Bantahan - Moden News

Bantahan

Modennews.com henteu ngajamin yén situs éta tiasa dianggo tanpa botch atanapi yén situs sareng palayanna dibébaskeun tina panyakit PC atanapi alat-alat bahaya anu sanés. Upami pamakean anjeun kana situs atanapi bahan nyababkeun prasyarat pikeun ningkatkeun atanapi overriding alat atanapi data, www.modennews.com moal aya dina resiko pikeun biaya maranéhanana atawa kasusah éksténsif disababkeun ku kituna.

Situs sareng bahan dirumuskeun dina alesan 'as is' kalayan ampir enol sertifikasi sadaya alam. www.modennews.com dina ragam ieu ngajadikeun euweuh ensures, naha express atanapi diturunkeun, kaasup jaminan merchantability, kualitas, persiapan pikeun katerangan eksplisit, sarta non-ngalanggar. www.modennews.com henteu mastikeun ngeunaan katepatan, konsistensi, klimaks, atanapi kauntungan tina bahan, organisasi, program, téks, perwakilan, sareng asosiasi anu disetél dina situs éta.

Dina sagala kajadian www.modennews.com, suppliers na, atawa pariahs tersirat dina situs ieu bakal komitmen pikeun sagala karuksakan naon alam, naha pikeun tatu signifikan, moral, atawa material (cacah, tanpa sarat, teu langsung, restoratif, teu dihaja jeung Karuksakan kritis, kaunggulan leungit, atawa Karuksakan datang ngeunaan lampu data leungit atawa impedansi bisnis) datang ngeunaan alatan pamakéan atawa kalemahan ngagunakeun situs jeung bahan, naha tempo mastikeun, judi definitif atawa tambahan-definitif, atawa sababaraha séjén masalah asli, jeung naha www.modennews.com diajarkeun ngeunaan kasempetan karusakan sapertos kitu.