Kumaha Ngalamar Pakasaban Perbankan sareng Kéngingkeun - Warta Modéren
Ngalamar Proyék Perbankan

Kumaha Ngalamar Pakasaban Perbankan sareng Kéngingkeun

Gawé di bank tiasa janten pilihan padamelan anu saé. Naha anjeun ngan ukur milarian padamelan samentawis atanapi karir jangka panjang, padamelan bank tiasa ngabantosan anjeun maju sacara profésional.

Aya seueur posisi anu anjeun tiasa ngalamar, kasempetan pikeun maju dina karir anjeun, sareng kauntungan karyawan anu anjeun tiasa nikmati. Kalayan resume anu saé sareng kualifikasi anu diperyogikeun, anjeun tiasa ngahontal tujuan anjeun pikeun badarat padamelan bank.

1. Mutuskeun naon posisi bank anjeun bakal museurkeun

Sanaos seueur jalma ngan ukur ningali teller di bank, aya sababaraha posisi anu béda anu anjeun tiasa ngalamar. Masing-masing gaduh syarat, tanggung jawab, sareng sasmita anu béda. Pertimbangkeun kualifikasi anjeun sareng mutuskeun posisi mana anu pangsaéna pikeun anjeun.

Teller bank nyaéta jalma anu damel di meja hareup sareng nanganan transaksi. Aranjeunna kedah gaduh kaahlian dina aritmetika dasar sareng ogé layanan palanggan. Biasana, pendidikan SMA cekap pikeun posisi ieu, sanaos sababaraha bank panginten hoyong pangalaman kuliah. Bayar biasana per jam sareng kawilang rendah. Kusabab gaji anu rendah, kalolobaan teller nyandak posisi ieu samentawis nalika damel di gelar atanapi ngantosan posisi anu sanés.

  1. Polaris Bank Limited Pascasarjana Proyék Rekrutmen 2022 | Pakasaban di Bank Polaris
  2. Kumaha Sukses di Universitas atanapi Politéknik Lingkungan
  3. Kumaha Kéngingkeun atanapi Ngalamar Pagawéan Part-Time Salaku Mahasiswa Universitas atanapi Kuliah
  4. Struktur Gaji Stanbic IBTC Bank sareng Jumlah Anu Dibayar Bankers
  5. Union Bank of Nigeria Plc 2022/2023 Program Pelatih Manajemén Pascasarjana

Manajer bank ngawaskeun operasi bank dinten-dinten, kalebet ngawaskeun staf, ngadamel jadwal, sareng ngahontal tujuan penjualan. Paningkatan tanggung jawab ieu ogé nyababkeun gaji anu langkung luhur. Bank biasana ngabutuhkeun gelar sarjana dina manajemen, bisnis, atanapi widang anu aya hubunganana pikeun posisi ieu. Bank tiasa nyéwa manajer langsung, atanapi ngamajukeun teller khusus anu kerja keras pikeun posisi éta.

Bank ogé ngagaduhan akuntan dina staf. Aranjeunna ngawas catetan kauangan bank. Gaji biasana dibandingkeun sareng manajer. Akuntan peryogi sahenteuna gelar sarjana dina akuntansi, kauangan, atanapi widang anu aya hubunganana.

Palayanan palanggan.

2. Pindah ka sakola pikeun gelar lamun posisi anjeun merlukeun eta

Sababaraha posisi di bank merlukeun gelar kuliah. Saatos mutuskeun posisi bank mana anu anjeun hoyong lamar, pastikeun anjeun gaduh syarat pendidikan anu diperyogikeun.

Pikeun janten teller, anjeun peryogi pendidikan SMA. Upami anjeun henteu tamat SMA, maka anjeun kedah nampi GED anjeun pikeun cocog. Baca Kéngingkeun GED pikeun tip pikeun ngajantenkeun ieu.

Posisi manajemén sareng akuntansi ampir sok ngabutuhkeun gelar sarjana. Utama dina widang sapertos kauangan, bisnis, manajemén, atanapi akuntansi pikeun kéngingkeun kaahlian anu dipikabutuh pikeun suksés dina posisi ieu.

3. Pertimbangkeun nyandak padamelan bank anu mayar langkung handap upami anjeun narékahan pikeun posisi anu luhur

Upami anjeun nyobian nyandak posisi salaku manajer atanapi langkung luhur, anjeun kedah nampi sababaraha pangalaman. Gawé salaku teller nalika anjeun nampi gelar anjeun bakal nunjukkeun yén anjeun wawuh sareng padamelan jero bank.

Teras, nalika anjeun réngsé sakola, anjeun bakal gaduh seueur pangalaman dina resume anjeun pikeun nempatkeun anjeun payuneun persaingan di pasar tenaga kerja. Anjeun ogé tiasa ngawangun daptar kontak penting anu tiasa masihan padamelan anjeun engké.

4. Nunda babarengan neruskeun a

Euweuh urusan naon posisi Anjeun panawaran pikeun, Anjeun bakal peryogi neruskeun solid keur leungeun di. Baca Jieun Resume pikeun detil hébat dina putting babarengan neruskeun a. Aya sababaraha hal, kumaha oge, nu kudu ngantebkeun on neruskeun Anjeun pikeun pakasaban bank.

disarankeun:  Kumaha Cara Ngadamel Gawé Hard Kabiasaan di Nigeria

Ngantebkeun pangalaman layanan palanggan Anjeun. Kaseueuran posisi bank bakal ngajantenkeun anjeun damel sareng para nasabah dina sababaraha waktos, janten pangalaman sareng masarakat penting. Sakur padamelan dimana anjeun berinteraksi sareng palanggan bakal damel kasir, budak saham, pangiriman pizza, barista, padamel gancang, jsb. Kusabab bank ngahususkeun dina nyayogikeun jasa kauangan pikeun nasabahna, kaahlian anjeun dina layanan palanggan bakal penting.


Karya sukarelawan ogé diitung kana pangalaman layanan palanggan. Lamun geus volunteered di camp sapoé, contona, karya Anjeun meureun aub interacting jeung campers jeung kolotna. Daptar ieu pikeun langkung nunjukkeun kualifikasi anjeun.
Oge, sebutkeun pangalaman naon waé anu anjeun kantos ngalaman nanganan artos.

A kasir, contona, handles duit jeung cashes kaluar register dina tungtung shift a. Supir pangiriman ngumpulkeun pangmayaran sareng mawa artos deui ka toko. Aya kaahlian anu anjeun kedah disebatkeun sabab padamelan bank ngabutuhkeun anjeun ngadamel artos sacara teratur.

Inget pikeun nyieun hiji neruskeun anyar pikeun unggal posisi nu panawaran pikeun. Pagawean anu béda-béda tiasa milarian kaahlian sareng kualifikasi anu béda, sareng anjeun ningkatkeun kasempetan pikeun ngawawancara upami anjeun parantos nyaluyukeun resume anjeun ka padamelan khusus.

5. Ngali daptar kontak Anjeun sorangan

Bank, sapertos seueur industri sanés, sering nyéwa jalma dumasar kana rujukan heula. Sateuacan anjeun ngamimitian ngirimkeun resume sacara acak, tingali upami anjeun ngagaduhan kontak di industri. Naha anjeun gaduh anggota kulawarga anu damel di bank? Naha urut guru ngagaduhan padamelan kadua salaku analis kauangan?

Teu pernah nyeri naroskeun ka jalma-jalma ieu upami aranjeunna terang ngeunaan bukaan atanapi daék nyarankeun anjeun pikeun posisi. Jaringan penting dina pasar padamelan. Ieu sababna anjeun gaduh kauntungan anu saé upami anjeun kantos damel di bank sateuacan atanapi parantos magang anu sami.

6. Jieun diri ditingali dina kaca média sosial profésional

Situs wéb sapertos LinkedIn ngamungkinkeun anjeun pikeun nunjukkeun kualifikasi anjeun ka profésional sanés dina industri anjeun. Proyék sering diémbarkeun dina LinkedIn, anu tiasa masihan anjeun kasempetan pikeun bukaan.

Aya anu tiasa ngahubungi anjeun heula upami aranjeunna resep profil sareng kualifikasi anjeun. Nyusun profil anu saé pikeun ningkatkeun visibilitas anjeun dina pasar padamelan sareng ngembangkeun jaringan profésional anjeun.

7. Nganjang ka kantor karir sakola anjeun upami anjeun masih sakola

Proyék sering ngiklankeun sareng kantor karir sakola sabab ngarepkeun individu anu mumpuni asalna ti lembaga ieu.

Mangpaatkeun ieu ku tetep kontak sareng kantor karir anjeun. Ngadaptarkeun panggeuing email nalika padamelan dipasang. Ieu tiasa janten aset anu saé nalika milarian padamelan.

8. Ngobrol karyawan di bank lokal

Upami anjeun nyobian kéngingkeun padamelan bank, tempat anu saé pikeun ngamimitian nyaéta bank anjeun nyalira. Nalika anjeun lebet pikeun ngalakukeun perbankan anjeun, pasangkeun paguneman sareng teller sareng manajer. Saatos anjeun ramah, sebutkeun yén anjeun badé damel di perbankan.

Aranjeunna tiasa terang ngeunaan padamelan padamelan, daék ngarujuk anjeun ka batur anu langkung seueur inpormasi, atanapi ngan ukur masihan nasihat karir pikeun maju. Hubungan pribadi ieu bakal penting nalika anjeun maju dina karir anjeun.

disarankeun:  Naon Anu Kudu Dipikanyaho Unggal Lulusan Ngeunaan Meunangkeun Pakasaban

9. Didatangan bank di wewengkon Anjeun

Kusabab bank biasana nyewa dumasar kana referrals, Anjeun kudu Resort ka kunjungan acak salaku Resort panungtungan. Tapi éta henteu hasil- anjeun tiasa ngahubungi bank langsung sateuacan aranjeunna masangkeun padamelan padamelan, janten cobian ieu upami anjeun henteu acan mendakan padamelan.

Jieun daptar sadaya bank di daérah anjeun sareng cabut inpormasi kontakna.
Didatangan masing-masing dina daptar anjeun sareng naroskeun upami aranjeunna ngagaduhan bukaan pikeun posisi anu anjeun milarian.

Anjeun ogé tiasa nelepon telepon, tapi kunjungan pribadi langkung efektif pikeun ngawangun hubungan sareng calon dunungan. Kadang-kadang aranjeunna bakal nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan bukaan tapi sok nyandak resume. Lamun kitu, boga Hormat on anjeun nyerah.

10. Nalungtik bank nu nuju ngalamar

Iraha anjeun ngalamar damel, Anjeun kudu ngalakukeun sababaraha panalungtikan kana posisi jeung pausahaan. Diajar pernyataan misi sareng strategi bank. Sebutkeun hal-hal ieu dina surat panutup anjeun sareng dianggo pikeun nunjukkeun naha anjeun bakal pas pikeun posisi éta.

Panaliti ieu ogé bakal ngabantosan anjeun engké upami anjeun nampi wawancara. Janten pangaweruh ngeunaan padamelan nunjukkeun yén anjeun komitmen sareng daék nempatkeun padamelan.

11. Kirimkeun resume sareng surat panutup anjeun

Naha anjeun parantos nyarios ka manajer bank sareng anjeunna ngarujuk anjeun pikeun padamelan éta, atanapi anjeun ngawalon iklan dina internét, anjeun kedah ngirimkeun resume sareng surat panutup pikeun padamelan éta.

Baca Tulis Surat Panutup pikeun petunjuk ngeunaan cara ngahijikeun surat panutup anu saé. Émut nyarios dina surat panutup anjeun dimana anjeun nguping ngeunaan jabatan sareng upami aya anu ngarujuk anjeun. Ieu bakal nunjukkeun yén anjeun sanés pelamar acak sareng bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun nampi padamelan.

12. Tuturkeun-up sanggeus ngirim di neruskeun Anjeun

Teu aya aturan anu ditetepkeun pikeun sabaraha lila anjeun kedah ngantosan sateuacan ngiringan. Biasana gumantung kana saha anjeun ngirim resume sareng surat panutup.

Upami anjeun ngabales iklan dina situs padamelan, sigana bakal sababaraha minggu sateuacan perusahaan ngamimitian ningali sadaya aplikasi. Anjeun teu kedah ngarencanakeun pikeun naroskeun deui perkawis ieu sahenteuna sahenteuna sabulan, panginten langkung.


Upami anjeun dirujuk pikeun posisi sareng ngirim resume anjeun ka jalma anu khusus, saminggu atanapi dua saatos ngalamar mangrupikeun jandela anu saé. Jalma ieu sigana gaduh langkung seueur aplikasi pikeun ngayak sareng sigana gaduh waktos ningali anjeun ayeuna.

13. Nyiapkeun wawancara

Upami anjeun dibéré wawancara, laksanakeun sababaraha persiapan. Nyiapkeun pikeun Wawancara Proyék bakal masihan anjeun sababaraha naséhat anu hadé pikeun ngawawancara anu suksés. Pikeun posisi bank, aya sababaraha hal nu kudu tetep dina pikiran.

Mibanda sababaraha kaayaan dina pikiran nalika anjeun geus kungsi nungkulan konsumén ambek atawa jengkel. Palayanan palanggan mangrupikeun bagian anu ageung tina padamelan bank, janten anjeun bakal hoyong tiasa ngantebkeun kaahlian anjeun di dieu.

Pastikeun anjeun parantos nalungtik perusahaan sareng tiasa mendakan cara pikeun ngalebetkeun ieu kana paguneman. Sebutkeun pernyataan misi bank, contona.

Sebutkeun kontak anu anjeun gaduh anu nyarankeun posisi ka anjeun.
Pakéan anu pantes. Karyawan bank diharepkeun kasampak rapih sepanjang waktos. Boh lalaki sareng awéwé kedah ngarencanakeun ngagem jas bisnis pikeun wawancara.

14. Lajuning sanggeus wawancara

Dina sababaraha dinten tina wawancara, anjeun kedah ngirim email ka jalma anu anjeun carioskeun pikeun hatur nuhun kana wawancara.

disarankeun:  Top 6 Jalma Goréng Anjeun Bakal Papanggih Di Tempat Gawé Anjeun

Reiterate minat anjeun dina pakasaban sarta nyebutkeun yén anjeun bakal senang mun nyarita salajengna. Saatos ieu, sadaya anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngantosan ngadangu deui saatos wawancara.

Analis Layanan Perbankan Lulusan pikeun Tingkat Pascasarjana - Kasempetan Karir dimimitian dina Januari 2023.

Upami anjeun kantos ngimpi karir anu pikaresepeun dina Perbankan, Keuangan sareng Teknologi Ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngajantenkeun impian éta.

Sapanjang 10 taun ka pengker, paningkatan panilitian ku régulator parantos nyababkeun paningkatan jasa perbankan anu ayeuna maénkeun peran penting dina unggal tahapan siklus kahirupan perdagangan sareng sadayana perjalanan palanggan. Ieu ayeuna ujung kalapa tina bank. Dina Layanan Perbankan, janten langkung penting tibatan kantos janten suksés sareng persaingan pikeun bakat anu pangsaéna.

Pagawean ieu sesah sareng ngabutuhkeun perhatian kana detil sareng fokus kana klien ogé pamahaman anu getol kana résiko, sareng pamahaman anu getol kana aturan sareng peraturan. Kami di Wiley Edge, kami tiasa nawiskeun anjeun petunjuk ahli pikeun ngamimitian karir perbankan anjeun sareng kéngingkeun aksés ka lembaga keuangan luhur.

Salah sahiji kalungguhan éta nyaéta:

  • Rojongan Dagang (Securities, Treasury, Manajemén Transaksi)
  • Résiko, Regulasi sareng Patuh (Riko Kredit, Résiko Pasar, Kontrol, Ngalaporkeun)
  • Manajemén Daur Hirup Klién (KYC/AML, CDD, Penilaian Risk)
  • Transformasi Regulasi (Analisis Bisnis, Manajemén Proyék, Jangkauan Klién)
  • Data (Pamaréntahan, Manajemén, Rémédiasi, Analisis)

Gawé dina Layanan Perbankan bakal nawiskeun langkung seueur kasempetan pikeun kamajuan sareng kasempetan pikeun janten bagian tina téknologi anyar sareng daérah bisnis.

Jalur ieu idéal pikeun anjeun Upami…

  • Anjeun gaduh minat nyata pikeun Perbankan sareng Pasar Keuangan.
  • Anjeun gaduh IPK 2.75+
  • Topik gelar anu urang tingali suksés, tapi henteu ngan ukur kalebet Matematika, Hukum sareng Perbankan, Keuangan, Ékonomi, sareng Keuangan.
  • Anjeun ahli komunikasi anu luhung, boh tulisan boh lisan.
  • Anjeun milarian pikeun ngalegaan pangaweruh anjeun sareng ningkatkeun kaahlian anjeun.
  • Ieu mantuan lamun geus boga pangalaman saméméhna gawé bareng tim anu dianggo dina setting tim.

larapkeun dieu

Pikeun nyimpulkeun, pastikeun anjeun nganjang ka tips karir kategori ramatloka ieu, leupaskeun komentar anjeun sarta ogé ngalanggan pikeun bebas apdet ti Daptar pikeun Pakasaban Tim.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *