Hubungi kami, Manajemén "Ngalamar Proyék" kanggo Iklan sareng seueur deui

Taros Kami

Hubungi kami, manajemén "Warta Modéren” pikeun salah sahiji di handap ieu:

  • Iklankeun produk/jasa anjeun
  • Ngaiklan program latihan anjeun
  • Ngabahas hiji acara atawa partnership
  • Tanya patarosan ngeunaan jasa kami
  • Atawa ngalaporkeun kasalahan atawa anomali

nelpon  + 2347053772016

surélék   [email dijaga]

Anjeun oge bisa gabung pangadeg ramatloka ieu dina Facebook di www.facebook.com/chiebuka100 atanapi tuturkeun anjeunna dina Instagram di engr_innocent_