Tentang Kami

Ngeunaan Kami - www.modennews.com… Tulisan ieu bakal nungtun anjeun ngeunaan naon waé warta moden, kumaha milarian padamelan anu pas, sareng ogé nerapkeun. Tetep difokuskeun jeung maca ngaliwatan.

Tujuan utami tina modennews.com nyaéta nyayogikeun inpormasi anu mangpaat sareng berharga ngeunaan cara ngalamar padamelan, Pausahaan jeung lowongan pakasaban, Tip Wawancara Pakasaban, Gaji, Tips Karir, Harita, rekrutmen tés aptitude patarosan baheula sareng jawaban, Kompetisi, internshipsN-Kakuatan jeung beasiswa dina sagala tingkat pendidikan- tingkat sarjana, Masters, Doktor jeung Post-doktoral.

Anjeun Bisa Klik Area Anjeun Minat Luhur.

Pangadeg & CEO

Miluan kuring dina Facebook di www.facebook.com/chiebuka100

Inocent Chiebuka Enyereibe Anyanwu
Inocent Chiebuka Enyereibe Anyanwu

Inocent Chiebuka Enyereibe Anyanwu ti Imo State Nigeria, anjeunna mangrupikeun Insinyur Sipil, Pemasar Digital Certified, sareng ogé Blogger. Gawé di Federal Capital Development Authority (FCDA) Abuja, ogé salaku Insinyur Struktural di Success Constructions Nigeria Ltd. Diajar Téknik Sipil di Universitas Téknologi Federal, Owerri (FUTO).

Miluan kuring dina Facebook di www.facebook.com/chiebuka100 atanapi tuturkeun kuring dina Instagram di engr_innocent_

Inocent Chiebuka Enyereibe Anyanwu
Inocent Chiebuka Enyereibe Anyanwu