Proyék di Étiopia | Job Vacancy di Étiopia

Kategori: Ethiopia

Proyék di Étiopia | Job Vacancy di Étiopia

Naha anjeun badé damel di Étiopia atanapi ayeuna damel di Étiopia sareng badé ngalamar padamelan sanés? Naon waé kategori anjeun sareng milarian padamelan.

Anjeun tiasa ngalamar sadaya padamelan di Étiopia Ieuh, Kaasup Pakasaban Pamaréntahan di Étiopia. Ieu lowongan padamelan di Étiopia diwangun ku Pakasaban IT, Pakasaban Online, Pakasaban kasehatan, Pagawéan Hukum, Pagawéan téknologi informasi, Pagawéan Ezega sareng seueur deui padamelan pangénggalna di Étiopia.

Kumaha Larapkeun

Pikeun nerapkeun, kantun pilih salah sahiji posisi kosong ieu di Étiopia, pariksa kualifikasi anu diperyogikeun sareng turutan prosedur aplikasi.