Wangun Déwan Psikologis Ghana | Proyék Psikologi di Ghana 2023/2024 - Warta Modéren
logo dewan psikologi ghana

Wangun Déwan Psikologis Ghana | Psikologi Proyék di Ghana 2023

Déwan Psikologis Ghana parantos ngumumkeun sababaraha lowongan padamelan 2023/2024. Janten upami anjeun diantara seueur warga Ghana, anu parantos milarian hal-hal sapertos Anggota Déwan Psikologis Ghana, Gaji Psikolog di Ghana, Kumaha Janten Psikolog di Ghana, atanapi Psikologi Jobs di Ghana 2023. Mangka update seger ieu pasti pikeun anjeun.

Nanging, kami bakal ngamimitian ku masihan anjeun detil ringkes ngeunaan naon anu dilakukeun ku organisasi Pamaréntah ieu di Ghana. Teras urang teraskeun ku ngungkabkeun lowongan padamelan pangénggalna di Déwan Psikologis Ghana, Syarat pikeun padamelan ieu ditambah kumaha carana Warta Modéren di badan pangaturan ieu. Janten ngaliwat eusi halaman wéb ieu saé pisan. Pikeun milarian padamelan anu cocog sareng anjeun sareng suksés ngalamar.

Déwan Psikologis Ghana mangrupikeun Badan Pamaréntah. Anu tanggung jawab utama nyaéta pikeun ngamankeun kapentingan masarakat umum dina prakték Psikologi Terapan di Ghana.

Daptar Proyék Psikologi di Ghana 2023 Ditambah Syarat

Jabatan: Sekretaris wasta

location: Accra, Ghana

Syarat Rekrutmen Déwan Psikologis Ghana pikeun Sekretaris Swasta Proyék

  • Anu mimiti sareng anu paling penting, jalma anu kabetot kedah ngagaduhan gelar Sarjana atanapi kualifikasi akademik alternatif. Sateuacan ngeusian Bentuk Déwan Psikologis Ghana.
  • Ngalamar kedah gaduh pangaweruh umum anu saé sareng ogé saé dina urusan ayeuna.
  • Katilu, anjeun kedah ngartos sadayana fungsi Déwan Psikologis ieu, sateuacan ngeusian formulir aplikasi.
  • Ngan anu tiasa ngartos sareng sami-sami nyerat Basa Inggris kalayan saé. Tiasa nerapkeun pikeun ngagabung sareng Anggota Déwan Psikologis Ghana.
  • Saterasna, jalma anu kabetot kedah berperilaku saé sareng ogé terang kumaha lancar damel sareng jalma.
  • Anu pamungkas, Calon kedah gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan komputer. Sareng ogé ngartos prosedur sareng aturan organisasi Pamaréntah ieu, sateuacan ngalamar padamelan GPC ieu.

Jabatan: Manajer Sumberdaya Manusa

disarankeun:  Vodafone Ghana Rekrutmen 2023/2024 | Vodafone Ghana Vacancies

location: Accra, Ghana

Kalungguhan sareng Kualifikasi Diperlukeun pikeun Proyék Manajer Sumber Daya Manusa Ieu Diantara Psikologi Proyék di Ghana

  • Anu mimiti sareng anu paling penting, jalma anu kabetot kedah ngagaduhan gelar Sarjana atanapi kualifikasi akademik alternatif. Sateuacan ngeusian Bentuk Déwan Psikologis Ghana.
  • Ngalamar kedah gaduh pangaweruh umum anu saé sareng ogé saé dina urusan ayeuna.
  • Jalma bakal pinuh tanggung jawab kagiatan sapopoé sekretariat.
  • Ogé, jalma éta bakal ngawaskeun sadaya program sareng kagiatan.
  • Ngan ukur jalma anu ngagaduhan katerampilan pikeun masihan kontribusi anu jelas pikeun pangwangunan kawijakan tiasa nerapkeun.
  • Ngan anu tiasa ngartos sareng sami-sami nyerat Basa Inggris kalayan saé. Tiasa nerapkeun pikeun ngagabung sareng Anggota Déwan Psikologis Ghana.
  • Katilu, anjeun kedah ngartos sadayana fungsi Déwan Psikologis ieu, sateuacan ngeusian formulir aplikasi.
  • Anu pamungkas, Calon kedah gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan komputer. Sareng ogé ngartos prosedur sareng aturan organisasi Pamaréntah ieu, sateuacan ngalamar padamelan GPC ieu.
disarankeun:  Rekrutmen Layanan Ambulans Ghana 2023/2024 | Portal Rekrutmen Layanan Ambulans Ghana

Abstrak jeung Gambar

Pendaptaran munggaran Déwan Psikologis Ghana, diterbitkeun dina Séptémber 2015, mangrupikeun catetan resmi resmi nasional munggaran ngeunaan psikolog. Ngagunakeun pendaptaran awal ieu, ieu panalungtikan méré analisis mani tina distribusi psikolog di Ghana dina watesan husus, komposisi gender, séktor pagawean, lokasi prakték, sarta lembaga latihan. Salinan gazette psikolog anu kadaptar ditampi ti kantor registrar Déwan Psikologis Ghana, sareng analisa eusi kuantitatif dilakukeun dina daptar psikolog mainstream anu kadaptar. Numutkeun kana analisa, aya 166 (kalobaannana dilatih Ghana) psikolog di nagara éta, dibagi kana genep subwidang utama. Dina hal makeup gender, bikang anu mayoritas. Paguron luhur / politéknik / universitas mangrupikeun tempat padamelan anu paling umum; 69.9% psikolog damel di Accra, sareng henteu aya psikolog anu kadaptar di daérah Brong-Ahafo sareng Wétan Atas. Sanaos kakuranganana, pendaptaran psikolog anu munggaran di Ghana nyayogikeun database anu mangpaat pikeun refleksi ngeunaan kasadiaan, karagaman, sareng distribusi psikolog di nagara éta.

Kumaha Ngalamar Proyék di Déwan Psikologis Ghana

disarankeun:  Ghana Standar Chartered Bank Rekrutmen 2023/2024 | Prosés Rekrutmen Bank Chartered Standar
  1. Ngalamar Kedah Eusian Bentuk Déwan Psikologis Ghana pikeun Rekrutmen Proyék

    Anu mimiti, unggal jalma anu kabetot sareng mumpuni kedah ngalebetkeun genep salinan surat Lamaran, CV, salinan sadaya kredensial anu relevan, sareng detil dua wasit ka alamat:

    Registrar, Ghana Psikologis Déwan Layanan Kaséhatan Markas
    (Puseur pas anggota badan baheula)

    Kanggo inpo nu leuwih lengkep, Ngalamar kedah nganjang www.ghanapsychologycouncil.org.gh or ghanapsychologycouncil.org.gh.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *