Kumaha Meunang Proyék Anyar Saatos Kaleungitan Proyék Anjeun - Berita Modéren
sanggeus leungit pakasaban

Kumaha Meunang Proyék Anyar Saatos Kaleungitan Proyék Anjeun

 
Dipecat tiasa janten kejutan anu ageung, ngajantenkeun anjeun ambek, isin, atanapi ambek. Janten, sateuacan anjeun ngaluncurkeun diri anjeun deui kana pasar padamelan, tuturkeun léngkah-léngkah ieu pikeun ngabantosan ngaleutikan ragrag.

disarankeun:

1. Masihan diri waktu pikeun ngantep eta tilelep dina

Anjeun teu tiasa leres-leres mumbul deui kana moro padamelan anu épéktip dugi ka anjeun parantos ngarawat émosi négatip. Anjeun kedah nunjukkeun citra anu positip pikeun ngarayu calon pangusaha, janten masihan diri anjeun rohangan pikeun ngémutan parasaan anjeun.


Butuh waktu pikeun ningali kaayaan dina lampu leuwih obyektif, tapi éta mantuan pikeun mikir ngeunaan naon nu lepat, sarta palajaran naon bisa Anjeun diajar. Naha anjeun tiasa nyegah éta? Naha éta faktor éksternal (masalah perusahaan, parobahan manajemén, jsb) atanapi kakurangan anjeun sorangan - dina hal ieu, naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ningkatkeun kamampuan masa depan anjeun?


Malah meureun aya positip. Panginten éta ngabebaskeun anjeun pikeun ngajalajah jalur karir énggal, atanapi éta masihan anjeun kasempetan pikeun ngévaluasi deui dimana kakuatan, nilai, sareng kapentingan anjeun. Coba tetep sudut pandang. Ulah ngantep dipecat overshadow hiji karir disebutkeun stellar. Fokuskeun kana pola sorotan sareng prestasi anjeun sadayana tinimbang hiji-hiji.

2. Diajar kumaha anjeun bakal nampilkeunana

Upami padamelan éta sakedap pisan, anjeun tiasa ngaleungitkeunana tina CV anjeun, khususna upami anjeun gaduh kagiatan sanés pikeun ngémutan jurang. Upami anjeun mutuskeun ngalebetkeun éta, rincikeun prestasi anjeun dina peran éta, sareng ulah masihan alesan pikeun ninggalkeun.


Mutuskeun kumaha anjeun bakal ngobrol ngeunaan eta dina wawancara. Tujuan pikeun katerangan pondok tur faktual. Detil teuing tiasa ngajantenkeun anjeun defensif tibatan nampi kaayaan. Penting pikeun nunjukkeun yén anjeun parantos ngalih sareng anjeun leres-leres difokuskeun kana padamelan anu anjeun wawancara, janten kedah naroskeun ka babaturan atanapi kolega anu dipercaya pikeun eupan balik ngeunaan kumaha anjeun mendakan nalika anjeun nyarioskeun éta.

disarankeun:  Kumaha Tetep Positip Salila Milarian Pakasaban (5 Cara Béda)


Ieu sababaraha cara anjeun tiasa nyarios ngeunaan dipecat pikeun ngaréspon "naha anjeun ngantunkeun padamelan terakhir anjeun?" jenis patarosan:
Upami anjeun dipecat kusabab ngahiji, restrukturisasi, atanapi ngirangan ukuran, pasihan kontéks anu langkung lega: "Sakumaha anjeun terang, industri urang parantos kapangaruhan parah dina resesi, sareng hanjakalna kuring janten kaleuleuwihan sareng lima kolega anu sanés."


Anjeun ogé tiasa nyorot parobihan manajemén atanapi pergeseran arah: "Departemén kami nembé direstrukturisasi, sareng prioritas manajer énggal hartosna kaahlian sareng kaahlian kuring henteu tiasa dianggo sacara éfisién."


Upami anjeun dipecat kusabab alesan kinerja, cobi ngantebkeun kasapukan silih: "Saleresna, éta kaputusan babarengan." Jelaskeun sakeudeung kaayaan, teras teraskeun kana naha anjeun hoyong padamelan anu anjeun wawancara sareng naon anu ngajantenkeun anjeun cocog.


Alternatipna, ngobrolkeun naon anu diajarkeun ku pangalaman anjeun: Contona, upami anjeun dipecat kusabab masalah kinerja, anjeun tiasa nyebatkeun kumaha anjeun ayeuna nuju ngatasi masalah éta: "Pangalaman éta ngajarkeun kuring yén ..." mangrupikeun cara anu saé pikeun mindahkeun paguneman. on sacara alami.

3. Nyiapkeun pikeun move Anjeun salajengna

Entong buru-buru milarian padamelan sateuacan anjeun nyéépkeun waktos pikeun mutuskeun prioritas karir anjeun sareng ngarencanakeun léngkah anjeun salajengna - naha éta dina peran anu sami dina industri anu sami atanapi pindah kana konsultasi atanapi freelancing.

Hindarkeun némbak CV anu teu fokus dina usaha nekat pikeun kéngingkeun padamelan énggal. Sabalikna, bawa CV anjeun énggal sareng nyéépkeun waktos nyaluyukeun kana kalungguhan sareng perusahaan anu ayeuna dipikaresep ku anjeun.


Nempatkeun pangalaman tukangeun anjeun ku mindahkeun fokus anjeun ka arah naon anjeun tiasa nawiskeun. Assess wewengkon kaahlian anjeun, manggihan conto nu ngagambarkeun ieu, teras nampilkeun ieu jelas tur convincingly dina sagala urusan anjeun kalawan calon dunungan - dina CV, wawancara, dina surat spekulatif, dina acara jaringan, jeung saterusna.

Pastikeun anjeun tiasa ngucapkeun naha anjeun hoyong damel pikeun dunungan khusus éta sareng kumaha pangalaman anjeun ngajantenkeun anjeun cocog, tinimbang masihan aranjeunna gambaran yén anjeun ngalamar kalungguhan énggal tanpa pandang bulu.

disarankeun:  Kumaha Nambahkeun Kapribadian Dina Resume Anjeun


Ogé, pikir ngeunaan seratan jejaring anjeun. Tong ngamimitian ngahubungi jalma sareng naroskeun bantosan dugi ka terang naon tujuan karir anjeun. Pesen sapertos, "Kuring resep pisan pikeun milari langkung seueur ngeunaan sektor x atanapi perusahaan y", bakal masihan jalma langkung seueur tibatan, "Naha anjeun terang aya padamelan anu badé?"

4. Ngajaga gambar profésional

Coba satuju kana kecap tina surat rujukan sateuacan anjeun angkat, kitu ogé komunikasi naon waé ka kolega, klien, atanapi panyadia ngeunaan keberangkatan anjeun. Kaluar sakumaha anggun anjeun tiasa sareng ulah umumkeun sabak urut dunungan anjeun atanapi ngaluarkeun email anu ambek.

Nyimpen folder ulasan kinerja positif sarta endorsements ti manajer parusahaan sejen, klien, sareng kolega, kitu ogé hurup rujukan saméméhna, bisa nyepetkeun pilarian proyek Anjeun.


Pariksa yén anjeun tiasa ngaksés jaringan profésional sapertos LinkedIn (sareng anjeun nganggo alamat email pribadi tinimbang alamat email perusahaan) sareng hapus file pribadi tina komputer perusahaan. Ulah ninggalkeun jaringan nepi ka momen panungtungan ogé. Beuki aktif anjeun dina komunitas profésional anjeun, langkung gampang pikeun menta tulung.

Waspada kana réaksi anjeun kedah kaleungitan padamelan anjeun.

Leungitna padamelan anjeun tiasa mangaruhan sagala aspek anu anjeun hirup. Naon anu anjeun laksanakeun pikeun ngatasi éta gumantung kana seueur hal, sapertos:

  • Naon anu anjeun pelajari?
  • perlakuan dunungan anjeun anjeun
  • Kaayaan pribadi anjeun, kalebet kaayaan kauangan anjeun ogé kaahlian anjeun, jaringan dukungan sareng sikep anjeun

Naon anu anjeun tiasa diajar ngeunaan kaleungitan padamelan anjeun?

Panginten aya gosip, sareng anjeun terang naon anu bakal diarepkeun. Nanging, upami kaleungitan padamelan anjeun mangrupikeun kejutan anu teu disangka-sangka, anjeun tiasa ngaraos panik, amarah atanapi bahkan nampik. Ieu normal pikeun jalma ngarasa parasaan ieu.

Numutkeun rumor aya kasempetan yén anjeun antisipasi leungitna pakasaban dina waktu éta lumangsung. Éta ogé tiasa memicu parasaan naék anu kalebet amarah sareng kasieun. Rumor ogé tiasa nyababkeun anjeun ngamimitian milarian padamelan anu sampurna.

Jalma-jalma ngaréspon kana warta sareng rumor béda. Candak sababaraha rohangan sareng milarian bantosan profésional nalika anjeun ngalaman kahariwang. Éta ogé mungkin pikeun ngontrol kahariwang anu anjeun alami ku ngalaksanakeun rupa-rupa strategi pikeun ngaleungitkeun kasieun.

disarankeun:  Kumaha Pagawe Bisa Ngamimitian Usaha Panghasilan Sampingan: 4 Tantangan Anu Kudu Diatasi

Naon pangalaman anjeun sareng dunungan anjeun?

Respon dunungan anjeun kana kaayaan bakal mangaruhan cara anjeun ngabales kamungkinan kaleungitan padamelan. Sababaraha perusahaan ngarencanakeun ngantepkeun sakumpulan karyawan ngawartosan aranjeunna sababaraha bulan sateuacanna. Sababaraha pangusaha nyayogikeun pakét pesangon atanapi pemisahan pikeun karyawanna. Sadar naon anu lumangsung sareng gaduh pilihan tiasa masihan para karyawan sababaraha kontrol dina kaayaan stres. Éta tiasa ngabantosan kaleungitan padamelan anjeun langkung tiasa diurus.

Dunungan tiasa masihan karyawan kasempetan pikeun cicing di gaw salami waktos anu khusus anu biasa dikenal salaku "bewara kerja". Gumantung kana kaayaan, pilihan periode transisi tiasa masihan anjeun kasempetan pikeun nyandak napas sateuacan mutuskeun tindakan salajengna.

Upami perusahaan anu anjeun damel éta bageur sareng nunjukkeun hormat sareng ngécéskeun yén leungitna padamelan anjeun henteu aya hubunganana sareng masalah pribadi atanapi kinerja anjeun, anjeun bakal gaduh waktos anu langkung gampang. Upami éta kajantenan tanpa aya bewara atanapi anjeun henteu nampi dukungan naon waé, panginten peryogi langkung lami kanggo nyaluyukeun.

Anu pamungkas, entong ragu nganggo bagian koméntar pikeun nyarioskeun naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan ieu "Kumaha carana kéngingkeun padamelan énggal saatos kaleungitan. Pakasaban Anjeun"pos.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *