Otoritas Regulasi Pensiun Nasional Rekrutmen Ghana 2023/2024 - Warta Modéren
Otoritas Regulasi mancén Nasional Ghana

Otoritas Regulasi Pensiun Nasional (NPRA) hoyong ngabales masalah anu diangkat dina diskusi umum ngeunaan Skéma Pensiun Nasional - asal-usulna, tujuan sareng tujuan, sareng implikasi pikeun pensiunan sareng bangsa, ogé Otoritas Regulasi Pensiun Nasional (NPRA's) kinerja (NPRA).

Émbaran Lokasi


location

Accra Tengah

daerah

Greater Accra

Street Alamat

Alamat pos

Inpormasi kontak


nami

Otoritas Regulasi Pensiun Nasional (NPRA)

Nomer telepon

+23(302) 968692 / 968693

website

http://www.npra.gov.gh

Otoritas Regulasi Pensiun Nasional Rekrutmen Ghana 2023/2024

Otoritas pangaturan mancén Nasional Ghana parantos ngumumkeun rekrutmen padamelan anyar 2023. Di séjén pikeun recruit sarta ogé employ maranéhanana anu geus wanting pikeun digawé di organisasi Pamaréntah. Janten sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta taliti ngaliwat inpormasi lengkep dina halaman wéb ieu sareng ngalamar padamelan anu cocog sareng anjeun.

Di handap ieu daptar lowongan ayeuna di National Pensions Regulatory Authority Ghana (NPRA). Tambih Deui sarat deukeut unggal jéntré pakasaban.

Jabatan: Manajer (Standar sareng Patuh)

location: Ghana

disarankeun:  Dangote semén Ghana Jobs | Rekrutmen Dangote 2023/2024 di Ghana

Otoritas Regulasi Pensiun Nasional Persyaratan Rekrutmen Ghana pikeun Peran Manajer ieu

  • Anu paling penting, jalma anu kabetot kedah ngagaduhan gelar Master dina mancén, élmu aktuaria, asuransi, atanapi disiplin anu aya hubunganana.
  • Ngalamar anu anggota badan profésional penting. Bakal nangtung kasempetan hadé dina rekrutmen ieu.
  • Katilu, teu kurang ti hiji taun pangalaman gawé penting pikeun peran managerial ieu.
  • Salaku tambahan, Calon kedah siap-siap ngajalanan wawancara rekrutmen NPRA wajib.
  • Ngan anu gaduh kaahlian kapamimpinan sareng jaringan anu hadé kedah ngalamar lowongan padamelan NPRA ieu.
  • Salajengna, Ngalamar kedah gaduh kamampuan komunikasi anu saé.
  • Ogé, aranjeunna kedah tiasa ngamotivasi batur.
  • Anu pamungkas, Anjeun kedah gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan aplikasi IT sareng manajemén proyék.

Jabatan: Asisten Patugas Pendaptaran

location: Ghana

Sarat pikeun Peran Asisten Patugas Pendaftaran, Éta Diantara Peran NPRA

  • Anu mimiti, Ngan ukur anu ngagaduhan gelar Universitas dina Ilmu Sosial, Hukum, Bisnis, Téknik Komputer, atanapi disiplin anu sanés. Bisa ngeusian formulir Proyék Otoritas Regulasi Pensiun Nasional Ghana.
  • Kadua, Ngalamar kedah ngagaduhan kualifikasi pendidikanna ti sakola anu disatujuan Pamaréntah.
  • Katilu, jalma anu kabetot kedah gaduh pangalaman gawé anu sasuai sataun.
  • Ngan aplikasi ti anu gaduh bukti, anu ngabuktikeun yén aranjeunna parantos réngsé Dinas Nasional anu bakal ditampi.
  • Ngan anu gaduh kaahlian kapamimpinan sareng jaringan anu hadé kedah ngalamar lowongan padamelan NPRA ieu.
  • Salaku tambahan, Calon kedah siap-siap ngajalanan wawancara rekrutmen NPRA wajib.
  • Calon kedah janten jalma anu tiasa nyerat laporan, saé pisan.
  • Pakasaban didamel ngan ukur pikeun anu gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan komputer.
  • Anu pamungkas, unggal Ngalamar kedah terang kumaha nyarios sahenteuna hiji Basa Ghanian kalayan saé. Sareng sami, janten béntés dina Basa Inggris.

Kumaha Ngalamar Proyék di Ghana NPRA pikeun 2023/2024

Larapkeun di Alamat Kantor NPRA

disarankeun:  Proyék nyetir di Ghana | Proyék nyetir ayeuna di Ghana
  1. Prosedur aplikasi

    Luhureun sadaya, jalma anu kabetot kedah ngalebetkeun CV, fotokopi kapercayaanna, sareng 3 rujukan ka:

    SEKRETARIS EKSEKUTIF
    OTORITAS IDENTIFIKASI NASIONAL
    KOTAK POS M680,
    KANTOR POS KEMENTERIAN, ACCRA

    Alternatipna, Ngalamar anu hoyong ningali langkung seueur inpormasi ngeunaan Otoritas Regulasi Pensiun Nasional Ghana (NPRA). Kedah neruskeun ka ramatloka resmi: www.npra.gov.gh organisasi Pamaréntah ieu.

disarankeun:  Komisi Aids Ghana Proyék 2023/2024 | Ghana Aids Komisi Proyék Vacancies

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *