Keystone Bank Patarosan Kapungkur sareng Jawaban pikeun Tes Aptitude Proyék (Unduh Online) - Berita Moden

Keystone Bank Patarosan Kapungkur sareng Jawaban pikeun Tes Aptitude Proyék (Unduh Online)

Upami anjeun diondang pikeun Uji Aptitude Rekrutmen Proyék Keystone Bank anu énggal-énggal, Teras Kami Diropéa Keystone Bank Kapungkur sareng Jawaban dina format PDF pikeun CBT Test Aptitude Proyék nyaéta pikeun anjeun. 

Nanging, anjeun kedah nyiapkeun diri pikeun uji bakat upami anjeun leres-leres hoyong damel sareng Keystone Bank. Di sisi anu sanésna, Dragnet nyaéta firma rekrutmen anu ngalaksanakeun uji bakat Keystone Bank.

Tip Tip
Keystone Bank-Dragnet tes aptitude nyaéta tés dumasar-komputer (CBT) jeung formatna ngandung gaya patarosan GSE.

Sajaba ti éta, urang geus gotten nyekel otentik Bank Keystone-Dragnet patarosan kaliwat tur ngajawab jawaban. Patarosan anu kapungkur mangrupikeun potret layar ujian anu kapungkur. Ieu nyata! Ogé, kami ogé parantos ngalebetkeun solusi sareng jawaban kana patarosan ieu.

Patarosan baheula ieu ngandung langkung ti 500 patarosan sareng jawaban (kalayan katerangan anu lengkep) anu parantos disusun dina format PDF. Maksudna, anjeun tiasa nyitak atanapi nganggo éta dina telepon anjeun nalika dina perjalanan!

Kumaha Ngundeur Keystone Bank Patarosan sareng Jawaban Kapungkur

Pikeun meunangkeun Keystone Bank Patanyaan baheula jeung Jawaban, turutan prosedur:

Anu mimiti, Bayar jumlah N2,000 ka salah sahiji rekening bank di handap ieu:

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 0022008619
Bank: Bank aksés

Ngaran Rekening: Anyanwu Innocent Chiebuka
Akun No: 2190177328
Bank: Zenith Bank

TRANSFER ONLINE ogé katarima

Saatos mayar, kirimkeun téks ka nomer ieu 08060833386 ngandung ngaran lengkep anjeun, alamat surélék, sarta Keystone Bank Kapungkur Q & A. Sakali pamayaran Anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim PDF anjeun ka surélék anjeun langsung.

OR

2. Kirim voucher ngecas sanilai N2,500 kalayan nami lengkep anjeun, alamat email, sareng Q & A Kapungkur Bank Keystone. Kami bakal ngirim anjeun E-Buku ka email anjeun langsung. Catetan, anjeun bakal nampi ieu dina 5 menit saatos kami nampi inpormasi anjeun sareng nampi konfirmasi pamayaran.

Sampel Patarosan sareng Jawaban Kapungkur Bank Keystone

Aya seueur bagian dina pek ulikan patarosan baheula Keystone Bank ieu, anu kalebet RINGKASAN UJI, PENAMPILAN NUMERIK, PENAMPILAN KUANTITATIF, PENAMPILAN VERBAL, sareng PENGETAHUAN PERBANKAN. Nanging, conto patarosan sareng jawaban ieu tina BAGIAN PERBANKAN tina pak ulikan Keystone Bank ieu.

BAGIAN PERBANKAN 1

  1. Dina terminologi Perbankan NPA hartina
    A. Rekening Non-Janji
    B. Akun Non-Pribadi
    C. Aset Non-Performing
    D. Net-ngajalankeun asset
  2. Anu mana ieu sanés jinis akun anu dioperasikeun ku bank komersial di
    Nigeria?
    A. Rekening Ayeuna
    B. Rekening Deposit Tetap (FDA)
    C. oint Central Account (JCA)
    D. Rekening Deposit Bunga Tinggi (HIDA)
  3. Mana di handap ieu BUKAN istilah anu aya hubunganana sareng perbankan?
    A. Radiasi
    B. Jumlah Pinunjul
    C. Jaminan Eksplisit
    D. Patokan Perdana Lending Rate
  4. Nu ti handap ieu TEU bener lamun suku bunga dina ékonomi
    naek?
    A. Nyimpen nambahan
    B. Nginjeum turun
    C. Biaya produksi naek
    D. Ngabalikeun modal nambahan
  5. Laju bunga ditangtukeun ku:
    A. Laju mulang dina modal invested
    B. Pamaréntah Puseur
    C. preferensi likuiditas
    D. Bank komérsial
  6. Green banking hartosna:
    A. Pangwangunan kehutanan ku bank

B. Pembiayaan proyek ramah lingkungan ku bank
C. Pembiayaan proyek irigasi ku bank
D. Sadaya ieu

  1. Mana salah sahiji di handap ieu BUKAN téhnik kontrol kiridit kuantitatif?
    A. Bank Rates
    B. Rasio Cadangan Tunai (CRR)
    C. Kanaékan suku bunga deposito
    D. Rasio Likuiditas Statutory (SLR)
  2. Seueur waktos urang ngadangu ngeunaan NPA dina terminologi perbankan. Naon anu pinuh
    bentuk NPA?
    A. Aset Non-Performing
    B. Aset Negotiable jeung Preferential
    C. Avenues Pintonan Anyar
    D. Rata-rata Performing Net
  3. Mana salah sahiji di handap ieu BUKAN istilah anu aya hubunganana sareng perbankan atanapi kauangan?
    A. Kamampuh Kiridit
    B. Margin Duit
    C. gateways pamayaran
    D. Polimérisasi
  4. Bentuk perbankan sadia pikeun massa umum di Nigeria disebut
    __?
    A. Perbankan padagang
    B. Retail Banking
    C. Perbankan Investasi
    D. KPR Banking
Jawaban Perbankan

Pikeun nyimpulkeun, punten wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan patarosan sareng Jawaban Kapungkur Bank Keystone ieu. Ogé, usahakeun pikeun ngabagi tulisan ieu dina cecekelan média sosial anjeun, supados kulawarga sareng réréncangan anjeun tiasa nampi aksés kana patarosan sareng jawaban anu kapungkur. Inget pikeun ngalanggan pikeun apdet email gratis kami.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Pikiran 6 ngeunaan "Patarosan sareng Jawaban Kapungkur Bank Keystone pikeun Uji Aptitude Proyék (Unduh Online)"
  1. Kuring nampi Q sareng A Kapungkur kalayan gampang sareng henteu setrés saatos mayar. Hatur nuhun pisan Innocent.

  2. Nampi patarosan anu baheula dina surat kuring henteu langkung ti 30 menit saatos mayar.
    Hatur nuhun pisan pikeun henteu nguciwakeun.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *