Lowongan Kerja Sumber Daya Manusia | Ngalamar Proyék di Nigeria

Kategori: Rékréasi / Jasa Pangan

Lowongan Kerja panganyarna / Rekrutmen pikeun Manajer Operasi Hotel, Perencanaan acara / koordinasi, Chef atanapi guru Kuliner, Pelatihan sareng Pangembangan, Concierge, Pemasaran, penjualan sareng média, Pangatur Pangan & Minuman atanapi Katering, Sommelier sareng seueur deui di Nigeria, Di dieu Kami ogé Nyebarkeun Kumaha Ngalamar Proyék di Perhotelan / Jasa Pangan.

Anjeun ogé bakal terang Kualifikasi Akademis anu Dibutuhkeun sareng Persyaratan Lain pikeun Proyék ieu.