Pariksa Hasil WAEC 2022 - www.waecdirect.org | Pamariksaan Hasil WAEC

Pariksa Hasil WAEC 2022 - www.waecdirect.org | WAEC Result Checker Déwan Ujian Afrika Kulon, WAEC 2022 Hasilna kaluar. Maksudna, ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun Calon anu ngalaksanakeun Ujian WAEC 2022 di sakuliah Nigeria, Ghana, sareng bagian-bagian sanés di Afrika Kulon. Nanging, upami anjeun diantara jalma-jalma ieu anu hoyong… Maca deui

COVID-19 UNICEF Tantangan 2023/2024 | Kumaha Larapkeun

COVID-19 UNICEF Tantangan

COVID-19 UNICEF Tantangan 2023/2024 | Kumaha Larapkeun Nalika dunya terus ngalawan ancaman anu parah tina wabah Coronavirus. Penting pisan pikeun grup sareng organisasi anu béda pikeun nyiptakeun cara anu béda pikeun ngawaskeun épékna. Ékonomi global parantos nyaksian turunna. Turunna ieu dimimitian nalika virus korona janten pandémik. … Maca deui

Larapkeun Ayeuna: Kanada Muka Portal Aplikasi Pikeun 1 Juta Aplikasi Imigrasi Tingkat Éntri VISA

Aplikasi Imigrasi Kanada

Larapkeun Ayeuna: Kanada Muka Portal Aplikasi Pikeun 1 Juta Aplikasi VISA Tingkat Éntri Imigrasi Naha anjeun badé kéngingkeun Visa Kanada supados anjeun tiasa Migrasi, Studi, Hirup, atanapi Gawé di Kanada? Dikandung dina tulisan ieu mangrupikeun pituduh lengkep ngeunaan cara ngalamar aplikasi 1 Juta Imigrasi Éntri Tingkat Éntri Kanada VISA pikeun urang Afrika GRATIS. … Maca deui

2023 Aplikasi Kontes Skusat CBT - www.skusat.com

Beasiswa Skusat

Aplikasi Kontes Skusat CBT 2023 - www.skusat.com Ngadaptarkeun Kontes CBT Skusat 2023 pikeun kasempetan meunang kas nepi ka N300,000. Édisi kadua anu bakal ngamimitian engké taun bakal kéngingkeun pamilon meunang nepi ka N500,000. Oge, pendaptaran pikeun kontes online ieu dibuka pikeun ngan ukur sarjana sareng aspirants tersiér anu milarian artos… Maca deui

Top 50 Beasiswa Dibiayaan Pinuh Pikeun Urang Afrika / Siswa Internasional Pikeun Diajar di AS- 2022/2023

Kuliah di AS

Beasiswa Anu Dibiayaan Pinuh Pinuh Pikeun Urang Afrika / Siswa Internasional Pikeun Diajar di AS- 2022/2023 AS ngagaduhan populasi mahasiswa internasional panglegana, kalayan langkung ti 1,000,000 mahasiswa milih ngalegaan pendidikan sareng pangalaman hirup di Amérika Serikat. Ampir 5% tina sadaya murid anu didaptarkeun dina pendidikan tingkat luhur di AS nyaéta murid internasional, sareng jumlahna naék. … Maca deui

Audisi BBNaija 2020 - Tanggal Audisi Online sareng Syarat

BBNaija online Audisi 2020

BBNaija Audition 2020 - Tanggal Audisi Online sareng Persyaratan Big Brother Naija 2020 anu ditunggu-tunggu parantos sumping. Urang Nigeria parantos naroskeun patarosan sareng ogé ngadamel ekspektasi. Patarosan na sok kumaha sareng iraha Audisi bergengsi pikeun BBNaija 2020 bakal ngamimitian. Upami anjeun salah sahiji jalma anu parantos milarian… Maca deui

Ngalamar Program Sukarelawan Bangsa-Bangsa di Bumi sareng Luar Negeri pikeun 2020 Ayeuna

Ngalamar Program Sukarelawan PBB di Bumi sareng Luar Negeri pikeun 2020 Ayeuna Naha anjeun resep kana program Sukarelawan Bangsa-Bangsa atanapi naha anjeun badé Larapkeun / Ngadaptar pikeun UNV / Pekerjaan Sukarelawan PBB online, teras anjeun wilujeng sumping sabab anjeun parantos ningali naon anu anjeun ' milarian deui? Organisasi PBB mangrupikeun Organisasi Internasional anu nyumbangkeun… Maca deui