
    C. palsu D. teu logis
  • Kulit Eze ayeuna katingali leuleuy salaku hasil tina parobihan kaayaanana
    A. rapih B. teguh
    C. lemah D. oily
  • Anjeunna sareng létnan-létnanna dituduh tetep teu sopan
    A. kaku B. pengkuh C. kompromi D. populér
  • Dina pamadegan paling pengamat, ieu disinterested kaputusan A. nétral B. teu memihak
    C. bias D. jujur
  • Urang diawaskeun heran nalika manehna rattled jauh dina éta Basa esoteric
    A. teu kaharti B. wawuh C. rusiah D. teu jelas
disarankeun:  Aplikasi Pangakuan Akademi Pertahanan Nigerian (NDA) 2022/2023 - www.ndaapplications.net
disarankeun:  Pariksa Daptar Calon NDA anu suksés 2022/2023 pikeun 74 Kursus Pejuang Biasa

Pikeun nyimpulkeun, nalika anjeun parantos ngaliwat eusi halaman wéb ieu ngeunaan NDA. Anjeun kedah tiasa ngartos kumaha cara mayar sareng kéngingkeun patarosan kapungkur NDA lengkep anu dikirimkeun ka email sareng Whatsapp anjeun. Calon kudu ngarasa bébas ngagunakeun bagian comment. Kusabab kami ngarepkeun anjeun naroskeun patarosan anjeun sareng ngabagi pikiran anjeun ngalangkungan bagian koméntar ieu.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

38 pamikiran ngeunaan "Patarosan Kapungkur sareng Jawaban NDA dina Format PDF | Akademi Pertahanan Nigerian Patarosan Kapungkur"
    1. Kuring nampi patarosan baheula Akademi Pertahanan Nigerian kalayan jawaban anu direngsekeun, ngan ukur sababaraha munites saatos mayar.

  1. Waduh. polos kuring nyata
    Ngan mayar ayeuna dina 2mins kuring meunang Nigerian Defense Academy (NDA) patarosan kaliwat.
    Bener jalma jujur ​​masih aya.
    hatur nuhun

  2. Kuring narima NDA kaliwat Q & Sababaraha menit sanggeus mayar. Hatur nuhun ka Engr. Inocent keur ikhlas tur mantuan.

  3. wilujeng wengi, punten kumaha abdi tiasa kéngingkeun patarosan sareng jawaban kapungkur NDA… .. Abdi hoyong diajar élmu politik…. Maksudna kompendium tina patarosan baheula sareng jawaban tina ujian lawang akademi pertahanan Nigerian édisi ka-11. hatur nuhun

      1. Pls nyaéta patarosan baheula élmu politik béda sareng kursus-kursus anu sanés atanapi badé nyerat hal anu sami?

  4. Halo! Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa ngaunduh atanapi nampi patarosan sareng jawaban kapungkur NDA pikeun asupan lulusan pikeun program jasa pondok kana Tentara Nigerian. Tapi bakal ngandung taun ujian anu béda. Punten abdi ngarepkeun nguping ti anjeun. hatur nuhun.

  5. Sabenerna hese pikeun kuring percanten yén Pak Anyanwu sanés panipuan, tapi kuring tetep résiko, sareng éta patut, kuring ngagaduhan patarosan anu kapungkur tanpa reureuh, Gusti ngaberkahan anjeun Pak

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *