Kumaha carana kéngingkeun Diskon Siswa Hulu (Lengkah-demi-Lengkah Pitunjuk) - Berita Moden
diskon murid hulu

Naha anjeun mikir ngeunaan kéngingkeun langganan Hulu? Teu kedah hariwang ngeunaan ngaluarkeun artos seueur. Siswa sapertos anjeun tiasa nampi a Hulu diskon kuliah sareng ngalirkeun musik karesep anjeun sareng acara TV langsung dina alat anjeun.

Aya alesan naha Hulu mangrupikeun salah sahiji layanan streaming anu pang populerna. Éta ngagaduhan perpustakaan anu ageung sareng seueur eusi asli, janten seueur kauntungan. Para pamula tiasa sesah nganapigasi jasa streaming. 

Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan harga, langganan, atanapi cara ngagunakeun situs wéb sareng aplikasi. Dina tulisan ieu, urang bakal ngaliwat pituduh lengkep pikeun kéngingkeun diskon kuliah Hulu ogé sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Hulu.

Naon Dupi Diskon Siswa, sareng Kumaha Gawéna?

Upami anjeun maca ieu, sigana anjeun nganggo data, sareng kuring yakin anjeun ogé ngagunakeun data pikeun ningali video anu pikaresepeun sareng atikan online, khususna upami anjeun mahasiswa.

Biaya langganan bulanan rada pajek, sabab bakal ngahakan dividen anjeun salaku mahasiswa. Diskon ayeuna ditawarkeun ka mahasiswa ku sababaraha platform online pikeun ngabantosan biaya langganan pikeun mahasiswa.

Tulisan ieu bakal konsentrasi dina Diskon Siswa Hulu.

Nuturkeun efek tina Covidien-19 dina ékonomi, anu nyababkeun kanaékan inflasi. Meunangkeun duit téh hésé pikeun sarerea taun ieu, utamana siswa anu boga rupa-rupa waragad pikeun mayar, kayaning SPP, buku pangajaran, jeung waragad lianna.

Ieu sababna HULU nawiskeun diskon murid taunan. Siswa ayeuna tiasa ngalirkeun data pidéo pendidikan ogé ningali acara karesepna tanpa ngarecah bank. 

Hulu nawiskeun diskon 65 persén dina rencana bulanan standar $ 5.99 pikeun mahasiswa. Pikeun siswa, ieu jalan kaluar ka $1.99 per bulan. Sikep berehan Hulu ngamungkinkeun siswa pikeun ngahemat langkung seueur artos bari ogé nyayogikeun langkung seueur murid kalayan aksés anu sami kana eusina kalayan biaya anu langkung handap. Unggal diskon, kumaha oge, boga set sorangan tina prosedur jeung sarat. Siswa kedah gaduh sahenteuna akun Hulu pikeun ngamangpaatkeun sikep ieu.

Naon Leres Dupi Hulu?

Sateuacan urang langkung jauh, hayu urang marios sababaraha inpormasi dasar Hulu. Hulu nyaéta layanan vidéo on-demand anu ngamungkinkeun pamaké di Amérika Serikat jeung Jepang lalajo acara TV populér. Pausahaan intends rék dilegakeun sacara internasional dina 2021. The Walt Disney Company jeung Comcast milikna babarengan. Hulu utamina museurkeun kana ngalirkeun acara televisi anyar tina rupa-rupa saluran jaringan populér sareng program asli, blockbuster sareng pilem bebas, sareng dokumenter.

Pamaké tiasa ningali séri populér tina sababaraha jaringan tradisional sateuacana dina platform, anu ngabédakeunana tina situs streaming anu terkenal sapertos Netflix sareng Amazon Perdana Video. Dina kalolobaan kasus, anjeun ngan ukur kedah ngantosan saminggu - sareng dina sababaraha kasus, ngan sadinten - saatos épisode tina acara televisi populér ditayangkeun sateuacan anjeun tiasa nonton. Henteu aya biaya anu disumputkeun, nyéwa alat, atanapi janjian instalasi kalayan langganan Hulu, teu sapertos kabel.

Seueur alat streaming paporit anjeun tiasa dianggo pikeun lalajo Hulu di bumi atanapi dina perjalanan. Hulu nambihan kamampuan pikeun ningali kontén offline dina Oktober 2019, anu parantos mangtaun-taun ku pangguna jasa streaming sanés. Pamirsa tiasa ngaunduh dugi ka 25 lagu dugi ka lima alat anu béda-béda sareng gaduh waktos dugi ka 30 dinten pikeun lalajo éta. Fitur éta ngan sayogi pikeun palanggan bébas iklan Hulu (langkung seueur ngeunaan rencana ieu di handap).

Uji coba Hulu gratis

Kusabab aya seueur anu teu dipikanyaho, langkung saé ngagunakeun uji coba gratis Hulu pikeun ningali naha anjeun hoyong ngamangpaatkeun éta. diskon murid. Sakumaha anjeun parantos maca, uji coba gratis Hulu nawiskeun tilu pilihan, gumantung kana karesep anjeun sareng, tangtosna, anggaran anjeun. Nu ngawengku;

1. Hulu Jeung Iklan

Uji coba ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun ideu sabaraha iklan anu anjeun tingali saatos ngalanggan bungkusan khusus ieu. Uji coba ieu bakal salami 30 dinten, masihan anjeun waktos cekap pikeun mutuskeun naha anjeun badé ngalanggan rencana ieu atanapi henteu. Biaya bulanan standar pikeun bungkusan ieu $5.99. Saatos periode percobaan réngsé, jumlah ieu bakal dianggo. Salian ti iklan, karugian anu sanés nyaéta diskon Hulu henteu ngamungkinkeun pikeun ningali offline, janten entong ngarepkeun tiasa nonton séri naon waé nalika offline.

disarankeun:  Program Ukhuwah Humphrey Di AS - Kumaha Larapkeun

2. Hulu Tanpa Iklan Diskon Mahasiswa

Saatos seueur pamikiran, jinis uji coba ieu parantos ditangtukeun janten anu pangsaéna. Uji coba ieu gratis tina iklan anu ngaganggu. Nanging, émut yén ieu lumayan mahal. Saatos sidang, émut yén pakét Hulu ieu hargana $11.99 per bulan.

3. Diskon Mahasiswa TV Hulu Live

Beda sareng dua vérsi Hulu sateuacana, ieu ngan ukur gaduh période percobaan saminggu. Saatos jaman percobaan, jasa ieu bakal ngarugikeun sakitar $64.99 per bulan. Éta ogé pilihan anu paling wijaksana tina tilu. Tungtungna, rencana jasa ieu utamana dipaké ku jalma jegud.

Diskon on Hulu pikeun Murid

Hulu mangrupikeun salah sahiji ladenan streaming pidéo pangkolotna sareng eusi-eusi internét. Anjeun tiasa nampi diskon leutik upami anjeun mahasiswa anu mumpuni. Hulu henteu nawiskeun diskon murid, tapi program diskon murid Spotify ngamungkinkeun anjeun ngaksés éta gratis. Ku cara ieu, anjeun tiasa kéngingkeun akun Spotify Premium, aksés Hulu, sareng aksés Showtime langkung murah tibatan biaya langganan Hulu.

Saha anu cocog pikeun diskon murid Hulu?

Kusabab Hulu henteu nawiskeun diskon murid, anjeun kedah pariksa syarat diskon murid Spotify pikeun ningali naha anjeun layak. Anjeun layak upami anjeun ayeuna didaptarkeun dina kuliah atanapi universitas akreditasi Judul IV di Amérika Serikat sareng umurna sahenteuna 18 taun. Salami aranjeunna accredited ka US Judul IV, paguron luhur opat taun, akademi komunitas, sareng lembaga akreditasi sanés sadayana diitung. Upami anjeun henteu yakin upami sakola anjeun cocog, angkat ka halaman wéb Bantuan Siswa Federal sareng milarian naha Judul IV akreditasi.

Anjeun masih tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu upami anjeun parantos ngagaduhan langganan Hulu sateuacan ngadaptarkeun sakola anu mumpuni. Kantun ngadaptarkeun diskon murid Spotify teras gentos tagihan Hulu anjeun ka akun Spotify anjeun.

Sabaraha Biaya Ngalanggan Hulu?

Hulu biasa nawiskeun vérsi perpustakaan eusina gratis (sanajan terbatas), tapi éta henteu aya deui. Dina 2016, platform éta dirobih janten modél dumasar-langganan lengkep, anu hartosna jasa gratis anu dirojong iklan henteu sayogi. Di sisi anu sanésna, Hulu nembé gawé bareng Yahoo pikeun mindahkeun sababaraha eusi bébas na ka Yahoo View. Website éta bakal host épisode panganyarna tina séri anu dipilih, kalayan épisode énggal ditambah dalapan dinten saatos ditayangkeun.

Ladenan streaming Hulu tradisional ayeuna dibagi kana tilu tingkatan: langganan, tingkatan anu dibiayaan bantuan bulanan $6 (sanggeus turunna harga bulanan $2), sareng tingkatan gratis iklan bulanan $12 (anu kami pikir patut artos).

Naon Mangpaat Diskon Siswa Spotify + Hulu?

Diskon murid Spotify + Hulu kalebet akun Spotify premium, aksés pinuh ka perpustakaan streaming éksténsif Hulu, acara ekslusif sapertos Handmaid's Tale and Future Man, sareng aksés ka perpustakaan streaming Showtime. Anjeun bakal mayar rada kirang ti harga langganan Hulu baku. Hasilna, anjeun nyimpen duit saeutik bari meunang loba tambahan.

Naon Proses Ngadaptarkeun Siswa dina Verifikasi Hulu?

Hulu sareng Spotify nganggo SheerID, layanan verifikasi identitas, pikeun mastikeun yén anjeun leres-leres didaptarkeun di tempat-tempat anu anjeun carioskeun. Seueur perusahaan ageung sanés anu anjeun tiasa laksanakeun bisnis, sapertos Amazon, New York Times, Nike, sareng anu sanésna, nganggo jasa verifikasi anu sami. Anjeun tiasa nganggo diskon murid Spotify + Hulu upami anjeun parantos nganggo diskon murid. Sanaos prosés verifikasi otomatis, aya waktosna gagal. Anjeun tiasa sacara manual pariksa ieu dina hal ieu ku unggah dokuméntasi anu ngadukung.

disarankeun:  Top Dokter Asisten Pa Sakola di Las Vegas Kota

Kumaha carana abdi ngadaptarkeun Hulu?

Pendaptaran Hulu saderhana, naha anjeun nganggo smartphone atanapi a komputer. Kantun buka hulu.com/welcome tur turutan parentah dina layar. Anjeun tiasa ngaitkeun akun Hulu anjeun ka akun Apple atanapi Android anjeun pikeun ngagampangkeun pamayaran. Hulu biasana kalebet padika asup sareng aktivasina saderhana upami anjeun nganggo telepon sélulér atanapi aplikasi TV. Hulu henteu ngabutuhkeun kontrak atanapi komitmen jangka panjang, teu sapertos televisi tradisional. Anjeun tiasa ngadaptarkeun uji coba gratis tujuh dinten jasa teras ngabatalkeunana iraha waé (sanaos anjeun kedah ngalebetkeun inpormasi kartu kiridit anjeun).

Anjeun tiasa sacara gampil ngabatalkeun langganan anjeun boh online atanapi ku ngahubungi layanan palanggan. Inpormasi akun anjeun masih bakal sayogi upami anjeun mutuskeun pikeun neruskeun.

Naon Proses Ngadaptarkeun Diskon Siswa Hulu?

Kusabab teu aya diskon Hulu, tapi anjeun tiasa nonton Hulu gratis sareng rencana murid Spotify, anjeun kedah nyiptakeun akun premium Spotify teras pariksa naha anjeun mahasiswa.

  • Pindah ka situs wéb Diskon Siswa Spotify sareng pilih Mimitian tina ménu turun-handap.
  • Asup ka akun Spotify Anjeun atawa jieun nu anyar ku ngaklik REGISTER SPOTIFY.
  • Lebetkeun inpormasi anjeun teras klik REVIEW.

Prosés verifikasi bakal réngsé sacara otomatis upami SheerID tiasa mastikeun yén anjeun murid. Saatos Anjeun rengse prosés sign-up jeung asupkeun inpo pamayaran Anjeun.

Kumaha Kuring Nganggo Diskon Siswa Spotify dina Akun Hulu Kuring?

Anjeun tiasa nganggo rencana murid Spotify anjeun pikeun ngaksés Hulu saatos anjeun suksés ngadaptarkeun. Upami anjeun teu acan gaduh akun Hulu, anjeun kedah nyiptakeun hiji sareng milih Spotify salaku metode tagihan anjeun. Pariksa koropak anjeun kanggo pesen ti Spotify sareng petunjuk anu lengkep. Anjeun tiasa ngarobih metode tagihan anjeun ka Spotify upami anjeun parantos gaduh akun Hulu. Dina waktos salajengna basa Anjeun nga-renew langganan anjeun, anjeun moal kudu mayar nanaon. Kalayan diskon murid Spotify, anjeun tiasa kéngingkeun aksés Hulu gratis:

  • Asup ka akun Spotify anjeun ku jalan ka kaca Layanan Akun.
  • Upami verifikasi otomatis henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, Hulu bakal diaktipkeun saatos anjeun ngaklik tombol Aktipkeun Hulu.
  • Nalika dipenta, log in ka Hulu sareng pasihan Hulu aksés kana akun Spotify anjeun.
  • Pariksa halaman akun Hulu anjeun pikeun ngahubungi Spotify palayanan palanggan Tim.

Upami Verifikasi Otomatis Hulu gagal, naon anu kuring kedah laksanakeun?

Upami anjeun nampi pesen anu nyatakeun yén Hulu sareng SheerID henteu tiasa pariksa pendaptaran anjeun, anjeun kedah unggah sacara manual dokuméntasi anu diperyogikeun. Jang ngalampahkeun kitu, ngaliwatan prosés pendaptaran normal lajeng pilih pilihan pikeun verifikasi manual.

  • Buka Spotify.com/us/student/ teras pilih MULAI tina ménu lungsur.
  • Pindah ka akun Spotify anjeun sareng asup.
  • Pilih Manually Check.
  • Pencét Salajengna saatos ngalebetkeun inpormasi anjeun.
  • Pilih file ku ngaklik éta.
  • Pilih bukti pendaptaran anjeun teras klik Buka.
  • Pikeun neraskeun, klik Unggah Dokumén atanapi Pilih File pikeun masihan bukti tambahan.

Anjeun tiasa ngalengkepan prosés pandaptaran sareng diskon murid Spotify upami dokumén anjeun parantos suksés diverifikasi. Upami tetep henteu tiasa dianggo, hubungi palayanan palanggan Spotify pikeun bantosan dina validasi akun anjeun.

Nalika Kuring Lulus, Naon Anu Kajadian Diskon Siswa Hulu Kuring?

Ngan murid anu didaptarkeun di sakola akreditasi anu layak pikeun diskon murid Spotify + Hulu. Anjeun moal deui cocog pikeun diskon upami anjeun lulus atanapi ninggalkeun sakola pikeun alesan anu sanés. SheerID ngalaksanakeun kawijakan ieu ku meryogikeun anjeun mariksa deui kalayakan anjeun unggal 12 bulan kanggo Spotify sareng Hulu. Ieu idéntik jeung prosedur review awal. Upami verifikasi otomatis henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun kedah nyayogikeun KTP murid anjeun ayeuna, jadwal ayeuna, slip pendaptaran, atanapi dokumén pangrojong anu sanés.

Anjeun kedah mayar harga pinuh pikeun ngajaga langganan anjeun upami anjeun henteu tiasa pariksa deui sabab anjeun henteu acan didaptarkeun di lembaga anu mumpuni. Hulu masih gratis sareng akun Spotify Premium biasa, tapi hargana sakitar dua kali langkung seueur tibatan akun murid.

Tawaran Hulu 2023

  • Diskon Siswa Hulu dina $ 1.99 / bulan (potongan 65%)
  • Langganan Hulu taunan, diskon langkung ti 15% dina $ 59.99 / Taun
  • Popular $5.99/bulan saatos 30 dinten uji coba gratis
  • Hulu streaming asli pikeun $ 5.99 / sasih
  • Ad-gratis deal kaanggotaan Hulu dina $ 11.99 / bulan
  • Popular Disney +, Hulu, sareng ESPN + deal tina $ 13.99 / bulan
  • bungkusan Disney bébas iklan dina $19.99
  • Hulu + Live TV pikeun $64.99 sabulan.
  • HBO Max sareng Bundle Hulu $ 15 / sasih
  • Hulu + Live Olahraga pa $ 64.99
  • Acara TV sareng pilem murangkalih ti $5.99/bulan
disarankeun:  Beasiswa Google Lime 2023 - 2024 sareng Kumaha Larapkeun

Panawaran HULU anu sanés henteu didaptarkeun di dieu, tapi aya daptar anu langkung panjang. Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan tawaran anu sanés, angkat ka halaman wéb resmi HULU.

Naha aya rencana Hulu sanés anu nyayogikeun diskon murid?

Ngan rencana Hulu kami (didukung iklan) ayeuna layak pikeun diskon murid Hulu. Parios benang Gagasan dina Komunitas Hulu upami anjeun gaduh koméntar ngeunaan tawaran diskon murid sareng tingali naon anu dicarioskeun ku batur. Upami ideu teu acan dikaluarkeun, anjeun ogé tiasa ngalebetkeun saran khusus anjeun nyalira.

kacindekan

Ayeuna anjeun terang kumaha kéngingkeun diskon kuliah Hulu sareng naon anu diperyogikeun pikeun nerapkeun, naha anjeun henteu teraskeun sareng nerapkeun nonton acara TV sareng séri musik karesep anjeun dina harga panghandapna salaku mahasiswa?

  1. Kumaha Nulis Surélék ka Profesor sareng Sampel Surélék Anjeun Tiasa Anggo
  2. 60+ Kursus Udemy Gratis Anu Sadia Online pikeun Diunduh
  3. Kaseueuran Koléksi Mahal di Amérika Serikat sareng Bagian-bagian Dunya
  4. Kumaha Gancang Kéngingkeun Diskon Siswa Lenovo anjeun sareng ogé Anggo
  5. Tes MMPI Online: Tip Tés Latihan, Kaping, Sarat, Lebet, sareng Hasil
  6. Proyék Mayar Pangluhurna di California dina 2022

Patarosan remen tanya 

Naha anjeun kéngingkeun Hulu gratis nalika anjeun ngalanggan Spotify?

Spotify Premium ayeuna kalebet langganan Hulu anu dirojong iklan gratis. Kauntungan ieu sayogi pikeun pangguna anyar sareng anu tos aya dina layanan streaming Spotify Premium di Amérika Serikat mulai ayeuna.

Kumaha kuring kéngingkeun aksés gratis ka Hulu?

Metodeu anu paling lugas pikeun kéngingkeun Hulu gratis ogé paling atra, khususna upami anjeun henteu kantos nganggo Hulu sateuacanna. Kantun ngadaptarkeun salah sahiji uji coba gratis Hulu. Ladenan éta nawiskeun uji coba Hulu gratis 30 dinten pikeun Hulu sareng iklan sareng Hulu tanpa rencana iklan.

Sabaraha lami anjeun tiasa nonton Hulu gratis nganggo Spotify?

Ngaliwatan 10 Juni, palanggan Spotify Premium sareng Hulu anyar sareng anu tos aya tiasa ngadaptarkeun bungkusan diskon. Upami anjeun énggal kana Spotify Premium, anjeun bakal nampi ladénan streaming musik gratis iklan ogé ladénan TV anu dirojong iklan Hulu salami 30 dinten saatos ngadaptarkeun tawaran éta.

Anu pamungkas, anu Daptar pikeun Pakasaban tim bakal ngahargaan maneh leuwih lamun pariksa kaluar kami Harita kategori. Sareng ogé leupaskeun koméntar anjeun, supados urang terang kumaha ngalayanan anjeun langkung saé.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *