Ajira Portal Login - portal.ajira.go.tz Lowongan sareng Cara Ngalamar Proyék - Warta Modéren
Portal Ajira

Ajira Portal Login - portal.ajira.go.tz Vacancies sareng Kumaha Ngalamar Proyék

Upami anjeun parantos hoyong login ka Portal Ajira di tempat sanés pikeun ningali sababaraha lowongan panganyarna sareng kamungkinan Warta Modéren. Teras anjeun parantos darat dina halaman wéb anu leres sabab kami parantos nambihan sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Portal Ajira ieu di dieu. Kitu ogé kumaha Ngalamar Proyék di portal ieu. Janten santai santai sareng ngaliwat inpormasi dina halaman wéb ieu, pikeun kéngingkeun inpormasi pangénggalna sareng komprehensif ngeunaan lowongan portal.ajira.go.tz, portal ajira disebut Wawancara, pendaptaran portal ajira, portal ajira Tanzania sareng seueur deui.

Rincian singket Ngeunaan Portal Ajira Tanzania

Sekretariat Rekrutmen Palayanan Publik (PSRS) nyaéta organ pamaréntahan anu statusna Jurusan mandiri. Diadegkeun husus pikeun ngagampangkeun prosés rekrutmen pagawé ka Dinas Publik. Sekretariat Rekrutmen Palayanan Publik diadegkeun ku Undang-Undang Palayanan Publik Nomer 8 0f 2002 sakumaha dirobah ku UU No. 18 Taun 2007, ayat 29(1).

Sanajan kitu, Portal Ajira téh kacida pentingna pikeun Sekretariat Rekrutmen Palayanan Publik, sabab éta ramatloka téh dipaké pikeun mempermudah rekrutmen. Pikeun netelakeun, Kantor Présidén, Sekretariat Rekrutmen Palayanan Publik ngamangpaatkeun lowongan portal.ajira.go.tz ieu pikeun nyebarkeun kasempetan padamelan panganyarna, sareng nampi aplikasi/pendaptaran ti jalma-jalma anu mumpuni dina. Tanzania. Sareng ogé ngalamar Ngalamar pikeun ngeusian lowongan padamelan.

Ajira portal tz log in - Halaman Login

Anu hoyong gancang ngadamel akun di portal Ajira atanapi login ka Akun anu parantos aya dina halaman wéb Ajira kedah nganjang ka halaman wéb ieu: http://portal.ajira.go.tz/index.php/user/auth/login - IEUH or IEUH.

disarankeun:  Rekrutmen DRC 2023/2024 | Proyék Déwan Pangungsi Denmark di Tanzania

Dokumén Anjeun Kudu Mibanda Sateuacan Nyieun Akun Anjeun

  • Anjeun bakal peryogi Poto Paspor Digital
  • Kadua, anjeun kedah nyeken sertipikat akademik sareng profésional anjeun.
  • Ogé, pastikeun anjeun gaduh salinan scan tina akte kalahiran anjeun.

Lowongan Portal.ajira.go.tz - Kumaha Ngalamar Pakasaban Pamaréntahan PSRS - portal Ajira

Jalma anu kabetot anu hoyong ngalamar lowongan Pamaréntah Tanzania ngaliwatan Sekretariat Rekrutmen Pelayanan Umum (PSRS) - portal Ajira. Kedah nuturkeun prosedur anu kami tambahkeun di handap pikeun suksés ngalamar padamelan di portal.ajira.go.tz.

Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngalamar ngeusian lowongan padamelan di Tanzania, anu parantos diterbitkeun dina portal Pamaréntah ieu. Tingali halaman wéb anu ngandung lowongan padamelan panganyarna di dieu: http://portal.ajira.go.tz/index.php/advert/index

Ogé, saha waé anu hoyong Ngalamar Proyék di portal ieu ku Kategori. Kedah neruskeun ka Homepage IEUH. Dimana anjeun bakal ningali lowongan Portal.ajira.go.tz ku Kategori, sareng nerapkeun online.

  1. Anu mimiti, Ngalamar seger kedah ngadamel profil dina halaman pendaptaran portal Ajira. Sateuacan neruskeun aplikasi padamelan.
  2. Lengkah saterusna nyaéta asup kana portal Ajira, ngalengkepan profil anjeun, sareng unggah resume sareng sertipikat anjeun.
  3. Katilu, milarian padamelan anu sampurna anu cocog sareng anjeun dina halaman anu ngandung padamelan panganyarna pikeun rekrutmen portal ajira IEUH.
  4. Pilih padamelan anu anjeun pikahoyong, ku kituna anjeun tiasa ningali detil lengkep ngeunaan lowongan anu biasana kalebet sarat pikeun padamelan khusus éta sareng seueur deui.
  5. Ngaliwatan kualifikasi anu diperyogikeun, sanés pikeun mastikeun yén anjeun cocog pikeun padamelan éta.
  6. Nyiapkeun aplikasi anjeun sareng teraskeun pendaptaran.
  7. Anu pamungkas, pastikeun Anjeun crosscheck aplikasi Anjeun kacida alusna saméméh ngirimkeunana.

Rekrutmen umum / Syarat pendaptaran

Calon anu hoyong ngaliwat prosés pendaptaran na di portal.ajira.go.tz sareng ogé ngalamar padamelan. Kedah ngalangkungan syarat rekrutmen umum ieu sateuacan neraskeun ngadaptar sareng ngalamar padamelan online.

  • Anu mimiti, ngan ukur Warga Tanzania anu umurna henteu langkung ti 45 taun. Kedah neruskeun ngalakukeun pendaptaran portal Ajira.
  • Jalma anu kabetot kedah ngalampirkeun CV na anu jelas bakal nyatakeun detil pribadi sareng kontakna.
  • Katilu, anjeun kedah daék unggah salinan scanning kapercayaan anjeun ka situs wéb Pamaréntah Ajira.
  • Aya sababaraha padamelan ti lembaga Pamaréntah anu béda dina portal ieu. Ogé, padamelan ieu ngagaduhan syarat akademik sareng anu sanés pikeun unggal padamelan. Janten pastikeun milarian padamelan anu cocog sareng kualifikasi anjeun sareng nerapkeun online.
  • Anu gaduh sertipikat pelatihan komputer sareng kredensial relevan anu sanés, ogé kedah ngagantelkeunana.
  • Salajengna, hurup Lamaran anu bakal dikintunkeun ka portal Ajira, kedahna ditulis dina basa Inggris atanapi Swahili.
  • Jalma anu kabetot sareng naon waé bentuk cacad kedah mastikeun yén aranjeunna nunjukkeun.

Ajira Portal Telepon pikeun Wawancara

Kadé anjeun terang yén Portal Ajira sok nelepon pikeun wawancara, janten penting pisan anjeun nyiapkeun diri pikeun wawancara. Kusabab éta bagian penting tina prosés rekrutmen.

disarankeun:  Kadutaan Kanada di Tanzania Vacancies 2023/2024

Janten Ngalamar anu hoyong ngamimitian nyiapkeun wawancara sateuacanna. Sareng hoyong ningali tungtunan ngeunaan cara nyiapkeun. Kedah diteruskeun kana "Kumaha Nyiapkeun kanggo Wawancara" kaca wéb IEUH. Janten anjeun bakal ningali dokumén anu anjeun lakukeun pikeun dibawa ka tempat wawancara. Ditambah kumaha anjeun kedah pakéan pikeun wawancara Ajira.

  1. Tanzania Kamentrian Kaséhatan Jobs Vacancies 2023/2024
  2. Otoritas Pajeg Tanzanian Proyék 2023/2024
  3. Airtel Tanzania Proyék 2023/2024 | Airtel Tanzania Vacancies
  4. Kadutaan Kanada di Tanzania Vacancies 2023/2024
disarankeun:  Jobs Otoritas Pajeg Tanzania 2023/2024 | Proyék panganyarna di Tanzania

Anu pamungkas, kami miharep kami geus bisa nyadiakeun waleran kana sagala patarosan anjeun ngeunaan cara ngalakukeun pendaptaran anjeun sarta sarat. Sareng ogé kéngingkeun padamelan Pamaréntah anu saé di Tanzania ngalangkungan halaman wéb ieu. Ngarasa Luncat nganggo bagian koméntar, pikeun ngabagi pikiran anjeun sareng ogé naroskeun langkung seueur patarosan upami diperyogikeun.

By Inocent Chiebuka Anyanwu

Innocent Chiebuka Enyereibe ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital sareng ogé Blogger (Ngadegkeun halaman wéb lamaran padamelan anu kasohor)

Pikiran 4 ngeunaan "Ajira Portal Login - portal.ajira.go.tz Lowongan sareng Kumaha Ngalamar Proyék"

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *