Dewan Pendidikan Dasar Universal Propinsi Kaduna - Rekrutmen SUBEB | Proyék Pangajaran di Kaduna 2023/2024 - Warta Modéren
Kaduna SUBEB

Dewan Atikan Dasar Universal Nagara Kaduna - Rekrutmen SUBEB | Proyék Pangajaran di Kaduna 2023

Déwan Pendidikan Dasar Universal Bab nagara Kaduna ayeuna ngarekrut guru di nagara éta.

Ku alatan éta, lamun anjeun lulusan, sarta ogé geus néangan Padamelan Ngajar di Kaduna State Nigeria, lowongan Pamaréntah di Kaduna, Kaduna State Ministry of Education Job vacancies, atawa ngajarkeun Jobs di Kaduna kaayaan. Lajeng rekrutmen Dewan Pendidikan Dasar Universal Nagara Kaduna [SUBEB] ieu pasti pikeun anjeun.

Hasilna, dina Warta Modéren tim geus didaptarkeun sarat babarengan jeung alesan naha hiji kudu ngalamar Proyék Ngajar di Kaduna. Sarua pentingna pikeun ngaliwat éta sateuacan ngalamar padamelan di Kaduna State SUBEB.

gelar: Wali Kelas

location: Kaduna, Nigeria

Lapang Proyék: Atikan / Pangajaran / Pelatihan

Naha Anjeun Kedah Ngalamar Proyék Pangajaran ieu di Kaduna SUBEB

  • Lowongan pamaréntahan di Kaduna mangrupikeun salah sahiji padamelan anu paling dipilarian kusabab padamelan pamaréntahan ngagaduhan syarat jasa anu pikaresepeun.
  • Kadua, ieu pisan Kaduna State Universal Basic Education Board [SUBEB] rekrutmen pikeun guru. Nyaéta salah sahiji lowongan Pamaréntah di Kalér dimana prosés rekrutmen kirang stres.
  • Proyék ieu ogé bakal nyayogikeun insentif anu dinikmati ku pagawé Pamaréntah. Kayaning mancén, gratuities, tunggakan gaji, rojongan KPR jsb
  • Sarupa jeung naon anu diala dina Federal Departemen Atikan Jobs. Saha waé anu damel salaku guru Pamaréntah dijamin kaamanan padamelan,
  • Alatan PHK pas waktuna sakola, unggal Guru biasana kasempetan pikeun kalibet dina Proyék séjén kawas pagawean tani. Sedengkeun masih ngagajih ti Pamaréntah Propinsi Kaduna jadi Guru.
  • Proyék pangajaran pamaréntah leuwih progresif ti di swasta. Kusabab nalika padamelan naék, Guru naék kader promosi sareng pangkat sareng gaji sareng insentif anu langkung luhur.

Sarat pikeun Proyék Pangajaran Ieu di Kaduna State Universal Basic Education Board - SUBEB

  • Ieu rekrutmen Dewan Pendidikan Dasar Universal Nagara Kaduna [SUBEB] pikeun guru khususna pikeun jalma anu sumanget sareng gairah pikeun mangaruhan pangaweruh ka batur.
  • Kadua, Ngalamar kedah janten anggota akreditasi Nigeria Union of Teachers (NUT) atanapi anggota organisasi alternatif.
  • Tangtosna, lowongan ieu di Kaduna SUBEB ngabutuhkeun saurang lulusan Universitas atanapi gaduh kualifikasi pendidikan alternatif sateuacan ngalamar padamelan éta.
  • Mangtaun-taun pangalaman meunang tina ngalakukeun ngajarkeun Proyék di sakola Pamaréntah atanapi Proyék pangajaran sakola swasta. Bakal mangpaat pikeun saha waé anu ngalamar lowongan ieu di Kaduna SUBEB.
  • Kaahlian nyerat sareng komunikasi anu saé mangrupikeun syarat inti pikeun Proyék Pangajaran ieu di Nigeria.
  • Bakal aya tés penilaian pikeun Dewan Pendidikan Dasar Universal Propinsi Kaduna - rekrutmen SUBEB pikeun guru. Ku alatan éta, hiji dipiharep bisa well-grounded di wewengkon pangajaran guna skala ngaliwatan.

CATETAN: Nagara Kaduna parantos ngamimitian rekrutmen SUBEB 2023/2024. Dina basa sejen, urang bakal ngamutahirkeun kaca ieu langsung saatos informasi rekrutmen leuwih dimimitian. Anjeun tiasa sami-sami téténggér halaman éta supados gampang pariksa deui sareng terang iraha langkung seueur lowongan padamelan Guru Kaduna SUBEB ieu bakal diumumkeun.

Nasir El-Rufai gubernur Kaduna keur granting persetujuan pikeun Kaduna Propinsi Universal Dasar Atikan Board (KADSUBEB) ka Kaduna Propinsi Universal Atikan Dasar (KADSUBEB) keur kaperluan nyewa 10,000 instruktur.

Tijjani Abdullahi pupuhu KADSUBEB Pupuhu KADSUBEB, Tijjani Abdullahi, ngumumkeun dina hiji pernyataan anu dikaluarkeun dinten Jumaah.

Abdullahi ngumumkeun yén portal pikeun rekrutmen bakal dioperasikeun salami dua minggu dimimitian dina 21 Juli 2023. Anjeunna ogé nyarios yén situs wéb bakal dikembangkeun ku Universitas Negeri Kaduna (KASU).

"Calon anu cocog sareng sertipikat Pendidikan Nasional (NCE) ti lembaga akreditasi, gelar Sarjana Pendidikan (B.Ed, BA EED, B.Sc, Bd, B.Tech dina disiplin naon waé ti universitas anu terhormat) layak pikeun ngalamar, ”pernyataan resmi nyatakeun.

"Portal bakal tetep tiasa diaksés salami dua minggu ti mimiti diluncurkeun dina 21 Juli 2023 dugi ka 5 Agustus 2023, saatos éta bakal ditutup.

“Aya sarat pikeun sakola pikeun ngadaptar dina portal aplikasi. Ngalamar kedah ngalamar ka sakola anu pangdeukeutna ka bumina.

“Ngalamar disaring, sareng anu suksés tiasa dipénta ujian nganggo komputer di tilu pusat; Kota Kaduna, Zaria sareng Kafanchan."

"Ngan anu ngagaduhan skor 75% dina tés anu mangrupikeun skor minimal anu ditetepkeun ku pamaréntah Propinsi Kaduna, bakal ditelepon pikeun wawancara lisan.

"Ngalamar anu suksés bakal diwajibkeun dibarengan ku asli sareng salinan kredensialna pikeun wawancara. Aslina bakal ditaliti bari fotokopi dokumén bakal dipasrahkeun ka anu ngawawancara.

"Dewan bakal incentivize posting ka padesaan dimana aya shortfalls dina jumlah diperlukeun guru anu ngalamar atawa maranéhanana anu diskalakeun ngaliwatan prosés rekrutmen."

Pangwangunan nuturkeun sababaraha minggu ti KADSUBEB mecat leuwih ti 2000 guru sabab gagal dina tés kompeténsi.

Kumaha Ngalamar Proyék di Kaduna SUBEB

  1. Larapkeun via alamat kantor rekrutmen Kaduna SUBEB atanapi situs wéb

    Calon anu kabetot kedah nganjang ka salah sahiji portal aplikasi: subeb.kdsg.gov.ng or kdsg.gov.ng tur mimitian aplikasi.

    Ngalamar Kabetot anu parantos ngalangkungan syarat rekrutmen sareng terang yén aranjeunna tiasa cocog kana posisi ieu. Bakal balik pikeun maranéhanana Tes Penilaian di alamat anu disayogikeun di handap sareng sadaya dokumén sareng sertipikat anu diperyogikeun anu penting pikeun latihan rekrutmen

    Kompléks Otoritas Pamaréntah Daérah, 
    Kajuru - Nagara Kaduna
    .

    Didatangan www.kdsg.gov.ng kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

    Anjeun oge bisa nganjang ka ramatloka Kaduna Propinsi SUBEB dieu: subeb.kdsg.gov.ng. Dina séjén uninga langkung seueur ngeunaan organisasi Pamaréntah ieu.

    Kami ngahaturkeun wilujeng sumping.

3 pamikiran ngeunaan "Dewan Pendidikan Dasar Universal Propinsi Kaduna - Rekrutmen SUBEB | Proyék Ngajar di Kaduna 2023/2024”

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *