AgroPark Development Company Limited Rekrutmen Pelatih Pascasarjana, 2023/2024

Logo AgroPark Development Company Limited

AgroPark Development Company Limited Rekrutmen Pelatih Pascasarjana, 2023/2024 Naha anjeun urang Nigerian, anu ngagaduhan karep kana Tatanén? Naha anjeun hoyong janten diantara jalma Nigerian anu bakal ngabantosan Nigerian nagara non-mono-ékonomi? Ku nempatkeun leungeun dina meja pikeun ningkatkeun sektor Pertanian di Nigeria. Teras Larapkeun pikeun Lulusan AgroPark ieu… Maca deui