Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan
Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan

Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan, Hayu urang teuleum!

Naha anjeun kantos nganggap kumaha éta janten damel di industri kasehatan salaku individu, murid, kolot, atanapi pituduh anu hoyong bangsal anjeun ngudag karir di dinya? Anjeun oge bisa jadi kabetot dina manggihan naon nu diperlukeun pikeun jadi manajer Podomoro alus, rentang upah, atawa kumaha struktur gaji dianggo dina industri Podomoro lamun geus kungsi panasaran ngeunaan eta.

Di dieu dina postingan ieu, kami bakal ngajalanan anjeun ngeunaan naon perawatan kaséhatan anu kualitasna, bédana posisi anu sayogi, naon anu dilakukeun ku manajer perawatan kaséhatan anu berkualitas, sareng naha damel di widang ieu mangrupikeun pilihan karir anu cerdas.

Naon Kualitas Kaséhatan?

Kualitas perawatan mangrupikeun salah sahiji prinsip kabijakan kaséhatan anu paling sering disebatkeun, sareng para pembuat kabijakan di sadaya tingkatan-nasional, Amérika, Eropa, sareng internasional-ayeuna masihan perhatian pisan kana masalah ieu (EC, 2016; OECD, 2017; WHO, 2018). ; WHO/OECD/Bank Dunya, 2018).

Praktisi kaséhatan sarta panalungtik layanan kaséhatan ampir sagemblengna ditangtukeun konsepsi mimiti kualitas kasehatan. Nanging, janten langkung seueur diaku yén pilihan pasien, pendapat umum, sareng pihak-pihak penting anu sanés ogé penting pisan.

Donabedian diartikeun kualitas salaku "kapasitas pikeun ngawujudkeun tujuan anu tiasa ditampi ngaliwatan saluran anu leres." Definisi ieu nganggap yén seueur jalma dina seueur spheres masarakat anu nganggo kecap "kualitas," anu henteu ngan ukur dianggo dina konteks kasehatan.

Jalma ngagunakeun kecap "kualitas" pikeun nganyatakeun rupa-rupa kaunggulan pakait sareng rumah sakit jeung dokter, kitu ogé dahareun atawa mobil. Nalika akademisi atanapi pembuat kawijakan nganggo istilah kualitas pikeun ngajelaskeun rupa-rupa ciri anu dipikahoyong atanapi positip tina sistem kaséhatan, éta ngabantosan netelakeun sababaraha kateupastian ngeunaan ideu kualitas kasehatan.

Penjelasan Donabedian 

Tapi Donabedian ogé nawiskeun panjelasan anu langkung rinci ngeunaan kualitas perawatan médis. Saatos ngitung kasaimbangan kauntungan anu diantisipasi sareng karugian anu ngahadiran prosés perawatan dina sadaya komponén, nyatakeun yén jinis perawatan ieu diperkirakeun pikeun maksimalkeun ukuran inklusif karaharjaan pasien.

Definisi anu disayogikeun ku Donabedian pikaresepeun sabab ngajelaskeun yén tujuan perawatan kualitas luhur nyaéta pikeun maksimalkeun karaharjaan pasien sareng yén kualitas perawatan dihijikeun sareng prosés perawatan dina sadaya komponénna. Kaséhatan pasien (engké diartikeun kalebet ciri fisik, fisiologis, sareng psikologis) teu diragukeun mangrupikeun faktor dina karaharjaan pasien. Nanging, minat pasien konsisten sareng strategi anu ngemutan naon nilai pasien.

Institut Kedokteran AS (IOM) netepkeun kualitas perawatan salaku "sajauh mana jasa kaséhatan pikeun individu sareng populasi ningkatkeun kamungkinan hasil kaséhatan anu dipikahoyong sareng cocog sareng pangaweruh profésional ayeuna. Sacara umum, kualitas kasehatan nujul kana tingkat nilai ditawarkeun ku sagala sumberdaya dipaké dina penyediaan kasehatan, sakumaha dievaluasi ku sababaraha ukuran. Ieu mangrupa evaluasi naha hiji hal cukup alus tur luyu pikeun fungsina, kawas kualitas dina widang lianna.

Manajer Kualitas Kaséhatan

Rumah sakit ayeuna beroperasi sapertos korporasi. Operasi rumah sakit kedah diurus sacara ati-ati sareng dieksekusi saé pikeun operasi sapopoé anu éfisién. Manajer kualitas dina industri kasehatan mastikeun yén pasien nampi perlakuan anu pangsaéna sareng yén sadaya program sareng jasa dilaksanakeun kana standar anu paling luhur. Ngawaskeun sareng ngarobih kawijakan sareng prosés pikeun ngagambarkeun parobihan pangaturan aya dina lingkup manajemén kualitas.

Manajemén kualitas tujuanana pikeun mastikeun yén barang atanapi jasa anu ditawarkeun organisasi konsisten, cocog pikeun panggunaan anu dimaksud, sareng nyumponan standar internal sareng éksternal. Patuh kana hukum sareng ekspektasi palanggan kalebet.

disarankeun:  Gaji Manajer Téknik Netflix

Pakasaban ngalibatkeun ngahasilkeun data, ngalaporkeun kinerja, ngabandingkeun hasil kana standar anu tos ditangtukeun, sareng ngawaskeun sareng masihan nasihat ngeunaan efektivitas sistem manajemen kualitas. Pikeun mastikeun yén sistem manajemen kualitas beroperasi sacara efektif, manajer kualitas kedah komunikasi sareng manajer sareng karyawan sanés di sakumna perusahaan.

Fokus padamelan kedah aya dina perbaikan sareng cara ngalaksanakeunana, kitu ogé pelatihan, alat, sareng strategi anu bakal ngabantosan batur pikeun nyumponan standar kualitas.

Ogé Baca: Ihtisar Karir Patugas Pematuhan & Katerangan Proyék di AS

Naon anu dilakukeun ku manajer Kualitas Kaséhatan?

Manajer kualitas ngagunakeun sababaraha alat sareng kerangka manajemén pikeun ngalaksanakeun tugasna, kalebet manajemén kualitas umum. Tapi manajer kualitas biasana kedah:

  • Jieun jeung nerapkeun kawijakan kontrol kualitas hiji rumah sakit urang, prosedur, jeung sarat.
  • Pariksa kabutuhan pasien sareng pastikeun aranjeunna puas.3. Netepkeun syarat kualitas, kaséhatan, sareng kaamanan.
  • Pastikeun yén jasa éta saluyu sareng sarat internasional sareng domestik
  • Pertimbangkeun strategi pikeun ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan runtah
  • Netepkeun standar kualitas gawé bareng karyawan operasional.
  • Ngadegkeun sareng ngajaga kontrol sareng prosés dokuméntasi.
  • Lacak kinerja ku nyusun data anu relevan sareng ngahasilkeun laporan statistik.
  • Pariksa peraturan ayeuna sareng nawiskeun modifikasi sareng perbaikan, sareng strategi palaksanaan.
  • 10. Nganalisis kinerja, teang naon-naon kelemahan, nyieun saran pikeun pangwangunan, sarta nerapkeun eta.
  • 11. Nganalisis kasuksésan pangaluyuan dijieun
  • 12. Pastikeun manajer sarta anggota staf lianna nyaho kumaha carana ningkatkeun parusahaan jeung ngagunakeun parabot kualitas luyu.

Kualifikasi naon anu anjeun peryogikeun pikeun janten manajer Kualitas?

Sanajan kabeh lulusan ngabogaan hak pikeun ngudag karir salaku manajer kualitas, ngabogaan gelar dina widang relevan, kawas administrasi rumah sakit (BHA), nyaeta. Nanging, usaha sering langkung milih calon anu ngagaduhan gelar Master (MHA) sareng akrab sareng NABH sareng JCI. Dina posisi ieu, pangalaman pisan krusial. A manajer dina industri kasehatan biasana kudu boga leuwih ti tilu taun pangalaman managerial.

Kualifikasi pendidikan:

Gelar sarjana, gelar Perawat, atanapi pangalaman kasehatan anu sabanding.

Pikaresep Kualifikasi:

Pangaweruh sareng pamahaman anu jero ngeunaan Akréditasi Rencana Kaséhatan NCQA.

Kumaha anjeun janten manajer kualitas kasehatan?

Salian nyumponan kritéria pendidikan, anjeun kedah gaduh kompeténsi ieu pikeun janten manajer kualitas kasehatan:

  • Kaahlian komunikasi sareng interpersonal
  • Kamampuhan analitis sareng ngarengsekeun masalah  Ngarencanakeun sareng kaahlian manajemén proyék
  • Kegigihan sareng kamampuan pikeun mangaruhan batur
  • Kamampuhan pikeun mingpin sareng memotivasi tim
  • Hiji pendekatan strategis pikeun digawé
  • Kamampuhan pikeun ngagampangkeun parobahan
  • Kaahlian dina analisis numeris sareng statistik
  • Perhatian ka jéntré
  • Pamahaman sareng apresiasi kana disiplin padamelan batur, sapertos
  • Téknik jeung sains.

Manajer kualitas kasehatan Rincian Padamelan

Ngarancang, ngamekarkeun, sareng ngalaksanakeun proyék sareng kagiatan anu ningkatkeun kualitas kasehatan. Gawé babarengan dina grup bisnis pikeun minuhan tungtutan sareng ngahontal tujuan, kagiatan ieu ngabantosan ningkatkeun kualitas produk, jasa, sareng prosés kasehatan.

Anjeun bakal tanggung jawab pikeun auditing sareng nyiptakeun standar patuh pikeun akreditasi NCQA dina peran anjeun salaku manajer proyék pikeun kualitas kasehatan. Pikeun mantuan mastikeun yén sakabéh sarat akreditasi patepung, anjeun bakal nyiapkeun analisa luyu jeung saran NCQA.

disarankeun:  Sabaraha Gaji Guru Di Polandia

Nyiptakeun tujuan sareng ngalaksanakeun kapamimpinan bakal ngajantenkeun anjeun tanggung jawab pikeun inisiatif sareng proyék anu ningkatkeun kualitas kasehatan. Anjeun bakal sacara proaktif ngarengsekeun tugas kualitas luhur anu saluyu sareng tujuan sareng nilai bisnis.

Anjeun bakal nyambungkeun operasi manajemén kualitas ka tujuan organisasi. Anjeun kudu proaktif ngamekarkeun tim solid sarta partnerships komérsial sukses dina posisi ieu. Pikeun nyiptakeun dampak kana inisiatif perusahaan, anjeun bakal bertindak salaku sumber daya sareng ahli materi pelajaran (UKM) dina seueur aspek program kualitas.

Nangtukeun prioritas sareng nawiskeun bongbolongan pikeun perencanaan, pamekaran, sareng strategi pikeun ngalaksanakeun proyék sareng inisiatif perbaikan kualitas. Dumasar papanggihan panalungtikan sarta analisis data, éta nyieun judgments bisnis. Mibanda otoritas-nyieun kaputusan pikeun ngarencanakeun, ngamekarkeun, sareng ngalaksanakeun inisiatif sareng program pikeun ningkatkeun kualitas.

Nyiptakeun sareng ngatur tim lintas fungsi pikeun ngabantosan unit bisnis ngalebetkeun kualitas kana strategi jangka panjangna. Nyiptakeun pangaruh, sareng nganilai kawijakan sareng prosedur organisasi pikeun minuhan sarat bisnis.

Narjamahkeun sareng ngirimkeun pangaweruh perusahaan ngalangkungan presentasi formal sareng komunikasi tinulis ka konstituén internal sareng éksternal. Nyiptakeun sistem sareng témplat dokuméntasi pikeun ngadukung tujuan sareng proyék QM.

Maréntahkeun sareng konsultasi manajer bisnis unit ngeunaan pendekatan pikeun ningkatkeun kualitas (contona, alur kerja, analisis data, métrik).

Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan:

Gaji rata-rata Manajer Kaséhatan sareng Kepatuhan Manajer di Amérika Serikat nyaéta $ 107,500 dugi ka 27 Oktober 2022, tapi kisaran biasana tumiba antara $ 95,400 na $ 118,800.

Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan (New York)

Gaji rata-rata taunan Manajer Kualitas Kaséhatan di NY nyaéta $84096. Paling mayar antara $53,014 ka $95,097 per taun.

Gaji Manajer Kualitas Kaséhatan (New Jersey)

Gaji taunan rata-rata pikeun Manajer Kepatuhan Kaséhatan di Jersey City, NJ, nyaéta $79960.

Loba ditanyakeun

Naha manajer Kualitas mangrupikeun padamelan anu saé?

Masa depan padamelan pikeun manajer kualitas katingalina cerah. Unggal industri peryogi manajer kualitas pikeun ngajamin produksi produk kualitas luhur, ningkatkeun produktivitas, sareng motong runtah. Manajer kualitas sareng pangalaman damel anu ageung tiasa janten konsultan kualitas mandiri sareng damel pikeun sababaraha organisasi.

Naon anu dilakukeun ku Manajer Perbaikan Kualitas dina Kaséhatan?

Manajer perbaikan kualitas dina kasehatan mangrupikeun profésional anu damel pikeun ningkatkeun perawatan pasien, kasalametan pasien, sareng hasil pasien. Éta ogé dianggo pikeun nyieun kawijakan jeung prosés parobahan pikeun ngaronjatkeun kaséhatan di tingkat nu pangluhurna. Tanggung jawab ngawengku:

  • Ngurangan inféksi anu aya hubunganana sareng kasehatan (HAI).
  • Ningkatkeun kawijakan sareng prosedur dina organisasi kasehatan.
  • Ngajalankeun program anu museurkeun kana efisiensi operasional sareng konsistensi.

Klinik, rumah sakit, perusahaan kasehatan, sareng organisasi kasehatan sanés tiasa nyéwa manajer perbaikan kualitas. Manajer kualitas tiasa damel di rumah sakit sareng staf atanapi di kantor kalayan program, paperwork, sareng tugas administrasi pikeun ngabantosan organisasi ngahontal tujuanana.

Pagawe manajemén kualitas nengetan kontrol kualitas sareng proyék kasehatan anu ngadamel parobihan anu signifikan dina industri kasehatan. Program perbaikan kualitas (QI) mangrupikeun bagian tina Strategi Kualitas Nasional, anu tujuanana pikeun ningkatkeun kualitas kaséhatan sareng kasehatan di Amérika Serikat. Program ieu ngagaduhan tilu tujuan: nyayogikeun perawatan anu langkung saé, ngajaga jalma sareng komunitas séhat, sareng ngajantenkeun perawatan langkung mirah. Tujuan ieu dihontal ku ngagampangkeun pasien pikeun kalibet, ngagampangkeun pagawé kasehatan pikeun ngalakukeun padamelan na, sareng ngahijikeun téknologi sélulér kana sistem kasehatan. Manajemén perbaikan kualitas ogé ningkatkeun standar kualitas ku cara mastikeun jalma ngobrol silih, ngajaga biaya handap pikeun penderita, ngurangan jumlah HAIs, sarta mastikeun penderita meunang perawatan hadé. Manajer pamutahiran kualitas aya di payuneun parobahan sareng inovasi dina sistem kasehatan.

disarankeun:  Gaji Chef Di Nepal

Tugas Pakasaban Unik dina Pakasaban Perbaikan Kualitas dina Perawatan Kaséhatan

Sababaraha urang tanggung jawab pikeun ningkatkeun kualitas padamelan dina program atanapi proyék khusus. Salaku conto, aranjeunna tiasa janten tanggung jawab sareng ngabantosan ningkatkeun kinerja tim perbaikan kualitas anu dipimpin ku karyawan. Éta tiasa janten tanggung jawab komite departemén sareng lintas departemen anu netepkeun, ngukur, sareng ngalaporkeun prestasi sareng tujuan kualitas. Sababaraha jalma anu tanggung jawab ningkatkeun kualitas nyéépkeun seueur bengkel sareng seminar pelatihan pikeun panyadia kasehatan sareng pamimpin sareng ngajalankeunana. Éta tiasa ngabantosan eksekutif rumah sakit kalayan masalah téknis sareng masihan nasihat ngeunaan cara ngajalankeun rumah sakit.

Sababaraha urang anu tanggung jawab pikeun ningkatkeun kualitas damel caket sareng jalma-jalma di IT sareng informatika kasehatan. Babarengan, aranjeunna ngalacak inpormasi sareng ningali éta pikeun ngadamel rencana, pastikeun aranjeunna siap pikeun peraturan, sareng pastikeun hasilna ngajangjikeun. Sababaraha urang anu tanggung jawab pikeun ningkatkeun kualitas bakal ngagunakeun wawancara anggota, grup fokus, sareng program teureuh pikeun langkung seueur ngeunaan kumaha jalma-jalma meta sareng naon anu aranjeunna terang. Sababaraha manajer perbaikan kualitas ngan ukur ngerjakeun kawijakan sareng prosedur anu ngagampangkeun panyadia pikeun nuturkeun aturan, netelakeun pedoman prakték, sareng ngajantenkeun palanggan kasehatan.

Ngalaman Manajer QI Kaséhatan Kudu Mibanda

Gelar sarjana atanapi master dina kawijakan kasehatan, manajemén, atanapi administrasi bisnis diperyogikeun pikeun manajer perbaikan kualitas dina kasehatan.

Dunungan bakal nyangka manajer perbaikan kualitas geus digawé di Podomoro salila sahenteuna lima taun. Aranjeunna kedah terang kumaha ngagunakeun metode manajemén kualitas sareng kumaha aranjeunna tiasa dianggo dina tingkat anu béda di rumah sakit. Manajer perbaikan kualitas kedah tiasa masihan panyadia kasehatan cara anu pikaresepeun pikeun diajar. Aranjeunna kedah tiasa ngajelaskeun masalah kualitas, hasil data, sareng standar industri dina istilah anu gampang kahartos sareng dianggo.

Ogé, maranéhna kudu jadi alus dina ngamekarkeun ideu pikeun ngaronjatkeun patuh, streamline kagiatan program, ngatur parobahan, sarta nungkulan sikep jahat. Aranjeunna kedah terang kumaha ngagunakeun alat sapertos Six Sigma, analisis sabab akar, sareng kontrol prosés statistik pikeun ningkatkeun kualitas. Dunungan bakal nyangka manajer perbaikan kualitas bisa ngalakukeun rupa-rupa tugas teknis patali analisis data éksténsif, informatika kasehatan, sarta data siklus tagihan.

Anu pamungkas, pastikeun anjeun nganjang ka Daptar pikeun Pakasaban homepage sarta ogé pariksa kaluar kami bayaran kategori, pikeun inpormasi gaji anu langkung penting.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *