jobs widang minyak | Kumaha Larapkeun Proyék Lapang Minyak di Amérika Serikat
jobs widang minyak

Kiwari, industri minyak terus tumuwuh sarta mekar sacara global, sarta meunangkeun salah sahiji loba widang minyak Jobs tanpa pangalaman saméméhna di Amérika Serikat teu mungkin alatan lobana jalur karir dina rigs minyak sadia.

Individu museurkeun rékayasa jeung karya mékanis bakal manggihan rupa-rupa pausahaan luhur pikeun digawé sareng karir anu lumayan dina industri minyak kusabab seueur padamelan minyak sareng gas pikeun freshers. Penting pikeun ngartos tugas, tanggung jawab, sareng kualifikasi anu dipikabutuh pikeun padamelan di industri minyak, sabab ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun profési minyak mana anu pangsaéna pikeun anjeun.

Dina artikel ieu, urang bakal nangtukeun jobs oilfield jeung ngabahas rupa-rupa kasempetan pakasaban minyak jeung gas sayogi pikeun anu hoyong damel dina platform minyak.

Tinjauan industri minyak

Sateuacan urang asup kana rupa-rupa jobs sadia dina industri minyak jeung gas, hayu urang tingali dina industri minyak sacara umum. Industri minyak sareng gas mangrupikeun industri panggedéna di dunya. Industri ngamajukeun pertumbuhan ékonomi sareng ngiringan 3.8 persén ékonomi global, kalayan pendapatan global dugi ka $ 5 triliun.

Produksi minyak diukur dina tong sareng penting pisan pikeun unggal bangsa sabab mangaruhan kagiatan sapopoé unggal jalma sapertos transportasi, listrik, sareng operasi mesin anu dianggo dina manufaktur sareng produksi. Industri minyak sareng gas, di sisi sanésna, parantos beroperasi mangabad-abad.

Numutkeun kana panilitian, produsén bersih minyak bumi sareng gas bumi paling luhur nyaéta Amérika Serikat, Arab Saudi, Rusia, Kanada, sareng Cina. Perusahaan minyak top ogé kalibet dina industri minyak sareng gas. Perusahaan-perusahaan ieu ngahasilkeun minyak sareng gas paling seueur di dunya.

Naon Dupi Lapang Minyak Proyék?

Pakasaban lapangan minyak ngalibatkeun sababaraha perusahaan minyak ékstraksi, ngevaluasi, ngembangkeun, sareng ngahasilkeun sumber minyak sareng gas. Teknisi jasa lapangan sareng pangropéa ngabantosan dina perbaikan sareng pangropéa alat sareng alat anu dianggo dina ékstraksi sareng produksi minyak, diantara padamelan sanésna dina widang minyak.

Perusahaan di séktor ieu nyayogikeun jasa lepas pantai sareng darat. Nanging, aranjeunna henteu ngahasilkeun barang-barang sorangan. Industri minyak nawiskeun seueur kasempetan padamelan.

Pangalusna Mayar jobs minyak jeung gas pikeun freshers

Ieu daptar padamelan lapangan minyak anu pangsaéna.

  • Manajer Sumberdaya Manusa
  • Perwakilan Pemasaran
  • Perforating
  • catering
  • Insinyur Ladénan
  • Diréktur Operasi
  • Ngucus
  • Spesialis Cairan
  • Ukur Tanah
  • Teknisi kontrol
  • Surveyor lepas pantai
  • Manajer Ladang Minyak
  • Kontrol sumur
  • Ngagulung Tubing
  • tekanan Control
  • sampling
  • Pangirim

Perwakilan Pemasaran

Perwakilan penjualan nyaéta individu anu tanggung jawab kana penjualan minyak bumi sareng gas ka grosir, pangecér, sareng pamilik usaha. Ieu mangrupikeun individu anu ngagaduhan gelar sareng kualifikasi dina penjualan, bisnis, widang anu aya hubunganana sareng minyak, atanapi pangaweruh anu hadé ngeunaan industri minyak.

Manajer Sumber Daya Manusa:

Aranjeunna jawab ngarekrut karyawan, sareng ngalaksanakeun wawancara ngaevaluasi sareng ngapdet kawijakan sareng prosedur perusahaan. Manajer SDM ningkatkeun hubungan antara manajemén sareng staf, aranjeunna ngawaskeun urusan perusahaan sareng ngabéréskeun konflik diantara staf. Manajer Sumber Daya Manusia kedah ngagaduhan gelar dina Manajemén Sumber Daya Manusia anu cocog pikeun padamelan.

Perforating

Perforating mangrupikeun prosés nyiptakeun liang pikeun netepkeun jalur aliran antara waduk sareng sumur. Ieu ngawengku pamakéan mesin pikeun ngahasilkeun liang pikeun jalur aliran éféktif dina ékstraksi minyak.

catering

Pikeun jalma anu henteu ngagaduhan kualifikasi pendidikan tapi hoyong padamelan di industri minyak, ieu tiasa janten jalur karir anu sampurna pikeun anjeun. Caterers tanggung jawab pikeun prosés persiapan dahareun sareng arah sareng pangawasan juru masak di perusahaan. Ieu ogé ngalibetkeun rupa-rupa pagawé ti tukang masak, tukang beberesih dapur, pengawas, asisten dapur, sareng koki pastry/baking. Aranjeunna gaduh kaahlian kuliner sareng sertifikasi anu saé.

Insinyur Ladénan

Milih jalur karir dina industri minyak salaku Insinyur Layanan Lapangan tiasa nyugemakeun sabab ditugaskeun pikeun nanganan perbaikan, ngajaga sareng nguji alat, ngatur fungsi téknis, sareng ngalaksanakeun pamariksaan situs. Aranjeunna ngalaksanakeun studi kelayakan, nerapkeun pangaweruh téknis kana masalah praktis, sareng mariksa peralatan. Dasarna, aranjeunna ngalaksanakeun tugas lapangan ieu unggal dinten

Diréktur Operasi

Dasarna, diréktur operasi ngatur sadaya fungsi penting dina industri. Diréktur operasi peryogi gelar dina bisnis pikeun ngalaksanakeun padamelanna sacara éfisién atanapi gaduh kualifikasi dina widang anu aya hubunganana sareng minyak. Aranjeunna ningali kana urusan rupa departemén; departemén pamasaran, departemén jualan, departemén budgeting, departemén Téknis, negosiasi, jeung departemén beuli. Aranjeunna ngembangkeun strategi operasional pikeun ningkatkeun sareng ngagampangkeun operasi anu efisien sareng efektif dina ngahontal tujuan sareng tujuan perusahaan. Ieu bisa jadi posisi pisan taktis.

disarankeun:  20 Proyék Penjualan Bagian-waktos di AS anu Mayar Muhun

Ngucus

Salaku drafter dina industri minyak, ieu mangrupikeun aspék anu penting sareng kritis dina padamelan minyak. Drafter mangrupakeun drawers sarta désainer ampir kawas arsiték. Arsitéktur ngagambar perenah sareng desain pikeun gedong, sedengkeun panyusun ngagambar perenah pikeun pertambangan sareng ékstrak minyak. Aranjeunna nyusun rencana sareng tata letak lapangan minyak, kilang minyak, konstruksi, sistem pipa, pengeboran minyak, pabrik béngsin, jsb. Aranjeunna ngembangkeun peta anu ngagambarkeun lokasi deposit minyak sareng gas nganggo data geofisika sareng survey.

Spesialis Cairan

Spesialis Cairan nyaéta jalma anu dilatih khusus dina nganalisa sareng ngalaksanakeun tés laboratorium ngeunaan cairan; Cai, minyak, jeung gas ngabentuk drills pikeun partikel nu teu dihoyongkeun. Aranjeunna kedah ahli dina widangna sabab ngurus produk atah sareng gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan kimia koloid sareng umum.

Ukur Tanah

Ieu mangrupikeun prosés mariksa lahan sareng ngartos komponén géografis. Pemetaan anu akurat penting pisan pikeun kasuksésan sadaya proyék minyak sareng gas. Peta ieu sareng alat up departemén darat ngarencanakeun proyék pangwangunan minyak sareng gas anu langkung saé, ngatur data, sareng ngawangun infrastruktur.

Teknisi kontrol

Salaku teknisi kontrol, tugas anjeun nyaéta ngawas sistem kontrol alat/mesin otomatis. Aranjeunna mastikeun alat-alatna aya dina kaayaan anu saé pikeun ngahindarkeun masalah anu nyababkeun gangguan atanapi mareuman operasi. Kaseueuran teknisi kontrol nyaéta insinyur listrik. Janten salaku teknisi kontrol anjeun kedah gaduh gelar Téknik Eléktro.

Surveyor lepas pantai

Tugas juru ukur lepas pantai nyaéta ngaksés sareng survey awak cai pikeun nangtoskeun garis pantai sareng jero cai. Aranjeunna survey ruteu pipa dina saluran cai sareng navigasi. Éta ogé disebut Mariners sareng gaduh gelar dina Téknik Kelautan sareng sertifikasi dilatih dina aquamarine.

Manajer widang minyak

manajer Oilfield anu tasked kalawan tugas ngatur urusan industri, Aranjeunna nyandak up tanggung jawab surveying sarta manajemén kagiatan dinten-ka poé dina industri minyak kaasup rékaman finansial industri.

Kontrol sumur

netepkeun karir di industri minyak salaku Sumur controller bisa jadi metot, controller alus téhnisna ngajaga sumur jeung format tekanan hidrostatik pikeun nyegah atawa ngarahkeun aliran cairan kana sumur.

Kumaha Ngalamar Pagawean Lapang Minyak di Amérika Serikat Tanpa Pangalaman

Ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun ngalamar padamelan Lapang Minyak sareng salah sahiji perusahaan minyak anu paling luhur di Amérika Serikat.

  • Minuhan sarat dasar
  •  Ngajalajah posisi entry-level
  • Nyorot pangalaman transferable Anjeun
  •  Tekenan kaahlian lemes Anjeun
  • Ngawangun jaringan
  • Candak kasempetan anu mayar atanapi henteu mayar langkung handap
  • Janten jelas ngeunaan motivasi anjeun
  •  Ngajalajah posisi entry-level
  • Mertimbangkeun program latihan
  • Manggihan bukaan jeung nerapkeun

Minuhan sarat dasar

Perusahaan rig minyak biasana ngagaduhan syarat dasar pikeun anggota tim, tapi ieu beda-beda gumantung kana lokasi sareng dunungan anjeun. Pariksa tungtunan di wewengkon Anjeun pikeun mastikeun Anjeun minuhan sakabeh sarat.

 Ngajalajah posisi entry-level

Upami anjeun nyumponan sarat dasar, anjeun tiasa ngamimitian milarian padamelan tingkat éntri. Nalika milarian padamelan, perhatikeun pendidikan, pelatihan, sareng kaahlian anjeun sateuacana. Pertimbangkeun tujuan sareng kapentingan karir anjeun ogé.

Anjeun tiasa ngalamar posisi floorhand, derrickman, pangeboran, atanapi roustabout upami anjeun ngagaduhan diploma SMA sareng henteu aya pelatihan vokasional sateuacana. Posisi ieu tiasa nyéwa profésional anu teu berpengalaman sareng nyayogikeun pelatihan dina padamelan.

Upami anjeun ngagaduhan pelatihan vokasional khusus, anjeun tiasa ngalamar posisi dagang anu terampil, sapertos las. Upami anjeun henteu ngagaduhan gelar SMA, anjeun tiasa milarian padamelan salaku asistén, pramugari, atanapi tangan galley.

Nyorot pangalaman transferable Anjeun

Upami anjeun ngarobih karir, anjeun tiasa nganggo pangalaman padamelan sateuacana pikeun nunjukkeun kamampuan anjeun pikeun suksés dina peran padamelan lapangan minyak. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta pikeun ngararangkay deui pangalaman damel anjeun supados langkung relevan sareng naon anu anjeun hoyong laksanakeun. Milarian kaahlian anu tiasa ditransfer anjeun parantos dikembangkeun dina padamelan atanapi pangalaman sateuacana sareng nyorotna dina resume anjeun.

Tekenan kaahlian lemes Anjeun

Kaahlian lemes ampir sok diantara kaahlian anu paling tiasa ditransfer pikeun jalma anu ngarobih karir. Kaahlian lemes nyaéta anu henteu khusus pikeun industri tapi tetep diperyogikeun pikeun ngalakukeun padamelan anu saé. Aranjeunna kalebet hal-hal sapertos:

  • Kaahlian komunikasi
  • kaahlian organisasi
  • Kaahlian-ngarengsekeun masalahna
  • Perhatian ka jéntré
  • manajemén waktu
  • Kaahlian interpersonal
  • kreativitas
  • Adaptasi atanapi kalenturan
  • gawe babarengan
  • kapingpinan

Ngawangun jaringan

Pentingna jejaring sareng jalma anu ngalakukeun naon anu anjeun hoyong laksanakeun henteu tiasa diémutan, henteu paduli industri mana anu anjeun badé damel. ngobrol sareng anjeun dina telepon. Inquire ngeunaan karya maranéhanana sarta nasihat naon maranéhna bakal masihan ka batur ngan dimimitian kaluar dina widang maranéhanana.

disarankeun:  jurusan gampang nu mayar ogé | Naon gelar panggampangna anu paling seueur artos

Ieu disebut wawancara informatif. Éta mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar langkung seueur ngeunaan karir bari ogé ngajantenkeun hubungan pribadi sareng jalma-jalma di industri.

Sanaos anjeun kedah nyingkahan langsung naroskeun padamelan atanapi rekomendasi nalika pertama kali anjeun pendak sareng batur, anjeun kedah nyéépkeun waktos pikeun ngabahas kaunggulan anu paling hébat sareng léngkah-léngkah anu anjeun badé lakukeun pikeun ngajantenkeun diri anjeun janten calon anu langkung kuat.

Candak kasempetan anu mayar atanapi henteu mayar langkung handap

Ngadamel jalan ka luhur ti handap mangrupikeun salah sahiji cara pikeun kéngingkeun padamelan anu anjeun pikahoyong. Milarian padamelan tingkat éntri atanapi malah magang sareng angkat ti dinya. Éta moal mayar sakumaha anu anjeun pikahoyong, tapi éta bakal nyayogikeun anjeun pangalaman kerja anu berharga pikeun neruskeun anjeun.

Upami anjeun henteu mampuh nyandak potongan gaji atanapi damel magang anu henteu dibayar, milari anu paruh waktos atanapi cukup fleksibel pikeun ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun artos anu anjeun peryogikeun tina padamelan sanés bari nampi pangalaman tina kasempetan anu mayar atanapi henteu mayar ieu.

 Janten jelas ngeunaan motivasi anjeun

Pangusaha sacara alami hoyong milarian buktina yén anjeun leres-leres resep kana karir khusus ieu sareng henteu ngan ukur milarian padamelan pikeun mayar tagihan upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu nunjukkeun dina widang minyak. Sanaos gaji kalapa mangrupikeun salah sahiji motivator utami anjeun, anjeun kedah tiasa ngucapkeun naha éta karir anu dipikaresep ku anjeun.

Mertimbangkeun program latihan

Pertimbangkeun pikeun ngadaptarkeun program pelatihan pikeun ngabantosan anjeun milarian padamelan dina rig minyak. Sababaraha sakola nyayogikeun kursus vokasional lapangan minyak pikeun ngabantosan anjeun langkung seueur ngeunaan industri minyak. Pertimbangkeun ngalengkepan program vokasional atanapi magang pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun perdagangan upami anjeun resep kana peran anu terampil, sapertos janten montir. Salaku conto, anjeun tiasa ngamimitian salaku tukang listrik magang sateuacan ngalamar posisi salaku tukang listrik.

Manggihan bukaan jeung nerapkeun

Anjeun tiasa milarian kasempetan padamelan online, di pameran padamelan lokal, atanapi ngalangkungan jaringan profésional anjeun. Sababaraha pausahaan rig minyak nyewa langsung, sedengkeun nu sejenna nyewa ngaliwatan firma atawa agénsi. Sababaraha agénsi, contona, nyewa mékanika anu tiasa diputer ka situs pangeboran anu béda. Kusabab padamelan rig minyak sering ngabutuhkeun perjalanan anu panjang, seueur pangusaha nyayogikeun pamondokan nalika anjeun damel. Anjeun tiasa ningali kana peran di sababaraha lokasi.

Upami anjeun hoyong damel dina rig lepas pantai, anjeun kedah nerapkeun heula ka rig minyak bumi. Pagawean lepas pantai sering ngabutuhkeun pelatihan sareng protokol kaamanan anu langkung maju. Gawé dina situs onshore ngamungkinkeun anjeun pikeun ngasah kaahlian anjeun sareng nampi pangaweruh téknis.

Perusahaan pangsaéna pikeun padamelan lapangan minyak

Upami anjeun milarian padamelan lapangan minyak di Amérika Serikat, perusahaan-perusahaan di handap ieu tiasa dipikaresep ku anjeun.

  • Perusahaan Minyak Shell
  • Chevron
  • total
  • ExxonMobil
  • Nigeria Nasional Perminyakan Corporation NNPC

kerang

Shell mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu ngahasilkeun minyak panggedéna di dunya kalayan langkung ti 50 lapangan produksi minyak sareng 5000km pipa minyak sareng gas. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun operasina sacara éfisién boh lepas pantai sareng darat. Aranjeunna ngahasilkeun teu kurang ti 200,000 barel minyak per poé sarta 150 juta suku kubik gas per poé.

Chevron

Perusahaan panghasil minyak pang luhur anu sanés di dunya nyaéta Chevron. Chevron ngahasilkeun jumlahna aya 200,000 barel minyak sapopoé. Chevron mangrupikeun salah sahiji perusahaan énergi terpadu anu terkemuka di dunya sareng kantor pusatna di San Ramon, California, Amérika Serikat.

total

Total dipikawanoh pikeun layanan bergengsi sarta relentless na dina produksi minyak jeung gas. Perusahaan mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di séktor hilir anu prihatin pikeun nyayogikeun produk ka konsumen akhirna. Aranjeunna diakuan di langkung ti 130 nagara.

Naha Lapang Minyak mangrupikeun Jalan Karir anu Saé?

Seringna nalika mikir milih jalur karir anu saé, hiji patarosan anu sering muncul dina pikiran nyaéta "Naha ieu jalur karir anu saé?

Pasti, éta mangrupikeun jalur karir anu saé pikeun jalma anu kabetot sabab industri minyak sareng gas lega sareng nawiskeun sajumlah kauntungan. Karir di industri minyak sareng gas stabil sareng masa depan industri ieu dijamin.

Pangalusna Mayar Minyak Galuh Proyék Dina Layanan sareng Alat

Pipa Coil

Ieu mangrupikeun prosés ngagunakeun pipa baja panjang sareng peralatan permukaan anu aya hubunganana pikeun ngalaksanakeun operasi anu sami sareng lapisan kawat. Prosés ieu mantuan pikeun ngompa kaluar bahan kimia ngaliwatan coils sarta ngadorong kana liang dibor tinimbang ngandelkeun gravitasi. Prosedur / téknik ieu diprakarsai pikeun ngerjakeun sumur anu ngahasilkeun langsung.

disarankeun:  Proyék Pikeun 13 Taun Olds | 30 Pakasaban Panggampangna Pikeun Barudak 13 Taun Anu Gajih

tekanan Control

Ieu kalebet ngagunakeun téknologi ventilasi mékanis pikeun ngontrol jumlah tekanan tina sistem cairan.

sampling

Sampling ngarujuk kana prosés ngalaksanakeun sababaraha tés laboratorium dina cairan (minyak) anu dicandak tina bor pikeun nangtukeun kualitas produk sareng mastikeun yén éta saluyu sareng standar kawijakan pamaréntah. Élmuwan anu ngagaduhan gelar dina kimia sareng fisika padamelan khusus pikeun padamelan ieu

Pangirim

Dispatcher dina industri minyak sareng gas tanggung jawab logistik, aranjeunna ngurus pasokan minyak sadinten ka sababaraha perusahaan.

Kualifikasi Naon Anu Dibutuhkeun Pikeun Pagawe Rig Minyak

Pikeun janten pagawe rig minyak aya kualifikasi sareng kaahlian anu diperyogikeun.

Kualifikasi Pagawe Rig Minyak

  • Anjeun kedah langkung ti 18 sareng parantos lulus pelatihan tanggap darurat
  • Apprenticeships sadia tapi teu wajib pikeun pagawe unskilled
  • Kalungguhan kapamimpinan sering peryogi kualifikasi rékayasa
  • Pelatihan tingkat éntri pikeun jalma anu gelar rékayasa

kaahlian dibutuhkeun

  • Kakuatan fisik sareng kabugaran
  • Mental sadar kaamanan
  • kasabaran
  • Tugas-berorientasi sareng rasional

Naon Dupi A Rigzone

Zona rig bisa dihartikeun salaku pasar dimana peralatan oilfield dijual kayaning rigs darat, rigs lepas pantai, alat-alat pangeboran, alat-alat produksi jeung sajabana Rigzone mangrupa industri minyak jeung gas situs posting pakasaban sarta jaringan karir. Éta ngamungkinkeun para pangusaha pikeun ngahontal panongton anu disasarkeun langkung ti dua juta calon di sakumna dunya.

Gaji lapangan minyak

Industri minyak salaku salah sahiji industri anu ngembang gancang nawiskeun padamelan anu mayar paling nguntungkeun pikeun individu anu resep damel di industri. Oil Rig Worker earns jumlah diperkirakeun $ 56,000 per taun pikeun ngamimitian. Pagawe Rig Minyak earn $66,236 per taun di Chicago. Nepi ka 7 Juni 2022, éta rata taunan mayar kanggo Pagawe Rig Minyak di Amérika Serikat nyaéta $66,236 sataun.

Patarosan remen tanya

Naon padamelan lapangan minyak pikeun pamula?

Aya sababaraha pilihan padamelan pikeun jalma anu anyar dina industri minyak. Sapertos; helpers rig, lalaki motor, Insinyur kalungguhan, manajer Operasi, manajer base Shore, pengawas Kaamanan, chefs lepas pantai, welders pipa e.tc.

Naha aya padamelan ladang minyak tanpa kualifikasi?

Paling jobs oilfield teu merlukeun kualifikasi husus ngan dilatih certifications kayaning supir treuk, leungeun Derrick,, chefs, leungeun floor, wielding, ngajakan leungeun,. Ieu mangrupikeun sababaraha padamelan anu sayogi pikeun individu anu henteu ngagaduhan kualifikasi dina industri minyak

Naha aya padamelan minyak sareng gas pikeun freshers?

Kéngingkeun padamelan minyak meryogikeun seueur tingkat éntri tapi dasarna, posisi ieu ngabutuhkeun anjeun dina bentuk fisik anu santun kalayan kamampuan angkat sahenteuna 50 pon, anjeun kedah sahenteuna 18 taun sareng lisénsi supir, ogé anjeun kedah janten daék digawé jam lila, kalenturan ogé diperlukeun. Éta ogé sasaena pikeun nerapkeun sareng kontraktor leutik tinimbang firma ageung.

kacindekan

Ngartos industri minyak sareng gas sareng rupa-rupa padamelan di industri tiasa janten pituduh anu saé pikeun janten buruh lapangan minyak. Industri ieu lega tur dipikawanoh pikeun dampak positif na kana pertumbuhan ékonomi bangsa urang.

Industri netepkeun standar anu saé pikeun ngirangan pangangguran sabab nyayogikeun kasempetan damel ka sadayana. Sanaos aya sababaraha kaahlian sareng kualifikasi dasar sapertos kaahlian nyetir, sertipikat sakola kuliner, sareng las, diperyogikeun pikeun padamelan di industri. Sakapeung, aranjeunna nawiskeun pelatihan dina sababaraha widang ka karyawanna.

9 pamikiran ngeunaan "Proyék Lapang Minyak | Kumaha Panawaran Pikeun Lapang Minyak di Amérika Serikat Tanpa Pangalaman "
  1. Dear ma/pak. 25 Juni
    2022
    Aplikasi pikeun padamelan di perusahaan anjeun

    Abdi luar biasa ti nigeria, kuring bakal bagja pisan hartosna kuring bagja pisan upami anjeun masihan kuring kasempetan atanapi kasempetan pikeun damel pikeun anjeun di perusahaan anjeun.

    Olisenekwu luar biasa
    Hatur nuhun ma/pak

  2. Abdi hoyong damel sareng tim hébat ieu ti kenya pikeun nampi langkung seueur pangalaman sareng ideu anyar

  3. Abdi bogoh ka Bazougou Abdramane dina 15 taun.je vie au Burkina Faso jeung ville de Bobo Dioulasso… J'aimerais travailler jeung votre compagnie.Je veux aidez l'entreprise à progressez

  4. Nami abdi muhaba kedir figa abdi gaduh gelar BS dina biotéhnologi Abdi peryogi damel di AS Abdi janten kabetot abdi umur 26 taun abdi ngora abdi pagawe energetik punten nelepon kuring nomer telepon + 259434235032

    1. Assalamu Alaykum Men Nigmatullayev Dadaxon Buxoro Neft va Gaz sanoati kolejini bitirganman xozirda Samarqand Davlat unver Texnologiya yunalishida Sirtqi talim olayabman
      Ishga kirish nyatim bor

  5. Nami abdi Yusup. Abdi yuswa 24 taun. Abdi parantos damel di industri minyak salami dua taun. Abdi hoyong pisan damel di AS.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *